ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

צפון מזרח ארה"ב בפברואר

פורום צפון אמריקה
    ארצות הברית
    6
    11
    225
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ortaliy22
      ortaliy22 נערך לאחרונה על ידי

היוש לכולם,

שוב חוזרת למקום שמרגיש לי הכי בית בהתייעצות לגבי ארה״ב 😊

אז סגרתי טיסות לסוף ינואר-תחילת פברואר (אם להיות מדויקים 28.1 עד 8.2)

כן, יודעת שהולך להיות קפוא 🥶

אהיה אצל החברים באיסט וינדזור בניו ג׳רזי ויש לי את ראשון עד חמישי שאני רוצה לטייל קצת בצפון, לחוות את השלג..

סגרתי דרך אופרן באלאמו רכב SUV עם צמיגים שמתאימים לחורף כל השנה ובתקווה עם הנעת 4 גלגלים (אבקש בכל מקרה במעמד ההשכרה).

חשבתי על ההרים הלבנים בניו המפשייר או אזור האדירונדקס בניו יורק.

המטרה יותר נסיעות בכבישים די ראשיים כאלו שמטופלים ומפולסים משלג. לראות את העצים וההרים מכוסים שלג..

נסיעות עם עצירות ופחות להסתובב הרבה בחוץ. הקנקמגוס נראה לי קלאסי לזה וגם אזור האגמים באולד פורג׳.

אופציה נוספת ללכת על משהו יותר בקטנה, יותר קרוב, פחות ימים ופחות ״כבד״ מבחינת שלג - אזור הקטסקילס או הפוקנוס.

האם למישהו יש ניסיון כזה? עשה משהו דומה?

אשמח לכל עצה או תובנה - גם לגבי המסלול וגם לגבי נהיגה באזורים עם שלג, אין לי ניסיון בזה (לא מתכוונת לנהוג בשלג עצמו, רק כשרגוע והכביש מפולס).

תודה מראש,

אורטל.

מוני galelli dhz 3 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • מוני
        מוני @ortaliy22 נערך לאחרונה על ידי

@ortaliy22

אורטל יקרה

תמיד טוב לראות את שם המשתמש שלך חוזר לפורום

האמת שכבר העלית את מכלול התנאים שצריך להביא בחשבון

כמו כן כמומחית לאזורים בצפון מזרח רשמת את העיקריים שבהם

בהנחה שההרים הלבנים כיעד צפוני יהיו בהעדפה במקרה שמזגי האוויר הצפויים שם לא יהיו קיצוניים

לדעתי שילוב של הברקשייר ,קצת וורמונט בדרך לשם, בשלוש הצעות מיפוי

1- https://maps.app.goo.gl/tCDt58D54CspawGh9

כולל סטוה

2-https://maps.app.goo.gl/brLr4vMBXGjBZayGA

ללא סטוה

3-https://maps.app.goo.gl/6XbXUKhRn4iKJPgbA

ללא סטוה וחזרה דרך עיירות חוף של מיין של רוד איילנד ושל קונטיקט.

מוני

ortaliy22 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • ortaliy22
          ortaliy22 @מוני נערך לאחרונה על ידי

@מוני תודה רבה מוני! תמיד כיף לקבל ממך תגובה!

המסלול השלישי שהצעת ממש קורץ לי. זה מתאים לדעתך ל5 ימים?

לוקחת בחשבון שאנהג רק בשעות האור וגם זה יותר לאמצע היום ופחות לקצוות כדי להימנע מקור קיצוני ובלאק אייס.

מוני תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • מוני
            מוני @ortaliy22 נערך לאחרונה על ידי מוני

@ortaliy22

אורטל יקרה

אכן בהחלט אפשרויות הביצוע = חומר למחשבה, ולכן כהצעה מתקנת לבדיקת היתכנות מצדך, העברתי את העלייה צפונה לאורך ה-91 (במקום ה-87 שלאורך נהר ההדסון)עם יציאות ממנו ללינה או לביקור

וכמו כן ,מציע להסתפק - בעיירות חופי מיין קנבנקפורט, אוגונקיט , ויורק ובנותיה - ראי במפה המצורפת

https://maps.app.goo.gl/dtFPa3bCbjFRq26CA ,מהן (מעיירות מיין) שוברים פנימה למחוזות נוספים במסצוסטס, ובקונטיקט

במקרה ויהיה רלוונטי שימי לב שאני מסיט את התוואי בדרך חזרה בתחום קונטיקט מכביש מהיר 395 אל כביש פנימי היסטורי ופסטורלי במידה מסוימת מעורך

ומספרו 169(מצרף הגדלה של קטע הסטייה )מרגישים בו את הותק שלו (נסענו בו😊 ),ואני מצרף אתר אינטרנט בעניינו.

https://www.mapquest.com/travel/scenic-drive-in-connecticut-connecticut-state-route-169-ga.htm

במידה ואת לחוצה בזמן וותרי והישארי על ה-395 המהיר

מוני

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
            • galelli
              galelli @ortaliy22 נערך לאחרונה על ידי

@ortaliy22

אורטל, שתי הבחירות טובות, אבל שתי הערות כלליות:

All seasons is no seasons - אם את מתכוונת לנוע בכבישים מושלגים, עדיף צמיגי שלג!

אלאמו היא חברת ההשכרה מן הגרועות שאני מכיר ואני מכיר הרבה גרועות ומעט טובות

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
              • ortaliy22

הפורום ממש לא מקל איתי בניסיונות להגיב, עמכם הסליחה.

מוני, תודה רבה על המיפוי המפורט! כביש 169 נראה מקסים. התמונות בשלכת בכלל מדהימות. אני חושבת שבטיול הזה אצטרך להיות ספונטנית ומאוד גמישה לשינויים (מה שאני בד"כ לא) ולזרום לפי מזג האוויר ומצב הכבישים. הצ'אט GPT למשל אומר שכבישים שהם scenic קרוב לוודאי יהיו סגורים או לא מפולסים. מקווה שלא לקחתי על עצמי אתגר שגדול עליי מדי..

galelli (גל אלי?), לגבי הצמיגים, הבנתי שכך נוהגים בארה"ב וחברות ההשכרה לא מספקות צמיגי חורף. אתה מכיר חברה שכן? או יש לך המלצה כלשהי מה לעשות במידה ולא?

אגב, מישהו מכיר אפליקציה טובה להתעדכן במצב הכבישים (סגורים/פתוחים) אונליין?

reuben13 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                • reuben13
                  reuben13 @ortaliy22 נערך לאחרונה על ידי

@ortaliy22

אלמו מצייד את רוב הרכבים שלה ב-ALL SEASON TIRES

Alamo Rent a Car vehicles typically come with all-weather tires, ensuring readiness for varied conditions, but for harsh winter trips in places like Quebec or Europe, they offer specific rentals with winter tires, sometimes mandatory by law, with options for winterized vehicles that include them, though they cannot accommodate snow chains except where laws permit, like in Colorado. Their standard maintenance includes tire checks, and for flat tires, their Roadside Plus (RSP) covers service if you have the add-on, otherwise, towing might be needed. 

יש כבישים/אתרים בהם נדרשים להתקין גם שרשראות שלג, אפשר לרכוש גם בוולמארט ואם לא השתמשתם בהן, אפשר להחזיר ולקבל החזר (באריזה המקורית,לשמור על הקבלה)

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 2
                  • ortaliy22

תודה רבה אבדוק את האופציה לשרשראות שלג.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                    • dhz
                      dhz @ortaliy22 נערך לאחרונה על ידי

@ortaliy22 אחת מנסיעות העבודה שלי הביאה אותי לפני 30 שנים למסצ'וסטס במהלך חודש ינואר. היה מאד מאד קר. אני שהיתי במקום שהוא בין בוסטון ל- Worcester, כ- 50 ק"מ מבוסטון. שני צידי הכביש היו לבנים. אגמים קטנים בסביבה היו קפואים. היות וזה היה הביקור הראשון שלי שם, לא ידעתי בכלל שיש שם אגמים קטנים. השהות כללה סוף שבוע אחד או שניים בהם טיילתי באזור. לניו המפשייר לא הגעתי, אבל טיילתי לקייפ קוד (עד פרובינסטאון) וגם לקונטיקט על I-95. הסתובבתי גם על I-90, כביש 9 במסצ'וסטס ועל עוד כבישים באזור בו שהיתי. לא ירד עלי שלג במהלך הנסיעות (אבל בחלק מהלילות ירד וגג המכונית שלי וגם מכסה המנוע היו מכוסים בשכבת שלג לא מאד עבה). הכבישים היו מפונים משלג ולא נתקלתי בקרח שגרם לי להחליק, כלומר הנסיעות היו ללא בעיות.

ראשית - חייבים להצטייד ב- scratcher על מנת להוריד קר מחלונות הרכב. זה שלב התחלתי לפני הנסיעה.

שנית - אם יש יום שמש, וגג המכונית או מכסה המנוע מכוסים בשכבת שלג/קרח, אז יש מצב שהקרח הזה ימס, ובמקרה של עצירה, הוא יכול לעוף קדימה. זה קרה לי. זה היה קצת מפחיד, אבל בפועל לא קרה כלום לרכב.

שלישית - תמיד לגעת ברכב עם כפפות. גם כנגד הקור, גם כדי שלא תדבקי לאוטו וגם כדי לא לחטוף זץ חשמל סטטי. זה קורה גם במזג אויר פחות קר.

IO. תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                      • IO.
                        IO. @dhz נערך לאחרונה על ידי

@dhz

וגם: את המגבים כאשר הרכב חונה (ובייחוד בלילה) להרים מהשמשה 🙂

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
                        • ortaliy22

וואו, טיפים שווים זהב! תודה רבה dhz וסו.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון