ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל_4020133
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 4
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

מטייל_4020133

@מטייל_4020133

0
    מוניטין
    17
    צפיות בפרופיל
    4
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4020133 גיל 56

מטייל_4020133 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4020133

• RE: סירוב כניסה למקסיקו

@karnielr

לפי מה שאתה אומר מקסיקו סגורה בפניי? זה לא שתפסו אותי עובדת שם,זה מה שחשדו שאני הולכת לעשות

אם אני באה עם מזומן עליי , כרטיס לחודש הלוך חזור והזמנה במלון?? יש להם אופציה בכלל לשלוח אותי חזרה? 

אם לא הייתי יכולה להיכנס למקסיקו שוב הייתי מקבלת חותמת כלשהי לא? 

והרעיון ממקסיקו סיטי רק בגלל שהבנתי ששם פחות עושים בעיות, אני בטוחה שהמחשב מעודכן גם שם

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      מטייל_4020133
      מטייל_4020133

@גדליהו-מהגרעין

הכרטיס היה ל 184 יום ולא ידעתי מראש ש 180 יום זה המקסימום.. היה לי כרטיס פיקטיבי לגואטמלה הלוך חזור ממקסיקו כי כשהגעתי לשדה בארץ לא נתנו לי לעשות צ׳ק אין.. אז זה מה שהציעו לי לעשות כדי לעלות על הטיסה

כשהגעתי לגבול לא הסבירו לי בדיוק מה הסיבה שלא נותנים לי להיכנס, חזרתי לארץ והצלחתי לברר דרך מישהו ממקסיקו, במערכת רשום עובדת לא חוקית, השאלה אם תהיה לי בעיה להיכנס שוב למקסיקו.. הציעו לי להיכנס דרך מקסיקו סיטי במקום קאנקון עם כרטיס לחודש הלוך חזור, לא יודעת אם אני לוקחת פה סיכון או שלא תהיה בעיה

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      מטייל_4020133
      מטייל_4020133

@gauntlet

דווקא לא לצרכי עבודה, אבל זה מה שחשבו כשהגעתי בפעם האחרונה וזה מה שרשום להם במערכת, השאלה אם אני מגיעה דרך מקסיקו סיטי עם כרטיס לחודש הלוך חזור זה פותר את הבעיה?

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      מטייל_4020133
      מטייל_4020133
    • סירוב כניסה למקסיקו

היי צריכה עזרה.. טסתי למקסיקו (בפעם השניה) לפני שבוע היה לי כרטיס לחצי שנה.. אמרו לי שבמקרה הכי גרוע יתנו לי אשרה רק לשלושה חודשים, מפה לשם אחרי ייבוש של שלוש שעות בשדה העלו אותי על מטוס חזרה לארץ 

מה עושים? לפי לפנות? הבנתי שאני אמורה קודם כל לברר מה הסטטוס שלי במערכת בשגרירות במקסיקו, איך עושים את זה? תודה

פורסם בפורום מרכז אמריקה
      מטייל_4020133
      מטייל_4020133