לא יעשו בעיות עם מושב פיקטיבי?
אני מניח שאם יבדקו את הכרטיס טיסה יראו שהמספר מושב לא תואם למה שרשמתי בטופס.
לא יעשו בעיות עם מושב פיקטיבי?
אני מניח שאם יבדקו את הכרטיס טיסה יראו שהמספר מושב לא תואם למה שרשמתי בטופס.
נוסע השבוע לפורטוגל (דרך גרמניה), הבנתי שצריך למלא טופס PLC בשביל. אחד מהסעיפים זה לרשום מספר מושב בטיסה, ולא יהיה לי את זה עד הטיסה עצמה.
אני צריך למלא את הטופס מראש? אם כן, מה אני רושם במספר מושב אם בשלב זה הוא לא ידוע?
האם צריך להדפיס את הטופס, שאו שאפשר פשוט להראות את זה בסמארטפון?
אז סוף סוף הגיעה אליי תעודת לידה של פורטוגל. כרגע אין תעודת זהות/דרכון פורטוגלי.
ניסיתי להתקשר כמה פעמים לשגרירות פורטוגל לבדוק אם יש אפשרות לקבוע תור לקבלת ת”ז ודרכון, אבל עדיין לא קיבלתי מענה.
האם יש אפשרות כרגע לטוס לפורטוגל (או למדינה אחרת) באירופה רק עם תעודת הלידה הפורטוגלית (ודרכון ישראלי כמובן), ולעשות שם את התהליך של הוצאת ת”ז ודרכון? האם אני חייב תעודת זהות אירופאית בשביל לעבוד באירופה, או שמספיק התעודת לידה?
הבנתי שהם מציעים טיול בן יום אחד לכמה ימים, אבל נראה שהם קצת יקרים (4450 באט לטיול יום).
ביקורות בTripAdvisor נותנים להם 4-5 כוכבים. הטיול הוא ב Phang Nga.
למישהו יש נסיון אישי איתם, או מכיר חברה שעושה מסלול דומה במחיר יותר זול?
@Sailor אמר:
לדעתי זה יותר מסובך והרבה יותר יקר. עבודה זה אחד הפרטים הכי חשובים בבקשת הויזה והסיכוי לקבל דחיה לאחר תשלום על ויזה גדול.
במחיר הויזה אפשר לטוס למדינה שכנה ולחזור. במעבר יבשתי זה הרבה יותר זול.
סבבה, תודה על העצות. סגרתי לי ביקור קצר בויאטנם לשלב עם תאילנד.
שאלה לא קשורה לויזה, Ko Lanta זה איזור בטוח?
הבנתי שיש התראת מסע לגבי דרום תאילנד.
@Sailor אמר:
קנצ’נבורי
אוקיי, אז קצת התבלבלתי. הויזה לויאטנם זה מה שעולה $25. הסכום הזה, פלוס הכרטיס טיסה, לא בטוח אם כדאי בשביל יום אחד.
מפוקט הכי קל נראה לי להגיע להו צ’י מין, ואז חשבתי להיות שם כמה ימים באיזור, ואז לחזור לתאילנד (ועוד פעם קצת שיקול כלכלי, אם אני הולך שם לאטקרציות,לינה, וכו’).
הנסיעה בגדול מה שחשבתי זה אמצע-סוף ספטמבר עד סוף אוקטובר- תחילת נובמבר.
@Sailor אמר:
לקנות כרטיס טיסה הכי זול למדינה שכנה.תוכל להשתמש בו או לבקש הארכה (יקר) או לצאת ללאוס או מיאנמר יבשתית לכמה ימים ולחזור ולקבל שוב חותמת שתאפשר שהיה עד הטיסה.
אני יהיה יותר בדרום תאילנד, אז לאוס ומיאנמר לא יהיה כל כך מתאים לי. יש משרדי הגירה בפוקט, או שרק בקוסמוי?
עוד אופציה שחשבתי זה באמת לצאת לויאטנם (טיסה בערך $60 לכיוון). כדאי לצאת ולחזור בשביל יום אחד, אם שאם אני כבר בויאטנם עדיף לבלות שם כמה ימים? אם אני חוזר לתאילנד מויאטנם, צריך לשלם שוב את ה $25 בשביל לקבל את הויזה?
אז אם הבנתי נכון, בשביל לקבל ויזה לתאילנד ליותר מ 30 יום צריך לפנות לשגרירות, עם מספר מסמכים, ובניהים מכתב מהמעסיק. ופה הבעיה, אני מובטל, אין לי מעסיק, אין מי שייתן לי אישור העסקה. יש מה לעשות במקרה כזה? כדאי לפניות לשגרירות בכל מקרה?