טטנוס-דיפטריה
צהבתA (רק את הראשון מפאת חוסר זמן.)
טיפוס הבטן
אני מתכננת לצאת עוד 3 שבועות לחודש לנפאל(טרקים) האם מצריך חיסונים נוספים???
תודה מראש על תגובה מהירה!
אפרת
תודה ניתאי!
זו פעם ראשונה שנהיה בבייג’ין, פשוט הבנו שאפשר לראות את המקומות בתוך בייג’ין בתוך מס’ ימים ובטווח של שבוע מומלץ לצאת מהעיר ואלו מקומות שקראנו המלצות עליהם.
תודה על ההערה לגבי הקרבה בין Yunmeng Shan לקטע החומה..
איך הגעת למוטאניו? באופן עצמאי (אוטובוס/רכבת) או בסיור מאורגן?
שוב תודה!
הי, אני וחברה נוסעות לטיול של שבוע בבייג’ין. נשמח לדעתכם/ן לגבי המסלול.
שלישי – נחיתה ב9:30 בבוקר. הגעה למלון ויציאה לסיבוב ראשוני בעיר: העיר האסורה וכיכר טיאנאמן, סיור אוכל מאורגן בערב.
רביעי, חמישי ושישי - ביקור באתרים מחוץ לבייג'ין:
Cuandixia
Shidu
Yunmeng Shan
Shilinxia
Longqingxia
וכמובן ביקור באחת מהנקודות בחומה (נשמח להמלצה על אחת מהנקודות הפחות מתויירות, אך עדיין נגישות בצורה סבירה).
שבת, ראשון, שני: מתכננות להישאר בעיר ולהמשיך לראות את האתרים בה + שופינג.
נשמח לדעתכם האם אחד מהאתרים מחוץ לעיר מיותר או רעיון לאתר אחר מעניין יותר. ואיזה מהם אפשר לשלב לאותו יום על מנת שנצליח לראות את הרוב ועדיין בלי לחץ.
תודה רבה מראש, אפרת
אז ככה-באוטומט חשבתי לחזור למקומות שהכי אהבתי: טה אנו ו-וואנקה שהשארתי שם איזו חתיכה מהלב שלי לפני 13 שנה... 
אבל עכשיו פתאום חושבת שאולי לנצל חלק מהזמן למזרח האי הצפוני שלא הספקתי בכלל בטיול הקודם..
כמה זה בעייתי לטייל באי הדרומי בספטמבר? מישהו טייל בתקופה הזו שם?
אני יוצאת מנקודת הנחה שאני לא אעשה טרקים של מס' ימים בספטמבר.. אבל טיולי יום נשמע לכם שאפשרי באי הדרומי?
הי,
בפעם הקודמת טיילתי 3 חודשים בניו זילנד (חודשיים דרומי + חודש צפוני).
עכשיו יש לי הזדמנות לכ-3 שבועות בניו זילנד בספטמבר.
לאיזה מקומות הייתם חוזרים? על איזה חוויות הייתם חוזרים?
ברור לי שזה אינדיבידואלי ותלוי בחוויה של כל אחד – וכבר יש לי כמה רעיונות... אבל אולי אני מפספסת משהו ותתנו לי עוד רעיונות שלא חשבתי עליהם… 
תודה מראש..
אפרת
הי,
מתחיל להתגבש לו רעיון של טיול לאוסטרליה..
לפני כ-12 שנה כבר טיילתי שם, 3 חודשים בניו זילנד וחודש באוסטרליה בו הספקתי להיות במלבורן + גרייט אושן רואד, קיירנס ומשם את החוף המזרחי עד סידני.
הפעם נוסעת עם חברה שלא הייתה באוסטרליה.
הכיוון שהוא כ-3 שבועות, שילוב של נופים וקצת טרקים וגם חופשת בטן-גב.
רעיונות לאיזה מקומות הייתם נוסעים?
החוף המערבי? טזמניה?
אין לי התנגדות לחזור לחלק מהמקומות בהם כבר ביקרתי, בכל זאת אוסטרליה… 
אשמח לרעיונות.
בתודה מראש, אפרת
תודה רבה!
לגבי נובי סאד-התכנון הוא כנראה להגיע לשם ביום ראשון. יש לך מושג אם המקומות (מסעדות, אתרי תיירות) פתוחים, או שרוב העיר סגורה?
שוב תודה.
הי, אנחנו 2 בחורות שנוסעות ל-3 ימים בבלגרד.
תודה רבה מראש,
אפרת
הי,
אני וחברה נשהה בסאן חוזה לפני הטיסה הבייתה במהלך שמחת תורה.
אני דתיה ואשמח לקבל המלצה על מלון/הוסטל ברמה טובה במרחק הליכה רגלית מבית חב"ד.
כתובת בית חב"ד:
frente de los Antojitos de Rohrmoser, 20metros Norte Pavas
תודה מראש,
אפרת
שלום חברים,
אנו 2 בנות שנוסעות לשבועיים בתקופת החגים. אחת מאיתנו דתיה, כך שנעצור בשבתות/חגים.
אשמח לדעתכם על המסלול שבנינו.
כמו כן, יש לנו עדיין חלום להגיע לאחד החופים הקאריביים, נראה לכם שאפשר לוותר על משהו מהתכנית כאן מטה (חוויה שאולי חוזרת על עצמה?) כך שיאפשר לנו להגשים את החלום..?
תודה רבה מראש ![]()
שני נחיתה ב-19:00 שלישי-ערב כיפור Lands in love + יער העננים רביעי-כיפור Lands in love חמישי לה- פורטונה (מלון "לוס לאגוס") + ארנל שישי נסיעה לכיוון מונטה וורדה שבת מונטה וורדה ראשון-ערב סוכות נסיעה למנואל אנטוניו (כ-4 שעות נסיעה) + גשר התנינים שני-סוכות מנואל אנטוניו שלישי מנואל אנטוניו רביעי נסיעה לקורקובדו חמישי קורקובדו+הגעה לסן חוזה שישי יציאה לטורטוגרו שבת טורטוגרו ראשון-ערב שמחת תורה חזרה לסן חוזה שני-שמחת תורה סן חוזה שלישי טיסה הבייתה