העלאת תמונות לבלוג
-
שלום
אני מעלה יומן מסע לבלוג אבל לא מצליחה להעלות תמונות, ניסיתי דרך המחשב, האייפד והאייפון וזה פשוט לא הולך, היה פעם אייקון להעלאת תמונות - לא רואה כזה עכשיו.
אפשר בבקשה הסבר ?
תודה
-
שלום לך שרה הצלחתי באמצעות חבר בלוגר בלמטייל ללמוד את השיטה החדשה. לפני שאת מעלה תמונה תרשמי כמה מילים תרדי שורה ואז כרגיל בעבר תלחצי על השורה ותוכלי להעלות תמונה מחדש. מוני הפנה אותי אליך בידעו שפניתי למטייל לתיקון הבעיה. רחל לבון.
-
היי רחל, תודה על המענה, ניסיתי וזה לא עובד. כרגע הבלוג מוכן , רק להוסיף תמונות . עושה מה שאת אומרת ולא נפתח כלום. באמת בעבר כשירדנו שורה בלחיצה ארוכה על העכבר נפתחה האפשרות , הפעם זה לא קורה .
-
אם פוסט מוכן הוא כבר רשום בבלוג שלך בלמטייל, ? אם כן, במקום שאת רוצה להוסיף תמונה תכתבי משהו מעל המקום של התמונה. תלחצי על שורה חדשה ואז תפתח לך בשורה החדשה השורה שבה יש את האופציה עם הוספת התמונה כאן תעלי. אם עדיין אינך מסתדרת תתקשרי אלי :054-5899559
-
צוות למטייל, הבעיה לא נפתרה, אתם לא מגיבים, שלחתי אליכם כבר פעמיים מייל לבקשת עזרה, תודה
-
שרה שלום
לצוות למטייל במתכונתו הנוכחית אין שום זיקה לפורומים, אף אחד מהם לא טורח להציץ מידי פעם בהם.
חשבתי שלפחות מדור הבלוגים שממשיך לחיות ולבעוט ומשאיר טעם טוב
יענה לבעיות, צר לי שאין זה כך.
לצערי , הפורומים באתר למטייל ,עבר זמנם ,תשומת הלב של המנהלים באתר - לרשתות החברתיות.
מוני
-
מצטערת על כך גם, תודה מוני שלמרות הכל אתה לפחות הגבת . שנדע רק ימים טובים

-
רחל ומוני רוצה לעדכן שהסתדרתי. תודה לכם על הנסיון לעזור

-
שרה, איזו אלופה !
׳למטייל׳ אולי לא משקיעים אבל יש פה קהילה, קטנה אבל סופר איכותית. ועדיין במידה רבה - בהובלתו (גם אם הלא-רישמית) של מוני הנדיר
נכנסתי עכשין לבלוג שלך - נפלא! תודה על ההתעקשות להוסיף תמונות
-
@io תודה רבה על תגובתך, איזה כייף לי שקראת את הבלוג
, כבר אינני זוכרת איך להעלות אותו פה אבל אפצח גם את זה -
-
@io ואוווווו איזה כייף

תודה ענקית 
-
אין ספק בלוגרית איכותית
את הבלוגים על השלכת, ועל 8 הימים ברוקיס,כבר שידכתי לאחרים לא פעם.
גם אמרתי שניצול השקיעה המאוחרת ברוקיס ע"י שרה ובעלה ,והעקשנות לא לפספס את נקודת החן האחרונה שברשימה
מדובר על הספק מדהים וממצה ביותר של 8 ימים מקלגרי לקלגרי.
שמדור הבלוגים הוא מקור האור היחיד שנשאר באתר למטייל כבר אמרתי?
תודה שרה!
מוני
ומה חסר לך ענבר יקירתי , כמות הבלוגים שרשומים על שמך לא יסולאו בפז!
-
עכשיו אני שומע מרחל לבון מלכת מדור הבלוגים על כך שמכת הפרסומות
במדור מקשה על כתיבת, וקריאת בלוג, וכבר יש הודעות של בלוגרים על נטישה.
ואני מניח שאין עם מי לדבר בעניין
.מוני
-
בוקר טוב לשרה ומוני ולכולם כאן. שמחתי מאד שהצלחת לבסוף לשבץ את התמונות גם אם בסוף הכתבה. התענגתי, הגבתי לך ונרשמתי כעוקבת לבלוג שלך. ה"מכה" של הפרסומות המסיביות ש"למטייל" הכניסו בתוך הכתוב בכתוב בפוסטים בבלוגים מפריע מאד לקריאתן בצורה רציפה. יש לי כבר 2 חברות שהודיעו לי על הפסקת כתיבה בבלוג שלהם בלמטייל עקב כך. לחיי הטיולים הבאים.