תודה רבה. אם כך לאחר הביקור בפארק נמשיך לפינקיס. ולמחרת לסדונה. נשמע נכון יותר
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי orbar123
-
RE: טוסוןפורסם בפורום צפון אמריקה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי orbar123
-
קירגיזסטןפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
הי
האם בשבועים הראשונים של חודש ספטמבר עדין מתאים
לבקר בקירגיזסטן
האם עדין ניתן לעשות טראקים
לאיזה מזג אויר אפשר לצפות -
RE: טוסוןפורסם בפורום צפון אמריקה
תודה רבה. אם כך לאחר הביקור בפארק נמשיך לפינקיס. ולמחרת לסדונה. נשמע נכון יותר
-
טוסוןהי האם כדאי להשתמש בפיניקס כבסיס לטיול בשמורת סאגורו. (Saguaro National Park)? מגיעים מלוס אנג’לס ולאחר מכן ממשיכים לסדונה. תודהפורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: לוס אנגלס - מלוןפורסם בפורום צפון אמריקה
@שירליץ אמר:
לא חושבת שיש עיר גדולה בארה”ב שאין בה הומלסים.
גם בתל אביב יש, אגב.
מה שאנחנו כתיירים קוראים “לוס אנג’לס” זה למעשה מחוז ענקי שכולל איזה 20 ערים, ועוד מחוזות קרובים כמו אורנג’ קאונטי. יש במחוז איזורים מאד לא סימפטיים עד מסוכנים לתייר התמים, יש איזורים תיירותיים, יש איזורים יוקרתיים ויש איזורים שפשוט אנשים “רגילים” חיים בהם. ובכולם יש מלונות.
ממליצה לחדד את האיזור בו מחפשים, ואז לחפש במנוע חיפוש שמאפשר רק ביקורות של אנשים שביקרו במלון (בוקינג, הוטלס). תקראו טוב ביקורות, ותבחרו בהתאם. זה דורש שיעורי בית, אבל אין מנוס אם רוצים להגדיל את הסיכוי למקום איכותי ובטוח.
אם אתם במקרה מחפשים באיזור יוניברסל סטודיוס, אנחנו נהנינו במלון Lexen
תודה על המענה, בגלל שהכרך גדול פניתי לפורום. שלב הבא שלי תמיד קריאת ביקורת על המלון. הביקור שלנו הוא תירותי בלבד וליום אחד בלבד לפחות כרגע. יתכן ובסוף הטיול נחזור ללילה נוסף. ממה שקראתי אני רוצה לבקר בשדרת הוליוד, מוזיאון גטי, אולי גם מוזיאון העיר, חוף וניס וסתם שוטטות בדאוטאון. תצפית. מה שנספיק . אגב וניס ראיתי סרטון
על בית מצופה פסיפס בשכונה מכירות? בכל אופן לא מתוכנן שום פארק שעשועים. מקוה שמקדתי יותר. פשוט ענין ההומלסים מטריד אותי.
-
לוס אנגלס - מלוןאשמח לקבל המלצה למלון בלוס אנגלס במקום בטוח. מקריאה ברשת הבנתי שיש בעיה של הומלסים בעירפורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: ברזיל והקרנבלפורסם בפורום דרום אמריקה
היינו בריו בזמן הקרנבל
הטלפון והמצלמה היו בתיק. והשתמשנו בהם גם במצלמה ברחוב ללא חשש
מה שכן את התרמיל החזקתי כך שהיה מלפני ולא יכלו לפתוח אותו.
ושמתי את החפצים היקרים בכיס פנימי של התרמיל
-
ביגינגפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אנחנו נוחתים בביגינג מוקדם בבוקר בטרימנל 2 ואמוריפ לקחת טיסת המשך מטרמינל 3 בתשע בערב.
נאמר לי כי כל התהליך (ביקורת גבולות איסוף מזוודות, מעבר לטרמינל) יכול לקחת כארבע שעות.
שאלותי
- איך עוברים מטרמינל 2 ל-3?
- האם אצטרך ויזה לסין רק לצורך המעברים בין הטרמינלים?
- האם יש לוקרים גדולים בטרמינל 3 למזודות או שמירת חפצים?
- האם בזמן שנותר נוכל לראות משהו מהעיר? תודה רבה
-
ביקורות על חברת תעופה miatשלום אשמח לשמוע חוויות של אנשים שטסו עם חברת תעופה miat המונגוליתפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
RE: שפך הדנובה (רומניה)פורסם בפורום אירופה
ראשית תודה על המענה. האם יש מה לעשות שם מעבר לשייט בסירות?
אפשר הסבר לגבי “האישור”
-
שפך הדנובה (רומניה)פורסם בפורום אירופה
רוצים לטייל הפעם בדלתא של הדנובה
- מתי העונה המומלצת בדגש על צפרות ?
- האם טיול של 4 ימים מספיק
תודה