Asiatique
-
היי,
נוחתת ביום ראשון ב18:00 בשדה התעופה החדש וצריכה להיות שם בחזרה ב22;00.
רוצה להגיע לAsiatiqueן- איך להגיע ולחזור הכי מהר? האם עצם זה שמדובר ביום ראשון, זה משנה משהו? מה?
האווירה שם בראשון אחהצ כיפית? מיוחדת?
הייתי כבר בתאילנד ובבנגקוק קודם (מכירה טיפה את האווירה,לפחות. קשה לי לומר שמכירה אותה או שקל לשחזר אותה)
תודה
-
בכלל שווה אסיאתיק? עכשיו קוראת כל מיני תגובות שחנויות רבות בכלל סגורות, שהמקום מאד מסחרי ועוד.. תגובות לכאן ולכאן יש להרבה דברים, השאלה האם זה נכון? יש שם נניח מסעדה אותנטית טובה, שמקומיים סועדים בה? תודה
-
בדקת אם כדאי בכלל לצאת לבנגקוק? את צריכה זמן לתהליך ההגירה כלומר לכניסה לתאילנד וגם זמן לנסיעה לעיר. תזכרי ששדה התעופה לא ממש קרוב לעיר והדרך די פקוקה, אותם פקקים עלולים להיות גם בדרך חזרה לשדה התעופה ואם תרצי לקחת מרווח בטחון יהיה לך זמן ממש קצר לגיחה שאת מתכננת. אני אישית, אם הייתי כן מחליטה על זה (וקרוב לודאי שלא), לא הייתי הולכת למתחם תיירותי אלא לרחוב מרכזי אמיתי, אם את מחפשת מסעדה אותנטית תבדקי מראש מה את רוצה ותכווני לשם.
-
@karnielr תודה רבה. מסכימה עם מה שכתבת בנוגע לתיירותיות, השאלה אם האסיאתיק הוא אכן כזה.
בכל מקרה, לאיזה רחוב היית יוצאת? ואם את יודעת איך להגיע אליו מהשדה,אשמח.רק לא קניונים,בבקשה
-
את מתכוונת שיש לך 4 שעות 18:00-22:00 ברוטו? לדעתי אין לך זמן לצאת ולחזור.
נראה לי שיש לך זמן לארוחה נורמלית, אני הייתי בוחר ב
Food Court at Bangkok Suvarnabhumi Airport (BKK) | THAIest
להכנס לאווירת אוכל תאילנדי במחיר סביר, נראה כמו חדר אוכל אבל כשביקרתי היו שם המון מקומיים.
ואם נשאר עוד זמן אולי איזה פוט מסאג' במחיר מופקע של שדה תעופה.
-
לא ברוטו. נוחתת ב18 עם טרולי כלומר יוצאת מיד אחרי ביקורת דרכונים וחוזרת ב22 שזה שעתיים + לפני הטיסה הבאה לארץ. נראה לי שאצא כנראה לרחוב סילום אבל צריכה עוד לבדוק מה היא הדרך הכי מהירה להגיע לשם ולחזור. תודה