יש תמונות!
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי zivraviv
-
RE: ביטוח ביטול טיסהפורסם בפורום אירופה
@Roco אמר:
בדיקה שעשיתי במהלך הקורנה אצל נציג כלל לכללית, הביטוח בהראל לא דרך הקופה בכללית, דומה מאוד, אבל יש כמה סכומי כיסוי גבוהים מעט יותר מהפוליסה של הראל בכללית.
מרגיש לי כמו יש לי יש לי מהקומדי סטור: “אבל יש כמה סכומי כיסוי גבוהים מעט יותר מהפוליסה של הראל בכללית.” הכוונה שהביטוח של כלל בקופח כללית יקר מזה של הראל או שלא הבנתי נכון ואתה אומר שהביטוח של הראל יקר יותר?

-
RE: הוצאת ויזה לקמבודיה בשדה תעופה סיהנוקווילפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
סיקרנת אותי כי זה מה שתכננתי לעשות (אבל בסוף אטוס לסיאם ריפ, ולא בגלל העניין הזה).
משהו שאל על זה ב tripadvisor והתשובה היא שניתן (תגובה מס’ 12 בבפוסט -של פותח השרשור).
ומצאתי גם את זה
-
RE: ויזה לויאטנם (הגעה בטיסה)פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
יותר פשוט להכנס לויטנאם מאשר להכנס לפורום ולענות לך... בקיצור כן, בלי שום בעיה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי zivraviv
-
כניסה לרומניהפורסם בפורום אירופה
מישהו יודע אם חייבים להדפיס את הטופס הצהרה ( Passenger Locator Form / Declaration), או שה QR שמקבלים מספיק?
תודה.
* הכותב הינו מחוסן עם תעודות ובדיקת קורונה שלילית PCR

-
RE: ביטוח ביטול טיסהפורסם בפורום אירופה
@Roco אמר:
בדיקה שעשיתי במהלך הקורנה אצל נציג כלל לכללית, הביטוח בהראל לא דרך הקופה בכללית, דומה מאוד, אבל יש כמה סכומי כיסוי גבוהים מעט יותר מהפוליסה של הראל בכללית.
מרגיש לי כמו יש לי יש לי מהקומדי סטור: “אבל יש כמה סכומי כיסוי גבוהים מעט יותר מהפוליסה של הראל בכללית.” הכוונה שהביטוח של כלל בקופח כללית יקר מזה של הראל או שלא הבנתי נכון ואתה אומר שהביטוח של הראל יקר יותר?

-
RE: מישהו במקרה טס היום או אתמול עם ילדים לרומניה ויכול לעדכן?פורסם בפורום אירופה
בוודאי שאמלא
רק חשוב להבהיר. -
RE: האם אפשר לטוס לרומניה או בולגריה אחרי מנה ראשונה של COVIDלגבי רומניה בדוק שלא.פורסם בפורום אירופה
-
RE: רומניהפורסם בפורום אירופה
@גולני אמר:
למחטסנים 24 שעות בידוד או תוצאת בדיקה שלילית המוקדם ביניהם.
איפה ראית את זה שצריך לעשות בדיקת קורונה למחוסנים? לדעתי מי שמחוסן פטור.
-
RE: מישהו במקרה טס היום או אתמול עם ילדים לרומניה ויכול לעדכן?פורסם בפורום אירופה
היי.
אתה כתבת שלא צריך מלוי טפסים אבל באתר שששמת כתוב:
Before entering Romania, visitors and residents
need to complete a Passenger Locator Form / Declaration
(two simple steps, on-line)זיו
-
RE: יוון ההררית כפרי זגוריה ומנזריםפורסם בפורום אירופה
@zivraviv אמר:
כרגע זה עומד על נחיתה בסלוניקי, נסיעה ולינה במטאורה (המנזרים), מעבר לזגוריה וטיוליםבאיזור, ומשם חזרה לסלוניקי.
וגם צומרקה...
-
RE: יוון ההררית כפרי זגוריה ומנזריםפורסם בפורום אירופה
כרגע זה עומד על נחיתה בסלוניקי, נסיעה ולינה במטאורה (המנזרים), מעבר לזגוריה וטיוליםבאיזור, ומשם חזרה לסלוניקי.