ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

מילה טובה - קלאב מד

פורום אירופה
    נופש טיסה
    2
    4
    198
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • הצועד בנעליו
      הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי

בהנחה שהידיעה נכונה (לי נראה אמין) - כל הכבוד להם*

כשהחופשה הופכת למקלט: רשת המלונות מארחת חינם את הישראלים התקועים

בהרבה שרשורים דנו כאן ב"מה יקרה אם" כשרבים נתנו המלצה לרכוש כרטיסים בחברת תעופה ישראלית,

נראה שהרשת הזו נותנת איזושהי כרית ביטחון, כמובן שרלוונטי למי שחופשה מהסוג הזה מעניינת אותו.

*יש שם איזושהי הסתייגות "ייהנו מההטבה המיוחדת בכפוף לזמינות מקום במועדון", עדיין נשמע לי סביר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • יונית
        יונית נערך לאחרונה על ידי

ממה שאני מבינה -יש פער קטן בין הכותרת לכתבה (זה רגיל) הרשת לא מארחת חינם ישראלים שנתקעו אי שם אלא נותנת מענה מטעמה למי שכבר נמצא בכפרי הנופש שלה-"שת קלאב מד העולמית הודיעה השבוע כי תטפל במלוא הסידורים עבור מאות הלקוחות הישראלים הנמצאים כעת במועדוניה השונים|" ודואגת להם לטיסה חלופית לארץ. גם מי שיצא לטיול מאורגן כזה או אחר ונתקע אי שם- חברת הטיולים דואגת להלנה חלופית ולהטיס לארץ (אגב, משתדלים להטיס מאד מהר, יותר מאשר נוסע עצמאי כי זה יותר כלכלי עבורם מאשר לממן את השהייה בטיבליסי (לדוגמה).

הצועד בנעליו תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • הצועד בנעליו
          הצועד בנעליו @יונית נערך לאחרונה על ידי

@יונית

אני חושב שהבנתי אותך,

את אומרת שבכל טיול מאורגן החברה המארגנת לא יכולה לנטוש את המטיילים וצריכה לדאוג להם עד להגעה לארץ, וקלאב מד כמו שאר החברות.

ובעצם הם מינפו את החובה שלהם לפרסום חיובי.

נשמע לי שאת צודקת.

יש לך מושג מה קורה עם כאלה שנסעו נניח לכפר נופש בהולנד דרך מארגן ישראלי (אני חושב שמדובר בגרייבר)? אותם כללים?

יונית תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • יונית
            יונית @הצועד בנעליו נערך לאחרונה על ידי יונית

@הצועד-בנעליו

אין לי מושג.אבל היות והעיתוי מחצית יוני- וכל הנופשים בכפרי נופש בהולנד (מעט מאד השנה, להערכתי ) - מתחילים לא לפני סיום שנת הלימודים, מניחה שלא היו נופשים בהולנד בכפרי הנופש המשפחתיים.

אין לי גם מושג לגבי כמות הנופשים בקלאב מד בעיתוי זה של השנה - כך שיתכן שכל הנדיבות שלהם היא על 2 נופשים:))

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון