@יונית תודה רבה ציימתי בפוסט שהנחיתה בשעה שמונה בבוקר.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי piglet44
-
RE: טיסה לספרד קונקשן בציריךפורסם בפורום אירופה
-
טיסה לספרד קונקשן בציריךפורסם בפורום אירופה
שלום אנו זוג עם 4 חיסונים יש לנו טיסה לדרום ספרד עם קונקשן של 8 שעות בציריך שוויץ. אני מבינה שלשתי המדינות לא צריך למלא שום טופס או שעשות שום בדיקה היות וחיסון רק לפני 5 חודשים. הייתם יוצאים לטייל קצת במרכז ציריך? ההגעה בשעה בשעה 8 בבוקר. תודה לעונים
-
RE: מלון בקיוטו יפןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
בהירושימה היינו ממש ליד המוזאון מלון Peace Park מושלם
-
RE: מלון בקיוטו יפןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
הכל בקיוטו מאוד מפוזר אז איפה שלא תהיו צריך לנוע ברכבות אוטובוסים או ברגל. אנחנו היינו בדירה בערך 15 דקות הליכה מהתחנת רכבת ונסענו פעמיים מחוץ לקיוטו ויתר הזמן הסתובבנו ברגל הרבה. יש את איזור הגיון שהוא טוב ויש קרוב לרכבת גם טוב
היינו כאן
OYO 638 MUSUBI KYOTO Nanajo Mibu
דירה גדולה עם מכונת כביסה מאוד נקי ונח ולא יקר יש גם מקרר
-
אוזבקיסטן טיול רכבת- מזודה או תיק גב? מה מומלץ האם יש מעליות או מדרגות נעות בתחנות? תודה על העזראפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
שלום מי יכול להמליץ על חברה לצורך הזמנת כריטיסי רכבת באוזבקיסטן?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום אנחנו נהיה בחודש אפריל באוזבקיסטו. מי יכול להמליץ לנו על חברה לעזור בנושא הזמנת כרטיסי רכבת ושהיה באיזור הרי הנטרטאו? אניחנו מעדיפים המלצנ על פי נסיון אישי
תורה
-
גלובל סים של פלאפוןגלובל סים של פלאפון-יש לי ורציתי לדעת אם הוא יעבודפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
RE: חזרנו מטייל של 6 שבעות אוסטרליהפורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
היי פז המסלול מופיע אצלי בבלוג- נחתנו במלבורן ואז טסנו לסידני. משם השכרנו רכב ונהגנו לבריזביין.. משם עוד טיסה פנימית לקיירנס. השכרת רכב ונהיגה לקליפטון ביץ ועוד מקומות בצפון. החזרת רכב לקיירנס וטיסה ארצה מקיירנס.
גם שכרנו רכב ליומיים ממלבורן כדי להגיע לgreat ocean road
-
חזרנו מטייל של 6 שבעות אוסטרליהפורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
חזרנו מטיול התחלה מלבורן סוף בקיירנב. אם מישהוא רוצה לקרוא על זה (באנגלית) מוזמנים להכנס
בלוג שלי שאלות גם בכיף