ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול בפפואה ניו גינאה

פורום אוסטרליה וניו-זילנד
    5
    5
    2949
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ido_3365156
      Ido_3365156 נערך לאחרונה על ידי

היי אני מתכנון טיול באזור אוקטובר בפפואה ניו גינאה. אשמח להמלצות בעיקר לטרקים באזור, מחירים ולינה. מעבר לזה אשמח לדעת אם יש עוד משהו שמעוניין להצטרף!

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • Allon3320149
        Allon3320149 נערך לאחרונה על ידי

טיול בפפואה ניו גינאה

שלום עידו,

לפני משהו כמו חצי שנה בדקתי מחירים לפפואה ניו גיני ובעיקר לקוקודה. והוא יקר בטירוף. חוץ מזה המסר היה שזה יעד לא ממש נוח לתרמילאי. 

כרגע אני באינדונזיה, מקווה לפחות הגיע לחלק המערבי של האי פפואה. אבל פפואה ניו גיני עצמה עדיין מעניינת אותי. באוקטובר אני מקווה עדיין להיות באיזור. לך תדע... בכל מקרה אני ממשיך לעקוב וסקרן לתשובות 

• thomas757
          thomas757 נערך לאחרונה על ידי

טיול בפפואה ניו גינאה

הייתי שם עם חברה שלי בנובמבר 2010. הטרקים הפופולריים שניתן לעשות הם שביל הקוקודה שנמצא יחסית קרוב לבירה פורט מורסבי וטיפוס להר וילהלם שנמצא יחסית קרוב לכפר kundiawa. המחירים באינטרט הן של קבוצות מאורגנות ובהחלט בשמיים אבל את 2 הטרקים האלה ניתן לעשות עם מדריכים מקומיים שמארגנים שם וזה הרבה יותר זול. חשוב מאוד לשמוע המלצות על מדריכים כי כבר היו מקרים של מדריכים שלקחו מטיילים ולא הכירו את הדרך או דברים בסגנון הזה. פפואה היא לא היעד הכי נוח לתרמילאים אבל זה מה שמיוחד בה ועל אף האזהרות הרבות אנחנו הרגשנו בטוחים שם במהלך כל הטיול. מבחינת מחירים - החסרון הוא שהתשתית של המדינה היא כמו של כל העולם השלישי רק שהמחירים יקרים בטרוף (בניגוד למזרח למשל) והמדינה ממש לא מתויירת. אנחנו לא עשינו את שביל הקוקודה אבל כן עשינו את הטרק להר וילהלם. יש לי הרבה פרטים שאשמח למסור אם תרצה בפרטי או בטלפון.

• bon bon
            bon bon נערך לאחרונה על ידי

טיול בפפואה ניו גינאה

אני עם תום, קשה לטיול, אבל שווה כל טיפת זיעה!

טיפ קטן, לא להיות נעולים מידי על התכנונים, כי יש הרבה הפתעות לא צפויות...

אלון, אל תוותר על מערב פפואה! אחד המקומות המיוחדים ביותר שביקרתי בהם!!!!!

בהצלחה לשניכם!

• sigaled
              sigaled נערך לאחרונה על ידי

טיול בפפואה ניו גינאה

הי

ממליצה ליצור קשר עם רז שרבליס (אם ישנן ספקות) הוא התגורר בפפואה 6 שנים הייתי בהרצאה שלו על פפואה ניו גינאה והוא פשוט אדם מדהים וגם מדריך טיולים 

בהצלחה

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון