מעולה, תודה! הסתכלתי באתר שלהם ובאמת הם מבחינים בין כסא תינוק, כסא לפעוט ובוסטר, שזה מה שהיה חשוב לי לדעת.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי blueberrygirl
-
RE: הגעה למלון בלונדון עם בן שנתייםפורסם בפורום טיולי משפחות
-
זהו בדיוק, גם אני ראיתי בגוגל מוניות שמציעות כסא בטיחות אבל רציתי לשמוע מאנשים שממש השתמשו כי מה שכתוב לא תמיד אמין (בגט טקסי בארץ טוענים שיש מוניות עם כסא לתינוק ולמעשה זה רק בוסטר, וגם כאלה קשה למצוא). הרעיון שלך עם ההתפצלות הוא מעניין, תודה! חשבנו גם כמו שאתה אומר על מלון קרוב לתחתית אבל אז צריך רק מהקו שמגיע מהיתרו (בהנחה שמשם נגיע) כי לא נתחיל להחליף קווים עם כל המזוודות, וזה די מגביל את הבחירה.
לגבי הגדול, לקחנו בעבר בוסטר אבל בברלין למשל זה היה מיותר כי בכל המוניות היה בוסטר בילט-אין, אז אברר אם גם בלונדון.
-
עוד אין כרטיסים אז אני לא יודעת איזה שדה תעופה, בכל אופן גם אם נסע נגיד בתחתית היא בטח לא מגיעה לפתח המלון, והרעיון של להגרר עם כל המזוודות ושני ילדים ברחוב קצת מרתיע. אולי אני מגזימה, לא יודעת...
-
הגעה למלון בלונדון עם בן שנתייםשלום לכולם, יש לכם רעיון איך מסתדרים בלונדון עם בן שנתיים ללא כסא בטיחות מהבית? האם יש אפשרות להזמין מונית עם כסא בטיחות? מניחה שבמהלך השהות לא נסע במוניות אז בעצם מדובר רק על ההגעה משדה התעופה למלון ובחזרה. תודה!פורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: שאלות למומחי לונדוןהמון תודה לכולם, איזה כיף שיש פה כל כך הרבה בעלי נסיון! הולכת לעשות שיעורי בית בהתאם למה שנכתב פה, בטח יהיו עוד שאלות בהמשךפורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: שאלות למומחי לונדוןפורסם בפורום טיולי משפחות
תודה רבה sailor ושקד על כל המידע! קיוויתי שיהיה ניקוי

עמיחי – אני אישית מתנגדת לקונספט של air bnb, אז באמת נוותר, אבל תודה. האמת שעוד לא בדקתי לעומק מה בתשלום ומה לא, האתרים שתכננתי בינתיים הם הטאוור, סקיי גארדן, מוזיאון הטבע ו/או המדע, וגני קיו (אם כי קראתי פה שמשעממים ילדים אז אולי נוותר). מלבד זה חשבתי בעיקר על הסתובבות ברחובות ובפארקים העירוניים, הנסיעה היא לשבוע אז לא נראה לי שנספיק הרבה מעבר. גם אוטובוס קומותיים שמסייר בעיר יהיה נחמד. יש משהו מזה שצריך להזמין מהארץ? נדמה לי שלסקיי גארדן ראיתי שצריך להזמין מראש.
-
שאלות למומחי לונדוןפורסם בפורום טיולי משפחות
שלום לכולם,
אנחנו מתכננים לנסוע ללונדון בקיץ (זוג עם 2 ילדים, בני שבע ושנתיים). אשמח ללמוד מנסיונכם על כמה שאלות שעלו לי, תודה מראש לעונים!
- שאלה שלא קשורה בהכרח ללונדון: אנחנו מעוניינים באפשרות לבשל, ומעדיפים לא air bnb, כלומר למיטב הבנתי מה שנשאר זה מלון דירות. אף פעם לא היינו, אז רציתי לשאול מה בדיוק השירותים המוצעים בסידור כזה – יש שירותי נקיון? יש ארוחת בוקר?
- באיזה מיקום כדאי לחפש לינה, כאשר הדרישות הן מקום מרכזי, ליד תחבורה ציבורית, ושנעים להסתובב בו בשעות הערב? (ברור לי שהדרישות האלה מייקרות את העסק)
- באיזורים המרכזיים והמתויירים, עד איזו שעה נעים להסתובב ברחוב, ומתי מתחילה כבר אווירה לא סימפטית? כנ”ל לגבי הרכבת התחתית.
- משיטוט פה בפורום הבנתי שמומלץ לקנות כרטיסים מראש לאטרקציות שונות. מניחה שנרצה לשמור על ספונטניות מסויימת (חובה עם פעוט ועם מזג אוויר לא צפוי), אבל לאילו אטרקציות חובה או מומלץ מאוד לקנות כרטיסים מראש? (לא מעוניינים במחזמר) האם צריך לקנות כבר מהארץ? והאם זה מונע עמידה בתור?
המון תודה וסליחה על ההצפה

-
RE: יעד עירוני עם ילדים באירופהפורסם בפורום טיולי משפחות
דרקון – תודה על הטיפ, לא הכרתי את הסקיי גארדן, הגדול בטוח יתלהב (וגם אנחנו...)
שקד – כן, אני זוכרת שדיברו על זה בתקשורת. האמת שיצא לי פעם להיות בגל חום באירופה, השיא היה 38 מעלות (!), אבל עדיין היה כיף.
-
RE: יעד עירוני עם ילדים באירופהכן, אכן נראה שיש המון מה לעשות גם בימי גשם, סתם מבאס לחשוב על האפשרות שרוב החופשה תהיה במקומות סגורים. עניין של מזל, נקווה לטוב – ועכשיו כשאני חושבת על זה, הייתי מספר פעמים בלונדון ולא זכור לי שאי פעם הגשם הפריע, אז סביר שיהיה בסדר:)פורסם בפורום טיולי משפחות