פוטסדאם סתם מיותרת. לא מחדשת כלום על ברלין
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ניצן סולן
-
RE: המלצות לטיול יומי של עיר מחוץ לברלין ובאיזו תחבורהפורסם בפורום אירופה
-
RE: שאלה דחופה על ברלין רלוונטי רק להיוםפורסם בפורום אירופה
שלום. אתמול היינו בגנים הבוטניים לא קנינו כרטיסים מראש. בכניסה יש שני תורים לבעלי כרטיס ובלי. קודם הכניסו את רוב בעלי הכרטיס ואחר כך את אלה שצריכים לקנות ( כמוני ) האורות והדגמים שם כמו בעל מקום ודבר יש מהממים ויש פחות. שורה תחתונה שווה בברור.
-
יום העצמאות השוויצריהיכן חגיגות יום העצמאות הכי יפות ?או איפה הייתם ומאד נהנתם עם ילדים בגילאי 12-14פורסם בפורום אירופה
-
RE: פריז - עזרה בתכנוןלפני שנה היינו בפאריז עם חמישה ילדים מגיל 11 עד גיל 18 ,מוזיאון פיקאסו ומוזיאון הלובר ? אם זה מעניין אותם לבריאות ,אם הם ממוצעים תחזרו אלי ,פורסם בפורום אירופה
-
פארק אירופה -כרטיס מהירשלום. האם קיים כרטיס עוקף תורים למתקנים בתוך פארק אירופה ? אם כן היכן ניתן לקנות אותו ? תודהפורסם בפורום אירופה
-
RE: אשמח להמלצות על חברה להשכרת רכבפורסם בפורום אירופה
שלום. יש חברות ידועות. מה שבטוח לא דרך רנטלקאר. זה כמו מתווך וטוב לא יוצא מיזה. לא מדבר על הבדל בעלויות.
-
RE: בודפשטפורסם בפורום אירופה
קודם כל תודה לכולם. דבר שני כוונתי היא לדוגמא יונית אבני עם סדרת הספרים שלה חול עם ילדים עושה את הדירוג על כל אתר בצורה מצויינת ולדעתי מהימנה. ברור שכוונתי שאם יש כמה כנסיות לדוגמא ללכת למי שהכי מרשימה וממצא ולא לכמה שבגדול חוזרות על עצמם -הרי ברור שיש כאן קוראים שהיו בכמה וכשסיימו אמרו ״חוזר על עצמו ״ או ״ היינו מוותרים ״ ופה אני מקווה לעזרה. וברור שלא לכולם אותה הדעה. בכל מקרה תודה וסוף חג שמח
-
RE: בודפשטפורסם בפורום אירופה
שלום. ביקשתי טיפים מבעלי נסיון. והובן טוב מאד מה הייתה כוונתי ב״ארבע מצודות ״. אני לא נהנה לעשות דברים כדי להגיד הייתי ולא להנות. אז למה לא לנסות לשפר ?
-
RE: בודפשטתודה בינינו אף אחד נורמלי לא הולך לחמש מצודות ושבע בזיליקות השאלה על מה להשקיע את הזמן , ואת זה רוב הספרים או הממליצים לא מציינים ,פורסם בפורום אירופה