היי. חזרנו מטיול מהנה וקריר בפינלנד ולפלנד היפות. מצרפת בלוג מפורט למדי. תמונות- בהמשך
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי oggi1
-
פינלנד ולפלנד יוליפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: פינלנד ולפלנד יוליפורסם בפורום טיולי משפחות
בשמחה, אני לא מוצאת איך ניתן להוסיף יותר מתמונה אחת לבלוג, אבל תצטרכו להאמין לי שגם מקסים שם וגם קריר!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי oggi1
-
RE: שוב אותה שאלה -לאן נוסעים הקיץ?פורסם בפורום טיולי משפחות
אני לא יודעת מה מטריד אותי יותר באורך הטיסה- העלות או ה.. אורך .. טסתי לפני שלושה חו. לארגינטיה בשלוש טיסות שארכו כ 30 ומשהו שעות. לבד כמעט שאיבדתי את זה, אז עם שני ילדים היפרים..
העניין הוא שגם אם בדקתי לגבי קוסטה ריקה נגיד (דרום אמריקה בקיץ זה לא הזמן..)- זו עדיין לא התקופה המתאימה).
אנחנו יכולים לשלב קמפינג אבל זה מצריך לוגיסטיקה וציוד מכאן או לרכוש שם
נמשיך לבדוק כיוונים, תודה!
-
RE: יפן- מנסים לבדוק כיוון נוסףפורסם בפורום טיולי משפחות
הרעיון הוא כמובן לשלב גם וגם, אבל כן, בסופו של דבר, 2/3 מהטיול יתמקדו בטבע ו 1/3 בתרבות.
הכוונה ב”איזור לטיולי טבע” הוא שבהנחה שאין לנו את כל הזמן שבעולם, איפה כדאי להתמקד , גם מבחינת מזג האוויר
-
העניין בטיסות ארוכות הוא פחות המחיר כרגע- כי כפי שכתבת- זה מצטמצם. אלא זמן הטיסה.. למרות שתקציבית זו אמורה להיות השנה שבה נוציא פחות על נסיעות במצטבר.
אנחנו פחות בעיניני אטרקציות ולינה מבחינתינו זה בסיסי+ (שירותים פרטיים ואפשרות לבשל, ולא מלון, כי השניים+אנוכי.. פה צריכים אוויר ומרחב)
הכוונה דווקא כן הייתה למדינה פחות מתוירת בגלל זה מערב אירופה פחות קורצת לנו, אבל לא בקיצוניות- לא שנהיה המשפחה הראשונה שדרכה שם
למשל גיאורגיה נפסלה כי אנחנו לא בנויים לבלות עם נהג ברכב ובשביל לראות את המקומות שבאמת היינו רוצים- זה אומר לקחת סיכון גדול בנהיגה מבחינתינו.מערב אירופה- למעשה טיילנו איתם רק בפינלנד (ולפני שנים בקנדה)- וזה יצא עלות של פי 2 ממזרח אירופה.
לצערי המזרח- נפסל ע”י אב הבית.. דרום/מרכז אמריקה- הייתי השנה והייתי חוזרת לשם, אבל זו טיסה ארוכה ובאמת אחת היקרות.
יש לה מה לומר, אבל בסופו של דבר אנחנו קובעים והם ייהנו בכל מקום.
-
RE: יפן- מנסים לבדוק כיוון נוסףפורסם בפורום טיולי משפחות
נכון.. שכחתי מהאולימפים!!
מהכירות איתנו- אין לתאר. עוד היינו מגיעים ורק אז מגלים
הילדים חולים על אוכל יפני, אחד צמחוני, אני טבעונית, מניחה שנסתדר קולינרית
בתור ישראלית.. למה הכוונה בסתיו- כי אין לנו כזה..
והאם איזור הטבע מתאים גם בסתיו?
הכוונה היא לנסוע לכחודש. חלק להעביר בעיר- גם ענייני מנגה ואנימה שנושמים פה, וגם יפן.
-
יפן- מנסים לבדוק כיוון נוסףפורסם בפורום טיולי משפחות
טיול משפחתי, בעיקר טבע ומסלולי הליכה ארוכים. אבל גם עיר במידה
לאיזו עונה הייתם מכוונים?
למי שהיה- איפה הייתם ממקמים את יוקר הטיול בהשוואה למערב אירופה? (מעבר לעלות הטיסות). הכוונה בעיקר ללינה, רכב ומזון, ללא אטרקציות וכו.
-
נשמע מעניין!
השאלה אם זה כבר לא סדר גודל מבחינת עלויות של טיול במערב אירופה
אולי נרדמתי, אבל העלויות בסלובניה וכו’ כבר קרובות יותר למערב אירופה?
יש לך קישור לטיול לדוגמה בווילס?
-
הרים בהחלט באים בחשבון. למעשה- בעיקר.
אסטוניה-ליטא- אני חוששת שבגלל הקרבה הנוף יהיה דומה לפינלנד ורצינו לגוון
-
ממש לא חובה, כ- שלושה שבועות. אבל בלי להיות בלחץ. גם אם זה אומר שלושה שבועות במדינה אחת.