מדהים 
אחלה סירטון ונראה אחלה טיול.
מדהים 
אחלה סירטון ונראה אחלה טיול.
@pninit1234 אמר:
לינה : Forks יום 15 : אולימפיק, נסיעה להר רייניר לינה : Ashford
היי פנינית,
נשמע שהיה לכם טיול מהמם! תמונות מדהימות 

אשמח אם תוכלי להמליץ על מלונות שהייתם במקומות האלו:
תודה,
גל,
לא ממש טיפ לשמירה אלא יותר מקרה מלחיץ שקרה לנו.
לפני מספר שנים בטיול שלנו בארה"ב הייתה לנו טיסה עם קונקשיין באטלנטה והיינו צריכים לעבור טרמינל ע"י רכבת תחתית פנימית בשדה. היינו ארבע (הורים ושני ילדים) וירדו לתחתית, אישתי מקדימה עם הבן הגדול ואני עם הקטנה (בת 13).כשירדנו במדרגות הנעות בדיוק הגיעה הרכבת,אישתי והבן ירדו מהר ועלו לרכבת מהדלתות הרחוקות יותר. אני והבת הגענו שניות אחריהם אבל אז מבילבול בגלל המהירות התפצלנו, אני נכנסתי מהדלתות הקרובות והבת של רצה לאישתי והבן (מרחק של 2-3 מטר). מה שקרה הוא שאני נכנסתי לרכבת מהדלתות הקרובות, אישתי והבן נכנסו בדלתות הרחוקות יותר והבת שלי פיספסה בשניה, הדלת נסגרה והרכבת נסעה
אחרי שניה של שוק /הלם (וכמובן האשמות הדדיות) שנמשכה כמו נצח התקשרנו אליה לנייד שלה (whatsapp) ואמרנו לה שתעלה על הרכבת הבאה שיש ושתרד מיד בתחנה שאחרי. אנחנו יירדו מהרכבת בתחנה הבאה וחיכנו בלי שיכולנו לעשות כלום. למזלנו אחרי לא יותר מחצי דקה הגיעה הרכבת והבת שלי שם.מסתבר שאמרקאית נחמדה ראתה אותה בוכה שם ועזרה לה לעלות על הרכבת (בעיקר הרגיעה אותה).
בסוף הכל הסתיים בשלום והיום מספר שנים אחרי הבת שלי (וכולנו) לא שוכחת את זה אבל זה כבר חוויה מצחיקה מהעבר 
תודה גדליהו,
אין סיכוי שנוותר על וודברן, זה הרג ובל יעבור לאשתי
ועוד אאוטלט בדרך לביקור קצר גם יהיה טוב.
גל,
תודה רבה,
אני אבדוק את המקומות.
כנראה שבפורטלנד בכל מקרה לא יהיה לנו יותר מידי זמן.
האאוטלט בלינקולן גדול/בינוני? כלומר מספר חנויות שונות או חנות “כלבו” אחת?
גל,
@pninit1234 אמר:
לינה : Forks יום 15 : אולימפיק, נסיעה להר רייניר לינה : Ashford
היי פנינית,
נשמע שהיה לכם טיול מהמם! תמונות מדהימות 

אשמח אם תוכלי להמליץ על מלונות שהייתם במקומות האלו:
תודה,
גל,
שוב תודה רבה על ההשקעה מוני!
לגבי כביש 138 זה רעיון טוב, אני אסמן לי במפה מספר אופציות לעצירה ופשוט נחליט באותו היום בבוקר מה אנחנו מעדיפים.
לגבי כביש 101 כמובן שיש לנו תוכנית לעצור בנקודות עניין לאורך הכביש (המפה שלי בגגול מפס מפוצצת בנקודות
)
והוספתי את אילו שבמפה שלך. הבעיה היא רק לדעת אילו עדיפות מבחינת עניין וזמן נתון…
אם יש עוד הערות/הארות/רעיונות אשמח לשמוע!
גל,
תודה מוני,
אנחנו מתכננים לנסוע בסוף אוגוסט עד אמצע ספטמבר 2022.
מדפורד נראית לי ממוקמת טוב לעצירה ללילה.
אחרי קרייטר לייק חשבתי לעצור ללילה בספרינפלד או משהו ליד מכיוון שאנחנו מתכננים למחרת מספר שעות באאוטלט שבוודבן.
בנוסף, מה דעתך על החלוקה לאורך החוף של אורגון ? איפה כדאי ללון ביום הראשון והשני(לגבי השלישי אני דיי סגור)?
גל,
היי מוני ותודה רבה על ההמלצה.
לא ציינתי שלמחרת הלינה בגולד ביץ אנחנו נוסעים לחצי יום לפארק הרדווד שבצפון קליפורניה ואז חוזרים לאורגון לכיוון קרייטר לייק.
לכן אני חושב על לינה באמצע הדרך מפארק רדווד לבין קרייטר לייק.
כלומר היום יראה בערך ככה:
יציאה בבוקר לפארק רדווד בסביבות שעתיים נסיעה (Fern Canyon ונסיעה בדרך הנוך חזרה), ואז בערך שעתיים נסיעה צפונה ולינה בעיירה כלשהיא בדרך
או נסיעה רצופה (וארוכה מאוד) עד ללינה ממש ליד קרייטר לייק.
מה אתה חושב על זה?
גל,
שוב תודה גדליהו!
הרעיון לדלג על לינה בםורט אנג’ל מעניין אבל נראה לי יום מעייף מבחינת נסיעות.
אני מעביר את הלינה ביום השלישי לאבדרין ככה שזה יקטין את הנסיעות הלוך ושוב…
מצ”ב מסלול מעודכן:
אשמחש מאוד לעזרתכם לגבי השאלות הפתוחות או רעיונות אחרים..
גל,
תודה גדליהו!
נראה לי נשנה את הלינות מ 2 לילות בפורקס ללילה השני באברדין לפי עצתך
פשוט חשבתי שיהיה יותר נוח לא להחליף מלון כל לילה…
אני מאוד מקווה שקטעי הנסיעה לא יתישו אותנו, השאלה איפה כדאי להוסיף עוד יום/לינה? במידה ואני יכול להוסיף רק עוד אחד.
גל,