ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. yu
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 7
    • פוסטים 29
    • הגבוה ביותר 1
    • קבוצות 0

yu

@yu

1
    מוניטין
    36
    צפיות בפרופיל
    29
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 302179 גיל 56

yu הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי yu

• RE: משהו שמאוד מטריד אותי...

@sara3125

בתור אחד שקצת מבין בתחום, זו תקלה שניתנת לתפעול על ידי הטייסים. כשהטייסים לא הכירו אותה היא הייתה מסוכנת, עכשיו כבר כולם מכירים. אין שום חשש לטוס במטוס כזה במדינה מערבית, אם יחזירו שם את המטוס לטיסות זה יהיה אחרי שהטייסים תודרכו ואולי אפילו תורגלו בנושא. אם זו הייתה טיסה פנימית במדינת עולם שלישי אולי הייתי קצת חושש.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yu
      yu

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי yu

• RE: רכב 7 מקומות בהולנד

אנחנו 6. נעזרנו בעצה של אנשיםטובים והזמנו רכב 7 מקומות משדה״ת דיסלדורף דרך האתר הבינלאומי של חברת sixt, אפילו המחיר היה בסדר גמור. גם הטיסה לדיסלדורף (עם tus air) היתה מעט זולה יותר מטיסה לאמסטרדם והמרחק לכפר הנופש במרכז הולנד כמעט זהה.

פורסם בפורום אירופה
      yu
      yu

תודה! גם בפנייה טלפונית הם לא מצאו, אמרו שבהולנד לקיץ הפסיקו להשכיר וואנים. יש בעיה כלשהי להזמין ישירות מהספק? (כמו סיקסט או יורופקאר)

פורסם בפורום אירופה
      yu
      yu

תודה על התגובות! אנחנו מסתפקים בידני וגם זה אין… נבדוק טיסות לדיסלדורף ואולי ככה נפתור את הבעיה.

פורסם בפורום אירופה
      yu
      yu
    • רכב 7 מקומות בהולנד

הי,

לא מצליח למצוא רכב 7 מקומות (ומעלה) בהולנד להשכרה בסוף אוגוסט.

חיפשתי בהמון אתרים (כולל כאלו שמחפשים בכמה חברות כמו rentalcars ו kayak) ולא מצאתי, הרחבתי את החיפוש גם לבריסל (עוד לא קנינו כרטיס והמחירים שם דומים) וגם שם ללא הצלחה.

יש למישהו רעיון?

פורסם בפורום אירופה
      yu
      yu
    • RE: יוסמיטי

@מני-א

אני מתכנן להיות ביוסמיטי בין ה 26 ל 29 במאי.

כרגע לפי העדכונים באתר גם מעבר טיוגה וגם הכביש לגלשייר סגורים. לפי ניסיון העבר בסוף מאי טיוגה עדיין יהיה סגור וגלשייר כנראה פתוח. בנוסף, 4 miles trail שהוצע פה גם סגור עכשיו. הכל מופיע באתר הרשמי של הפארק תחת לשונית current condition.

אני וויתרתי מראש על עמק המוות. זה היה לי קל כי יש לי לפני כמעט שבועיים של טיול בפארקים מדבריים אחרים.  יכול להיות שעדיף לכם לטייל ב red rocks canyon  שקרוב יותר לו וגאס והביקורות עליו מעולות.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yu
      yu
    • RE: משהו שמאוד מטריד אותי...

@sara3125

בתור אחד שקצת מבין בתחום, זו תקלה שניתנת לתפעול על ידי הטייסים. כשהטייסים לא הכירו אותה היא הייתה מסוכנת, עכשיו כבר כולם מכירים. אין שום חשש לטוס במטוס כזה במדינה מערבית, אם יחזירו שם את המטוס לטיסות זה יהיה אחרי שהטייסים תודרכו ואולי אפילו תורגלו בנושא. אם זו הייתה טיסה פנימית במדינת עולם שלישי אולי הייתי קצת חושש.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yu
      yu
    • RE: נקודות עניין בין וגאס ליוסמיטי

@Sailor

אני לא רוצה לקצר ביקורים במקומות אחרים בשביל ללון בדרך, רק מחפש נקודה או שניים לעצירות (באורך של מקסימום שעתיים סה״כ) כדי ״לשבור״ את הנסיעה הארוכה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yu
      yu
    • נקודות עניין בין וגאס ליוסמיטי

יש לי נסיעה ארוכה בין וגאס למריפוסה שקרובה ליוסמיטי.

אשמח להמלצות על נקודות עניין בדרך, מקסימום של רבע שעה נסיעה סטייה. אני מטייל לבד, הנסיעה תהיה ב 26 למאי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yu
      yu
    • אופנוע ים או שייט מאורגן באגם פאוול

אני מתלבט בין שכירת אופנוע ים לשעתיים-שלוש לבין שייט מאורגן (חשבתי על מסלול Canyon adventure) באגם פאוול.

ההבדל במחיר הוא פי 2-3 לאופנוע ים, מצד שני זה כנראה חוויה מהנה יותר. השאלה היא אם בשעתיים-שלוש שעות שייט עם אופנוע ים אני יספיק לראות הרבה יותר ממה שאספיק בשייט המאורגן של השעתיים-שלוש? (אין לי יום שלם)

לפי האתר המהירות של הסירות המהירות דומה למהירות של האופנוע ים (אז גם מי שלקח סירות כאלו יוכל אולי לענות לי על השאלה)

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yu
      yu
    • דרום מערב בדגש טיולים ארוכים ברגל

מצרף תכנית טיול למאי הקרוב לדרום מערב ארה”ב להתייחסותכם. כרגע הוזמנו רק טיסות ואני עוד מעט מתחיל להזמין מלונות, אז אם יש משהו שנראה בעיניכם לא סביר זה זמן טוב להעיר.

בן 40, מטייל לבד (אחרי שחבר הבריז), חובב טיולים ארוכים ומאתגרים ברגל (נסיעה של שעתיים וחצי לכל כיוון וטיול של 43 ק”מ באותו יום זה משהו שכבר עשיתי...) ולכן הטיול מתמקד בטבע עם קצת גיוון בערים. לפני התכנית די חרשתי על אתרים באינטרנט (בעיקר באנגלית) אז היא די מפורטת, אבל אשמח לשמוע עם פספסתי או לא שמתי לב למשהו, בעיקר מאנשים שהתנסו בטיולים רגליים באזור אבל כולם מוזמנים להעיר.

בהמשך אולי אני אציק עם שאלות ספציפיות יותר שעולות לי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yu
      yu