עזרה בתכנון מסלול קלגרי-גליישר-באנף
-
הי
אנחנו נוסעים לרוקיס הקנדיים בקיץ. תחילת המסלול שלו כזו (תוכננה בדגש על מסלולי הליכה):
יום 1 - נחיתה לילה בקלגרי
יום 2 - הגעה לגליישר בצהריים, נסיעה בדרך GTTS, מפלי וירג'יניה, Hidden Lake. לינה ב- Apgar Village Lodge (מוזמן)
יום 3 - חזרה על GTTS, מסלולי Highline, Avalanche Lake. לינה ב- Many Glacier Hotel (מוזמן)
יום 4 - Grinnell Glacier Viewpoint (הוזמן שייט). לינה ב- Many Glacier Hotel (מוזמן)
יום 5 - Iceberg Lake ונסיעה לבאנף (יום עמוס)
בגלל שאייר קנדה כל הזמן מבטלים/משנים את שעות הטיסות (בהנחה שיהיו טיסות...), עברנו לטיסת בוקר - נחיתה ב- 15:15 בקלגרי, ועכשיו מתלבטים מה לעשות
אופציה 1 - לנסוע ביום הראשון עד ווטרטון ולישון שם. יום 2 לטייל בווטרטון בבוקר ולהמשיך את המסלול המתוכנן. היתרונות - ווטרטון + לא צריך לשנות שום הזמנה. החסרון - המסלול קצת מעוות, כמו שהיה במקור והיום האחרון עמוס
אופציה 2 - לארגן את כל המסלול מחדש:
יום 1 - נחיתה בקלגרי ונסיעה למני גליישר
יום 2 - Grinnell Glacier Viewpoint
יום 3 - Iceberg Lake
יום 4 - GTTS ולינה באפגר
יום 5 - נסיעה לבאנף (דרך GTTS או מסלול אחר, תלוי מה נספיק ביום 4 ומה יהיה מזג האוויר)
מה דעתכם?
תודה!
ניר
-
@ludar אני הייתי מקדיש יום נוסף ל- GTTS על חשבון many glacier.
אני הייתי בוחר באופציה 1, אבל עם שינוי. לעשות את המסלול חד כווני. להתחיל ב- Many Glacier, לאחר מכן, להמשיך ל- GTTS ממזרח למערב, מהקצה המערבי של הפארק, להמשיך מערבה וצפונה ולעבור את הגבול בכביש 93 לבריטיש קולומביה, איתו ל- Radium Hot Springs ושם להכנס לפארק Kootenai ולהגיע עם הכביש לבאנף.
-
שלום
במידה ואין בעיה לנהיגה מיד לאחר יום טיסה מתיש
אופציה 1
יום 5 - לא הייתי חוזר ל-GTTS ,ומאפגר הייתי מציע לנוע על פי התוואי של דורון(עשינו את התוואי הזה בהפוך).
מוני
-
תודה רבה
ניסיתי להפוך את סדר הלינות - אין סיכוי. הכל מלא בתוך הפארק וגם בחוץ
ניר