צ`ינצ`ון ואראנחואז שבספרד
-
האם מישהו ביקר במקומות הללו שקרובים למדריד? אם כן,האם מומלץ והאם הם קרובים אחד לשני? איך מגיעים אליהם באותו היום במידה ואין רכב? דרך-אגב את צ`ינצ`ון לא מצאתי במפה. אשמח מאד אם זה ימלא לי יום כי יש לי יותר מדי זמן במדריד. אם יש עוד המלצות אשמח לקבלם (פר -
צ`ינצ`ון ואראנחואז שבספרד:Reמה עם עמק הנופלים ואסקוריאל, אלו מקומות ששוים ביקור. בנוסף מוזיאון הפראדו , נחשב לאחד היפים בעולם. האם את מתכננת לבקר בו? -
צ`ינצ`ון ואראנחואז שבספרד:Reומה עם אבילה וחומותיה המרהיבות? נידמה לי שבאבילה ביקרתי בדרך מסלמנקה היפה למאדריד(לשם יצאתי ממאדריד בבוקר). לצ`ינצ`ון נסעתי ממאדריד באוטובוס. ממלאת עם הנסיעה:חצי-יום. יש שם כיכר מיוחדת,ולא ממש משהוא נוסף. עדיפים ליום-ביקור:סלמנקה+אבילה. -
אראנחואז - בהחלט שווה ביקורשלום רוז לאראנחואז ניתן להגיע ברכבת ממדריד - שוב אכן כדאי לשלב ביקור פה בביקור במקום נוסף באותו יום. את המקום השני שציינת - אינני מכירה. תחנת הרכבת בארנחואז - יפהפיה! משם כדאי לצעוד רגלית דרך אזור מגורים שקט ויפה לעבר ארמון המלוכה.(הארמון דומה מאד מאד ל -
אראנחואז - בהחלט שווה ביקור:Reתודה על המידע. האם חוץ מהארמון והגנים יש עוד מקומות לבקר בהם והאם הכל בקרבת מקום ואפשר ללכת ברגל? -
תחנת הרכבתלרוז - טעות! הבניין היפה של תחנת הרכבת אליה התייחסתי היא בסגוביה ולא בארנחואז! סליחה!! -
צ`ינצ`ון ואראנחואז שבספרד:Reכן כמובן,אבל פשוט הרבה אנשים אמרו לי ששלושה ימים מלאים במדריד זה יותר מדי,במיוחד שאני אהיה במלון במרכז ולא אבזבז זמן על נסיעות,כך שאני מחפשת אטרקציות נוספות מחוץ למדריד. -
תחנת הרכבת:Reכלומר את ממליצה על סגוביה ולא על ארנחואז,או שעדיין ההמלצה בתוקף,ואם כן ,מה יש לעשות ולראות שם? -
אראנחואז - מקומות נוספיםשוב שלום לרוז פרט לארמון המלך ולגנים כדאי לראות פה את גן הנסיך - פארק הנמצא לצד הנהר - גן בו יש דגם של חווה, חממה של צמחים טרופיים ומכלאות לבעלי חיים אקזוטיים. כן כדאי לראות את ה''קאסה דל לאבראדור'' - בית הפועל, שנמצא בקצה המזרחי של גן הנסיך. המבנה הוא מ -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!ההמלצה בעינה עומדת, רק התבלבלתי - המבנה היפה של תחנת הרכבת שוב, אם אינני טועה הוא בסגוביה ולא בארנחואז - כל השאר - תקף! -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!:Reהמבנה היפהפה של תחנת הרכבת הוא דווקא בטולדו... כל ההמלצות האלה הן לא על חשבון סגוביה, שהיא נהדרת, אלא בנוסף. אם את נוסעת לארנחואז - את יכולה לשלב את זה בנסיעה לטולדו (עם לינה). אין עם לצאת לאותו כוון פעמיים. עיירה נחמדה נוספת היא אלקאלה דה הנארס, ל -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!:Reעליס שלום מסקרן אותי לדעת מה דעתך אל אבילה כי את המלצותייך על טולדו וסגוביה כבר הפנמתי ובוודאי שהן בתכנית. מאד יתכן שאתאהב במדריד וארצה להיות שם 3 ימים,אבל ליתר בטחון אני רוצה תכנית חלופית ליום נוסף ולכן ההתלבטות בין אבילה,סלמנקה,אל-אסקוריאל,ארחנואז ועו -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!:Reשלום עליס! אז ככה - נכון שהתחנה בטולדו יפה, אך מלכתחילה זכרתי נכון - הכוונה אכן למבנה של תחנת הרכבת בארנחואז - ובמיוחד הקיר בחיצוני של הבניין. -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!:Reשלום רוז, אני מקווה שאת עוד קוראת את זה, אחרי מספר ימים. אז ככה - אל אסקוריאל הוא ארמון נהדר, ונוסף להיסטוריה והארכיטקטורה המענינות שלו יש בו גם תצוגות טובות, מתחלפות וקבועות. אידיאלי לטיול יום ממדריד, או - במשולב עם סגוביה - ליום וחצי או יום ארוך וגדו -
בהחלט ממליצה על ארחנחואז!:Reעליס חן חן לך על כל הטיפים. כנראה שבסופו של דבר אהיה 3 ימים במדריד לעומק ואגיע גם למקומות פחות מתוירים,יום נוסף אסע ברכבת לטולדו ויום נוסף אסע לאסקוריאל ומשם ישירות לסגוביה.וזהו.אשאיר גם כוח לבלות קצת בלילות במדריד עצמה. שאלה אחרונהלי אליך: האם ידוע לך
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות