בשורה לצפוניים, המראות מחיפה
-
אייר חיפה הודיעה שמה 22 לדצמבר תתחיל לטוס מחיפה ללרנקה ואתונה,
יהיה קו אוטובוס מיוחד ממרכזית המפרץ לטרמינל, כך שיש פתרון תחבורתי סביר (רכבת + אוטובוס), בימי חול כמובן.
לחילופין יש מגרש חניה, בניגוד לנתב"ג החניה בחינם.
לא ניסיתי בעצמי לא את נמל התעופה ולא את חברת התעופה ואין לי מושג כמה מגרש החניה עמוס.
הכל כמובן בתלות במצב הבטחוני.
-
הי אנחנו אמורים לטוס איתם לקפריסין בסוף דצמבר ומשם ליוון ( במקום אאג'יאן שמיהרו לבטל). לנו זה יהיה ממש נוח כתושבי משגב, אבל בשישי טיסת הבוקר היא בשמונה כך שלא כל כך מתאים השילוב של רכבת ואוטובוס. נאמר שיש כמאה מקומות חנייה. לא רוצה לקחת את הסיכון שנגיע עם רכב ולא יהיה היכן לחנות. אז חושבים על פיתרון אחר. אספר כשנחזור על התרשמותינו משדה התעופה, החברה ובכלל.
-
לא יודע מה מידת הגמישות שלכם ומהם מחירי הטיסות,
אבל הטיסה שלהם ישירות לאתונה יוצאת בתשע בבוקר, על פניו נראה לי תחרותי לטיסה ב 8 עם חניית ביניים בלרנקה.
בכל מקרה אשמח עם דיווח מהשטח
-
את יכולה לטוס ישירות לאתונה. למה דרך קפריסין?
אני לא יודעת כמה מקומות חניה מול מספר הטסים---אבל לא חושבת שזן בעיה כאן.
-
טסה דרך קפריסין כי כשהזמנתי עם אייר חיפה היו רק הטיסות היקרות של החברות הישראליות. אז החלטנו לנצל את המצב ולטייל גם בלרנקה על הדרך. אני מוגבלת לתאריכים של חנוכה עקב היותי מורה ולכן אין לי שום גמישות. בדקתם לאחרונה את הכרטיסים לאתונה עם אלעל בחנוכה? הספיק לי בחנוכה שעבר לשלם לאלעל מחיר מופקע לאתונה.
-
לאתונה טסות גם ישראייר ארקיע בלו בירד ואייר חיפה עצמם,
לא חובה אל על,
אני מניח שבחנוכה בכולן המחירים גבוהים.
-
בהחלט עיתוי ההזמנה בעבר, כאשר המבחר היה מצומצם יותר-קובע.
אשמח לשמוע על השדה ועל הטיסה
גם על הכוונת שלי, ביטלתי כשהבנתי שהם טסים דרך נתבג -עכשיו כשהם חזרו לטוס מחיפה...מוצא לי חן יותר ויותר.
-
תיקון למה שכתבתי - כשאאג'יאן ביטלו לי לא היו כבר טיסות עם אלעל והשאר יקר. שנית - אייר חיפה מתחילים לטוס לאתונה רק בסוף חנוכה - שוב לא רלוונטי לעובדי הוראה וכו.
אשמח לדווח על קורותינו. רק תנו לי כבר חופש
-
מירב שלחתי לך מסר פרטי
-
רק תנו לי כבר חופש
מבחינתי המון חופש מהנה ארוך ומגוון,
אבל מי שואל אותי