עזרה בתכנון מסלול מבאנף ליוהו
-
הי
היום קיבלנו את ההודעה המשמחת שזכינו בהגרלה ללייק אוהרה - ועכשיו צריך להנדס את הטיול כך שיתאים לביקור.
התוכנית כרגע (כל הלינות מוזמנות):
24/8 - הגעה לבאנף בערב. לינה בבאנף
25/8 - באנף. לינה בבאנף
26/8 - במקור תוכנן יום בפארק יוהו. זה היום שזכינו. האוטובוס ב- 8:30. לינה בלייק לואיז
27/8 - מסלולים בלייק לואיז. לינה בלייק לואיז
28/8 - נסיעה עד Columbia Icefield (כולל Parker Ridge Trail), הגעה בערב ולינה שם
האם לינה בבאנף בלילה שלפני לייק אוהרה ריאלית או שעדיף לעבור ללינה בלייק לואיז (בהנחה שנמצא מקום)?
האם ביום של לייק אוהרה (בהנחה שנצא משם עד 17:00) נספיק לראות את ה- Highlights של פארק יוהו (ברור שנצטרך לוותר על חלק מהמקומות) או שעדיף לעבור דרך שם ב- 28/8?
ובכלל - איך כדאי לתכנן את היום בלייק אוהרה (מסלולים מומלצים בדרגת קושי בינונית)
תודה רבה!
ניר
-
שלום
אתייחס לשאלה אם ניתן לממש אתרים ביוהו לאחר אוהרה
אם מגיעים בחזרה עד 6 לרכב הייתי מבקר בנצ'רל ברידג'על אם הדרך לאמרלד לייק
משם חוזר ועולה אל הטקקאו פולס ומגיע ללינה בלייק לואיז
זוכר ששב -22:00 היה עוד אור יום
הוויתור היחידי על wapata falls יעד שלא כולם עושים אותו ובמקרה שלכם ברור.
לגבי המסלולים המומלצים בלייק אוהרה מאחר ולא זכיתי אפשר לנסות להפנות לדיווחי גולשים
שקיימו באגם.
אם לא מוצאים מקום לינה באזור לייק ואיז ,עם משמעת עצמית אפשר להגיע לנקודת ההסעה לאגם גם מבאנף.
מוני
-
באופן אישי גם אחרי יותר מביקור אחד שם- אתרי באנף לדעתי הם הכי פחות מרשימים ברוקיז ( למעט מקום אחד שיצריך יום מלא ולא ממש נספר כאתר באנף) ולכן אילו זה היה אני- הייתי עושה חצי יום באנף ואז חותך ביומכם השני לראות אתרים ביוהו ואולי אפילו מוצא לינה שם ליד, ואם לא- תוכלו גם להגיע מבאנף- תקומו ממש מוקדם.
-
@ludar זמן הנסיעה מבאנף לאגם לואיז הוא כשעה, ולכן לדעתי אם תוכלו ללון לפני היציאה לאגם אוהרה באגם לואיז, זה כדאי. אם לא, תצטרכו להתחיל את היום בנסיעה של יותר משעה עד לאוטובוס.
-
תודה רבה
סידרנו את הלינות (יקר...)
-
סליחה על הבורות אבל מה קורה ביוהו?
-
ביוהו יש (בנוסף לעוד אתרים) אגם בשם Lake Ohara, שרשות הפארקים הקנדית מגבילה את מספר המבקרים בו מדי יום (ע"י אוטובוסים שיוצאים לאזור. אם מתעקשים - תמיד אפשר ללכת ברגל).
ההקצאות נעשות באמצעות הגרלה (שכבר הייתה השנה). עקרונית נחשב קשה לזכות בהגרלה, למרות שמהניסיון שלי זה לא כך (הגשתי 5 בקשות להגרלה על אותם תאריכים, מתוכן זכיתי ב- 2).
ניר
-
תודה ניר הצצתי בגוגל. נראה נפלא…. תהנו.
-
אגב. כמה הולכים ״המתעקשים״?. האם ישנם אתרי קמפינג להולכים? חוץ מאוהרה והמסלולים שיוצאים ממנו יש עוד איזורים לטייל בהם ביוהו?