@אנשיםטובים
היי, תודה על התגובות…
לגבי מקסיקו – לא אמורים להגיע עייפים במיוחד..לא מדובר בטיול אחרי צבא אלא טיול שעיקרו זה חופים, מלונות ובטן-גב.
שופינג – לא כזה מדבר אליי, ולא מדבר בכלל לבעלי...אנחנו רוצים לסיים בקליפורניה לא בגלל השופינג.
אנחנו אמורים להגיע ביום חמישי ה-12.9 ללוס אנג’לס, וכנראה שכן נגיע אחרי לילה לבן, או לפחות אחרי כמה שעות שינה במטוס...בגלל זה היום הראשון יוקדש לשיטוט בלוס אנג’לס (שלמיטב הבנתנו זה לא שיש לעיר יותר מידי מה להציע).
לגבי דיסני ויוניברסל – כן אנחנו מודעים לקושי, אבל ננסה להתגבר עליו, במקרה הכי גרוע נוותר בזמן אמת על אחד הפארקים וננוח..
אני יותר מנסה להבין לגבי שאר המסלול –
כביש 1:
אמורים לצאת ביום 4, בבוקר – איפה מטיילים באותו יום, איפה עוצרים ואיפה מומלץ לישון בסוף אותו יום? הבנתי שעדיף לסיים את היום הראשון הזה באזור סן סמיון או קנבריה.
ביום ה-5 – אמורים לנסוע עד מונטריי. איפה עוצרים ומטיילים? הבנתי שיש את ביג סור – האם יש נקודות עצירה ו/או מסלולים מומלצים? האם נספיק להגיע לאקווריום במונטריי?
יוסמיטי:
ביום ה-6 קמים בבוקר במונטריי ומתחילים לנסוע ליוסמיטי – לאן בעצם נוסעים? מה היעד? מדובר בערך בנסיעה של 4 שעות, בטח נגיע בסביבות הצהריים (13:00-14:00) – מה עושים בחצי היום הזה? ואיפה מומלץ לישון בסוף היום?
יום 7 – עיקר ההתלבטות היא האם להקדיש פה יום שלם לפארק, או שבשעות אחה”צ כבר לנסוע לסן פרנסיסקו וללון בה (או אולי לנסוע רק מחצית מהדרך וללון איפשהו).
יום 8: שוב כאמור, האם ביום הזה רק לצאת מיוסמיטי לכיוון העיר ואז יוותר לנו רק חצי יום לטייל בעיר או שכדאי כבר יום קודם להגיע לעיר ולטייל יום שלם בעיר.
יום 9: יום מלא בעיר (האם להתנייד בסן פרנסיסוק עם רכב או להחזיר את הרכב עם ההגעה לעיר?)
יום 10: יום כמעט מלא בעיר, טיסה חזרה ב-22:30.
אני יודעת שאני שואלת הרבה אבל אני ממש אשמח לעזרתכם
תודה!