ויזת עבודה באוסטרליה
-
ראיתי שנחתם הסכם עבודה בין אוסטרליה לישראל, אך לא הצלחתי למצוא מידע איך אפשר להשיג ויזת עבודה כזאת. זה אומר שההסכם עוד לא נכנס לתוקף? אני מתכננת לסוע לניו זילנד בפברואר-מרץ ובתחילת אפריל כבר להיות באוסטרליה. עוד לא הגשתי בקשה לוויזה, אגיש כנראה בימים הקרובים. עוד אין אפשרות לקבלת ויזת עבודה? (אשמח למצוא עבודה בחקלאות באוסטרליה...) ובלי קשר- זה לא מאוחר מידי להגיש את הבקשה נכון?(הרגילה)
-
ויזת עבודה באוסטרליהכרגע הושגה הסכמה על ויזות חופשת עבודה אבל עדיין אין דברים קונקרטיים ואין ויזות בפועל. מאוד יכול להיות שיקחו כמה וכמה חודשים עד שאפשר יהיה לקבל ויזות כאלה באמת.
כרגע זה אפילו מוקדם בשבילך לבקש ויזה לאוסטרליה. אם את רוצה לנסוע מישראל בסוף פברואר ולהגיע לאוסטרליה באפריל אין לך סיבה להוציא ויזה לפני לכל הפחות אמצע דצמבר, וזה כולל את החגים שבאמצע.
-
ויזת עבודה באוסטרליהאם אני אגיש בזמן הקרוב זה לא טוב? כי אני פשוט רוצה כבר לקנות כרטיס, בסוף אסע לניו זילנד בתחילת פברואר אפילו סוף ינואר ואני מפחדת שככל שאחכה עם זה המחיר יעלה
-
את יכולה לקנות כרטיס גמישואז תוכלי לשנות תאריך / יעד לפי הצורך. האלטרנטיבה יכולה להיות שתקבלי ויזה שנגמרת מהר מדי. בגדול הם עשויים להתחשב ולתת לך ויזה לחצי שנה, אבל זה לא מחייב.