תודה גדליהו.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Zahi Dinar
-
RE: פארקים,לאס ווגאס וסן פרנסיסקו.פורסם בפורום צפון אמריקה
חברים, יש מישהו בנמצא המסוגל לסייע עם תכנית הלינה?
-
כמובן שיש.
תוכלי בבקשה להעיף מבט בתכנית הלינות שלי? נדמה כאילו יש לי יום אחד עודף והייתי רוצה לנצלו באיזור הפארקים ולא בווגאס.
אם כך,
יום שישי 15.05 – יוצא מ Las Vegas לכיוון הGrand Canyon ולן ב Williams
יום שבת 16.05 – יוצא מ Williams ומבקר ב Grand Canyon, Antelope Canyon, Horse Shoe Bend ולן ב Page
יום ראשון 17.05 – יוצא מ Page ומבקר ב Lake Powel, Glen Canyon Dam ולן בסמוך ל Bryce
יום שני 18.05 – מבקר בBryce ולן ב Sprindal
יום שלישי 19.05 -יוצא מ Springdale ומבקר ב Zion וישן ...הנה השאלה
האם כדאי ללון שוב בSpringdale ולמחרת ה 20.05 לאפשר עוד כמה שעות בZion ( או בכל אלטרנטיבה מעניינת אחרת) או להתחיל לנוע לעבר Las Vegas ולישון בסמוך לה
יום רביעי 20.05 – נסיעה חזרה אל ווגאס.
מצטער אם התיאור מעט מסורבל ואולי לא נהיר עד הסוף.
מקריאת בלוגים ותיאורי מסע של החברים בפורום אני מבין שיכול להיות ויש לי עודף זמן בפארקים ואולי ניתן לתכננו ביתר יעילות. דרך אגב, אם חושבת שכדאי לסדר את הכל באופן שונה, אשמח לשמוע את דעתך.
שבת שלום
-
תודה שירליץ.
אני מניח עד ממש בסמוך למועד ההגעה לא נוכל לדעת מה שכופה עלי שלא לסגור לינה באיזור Lee Vining
-
תודה רבה!
נדמה שאכן המעבר יהיה סגור.
אם כך, מה עדיף? להמשיך צפונה ולהקיף את הפארק עד הכניסה המערבית או בכלל להגיע למריפוסה דרך עמק המוות?
-
פארקים,לאס ווגאס וסן פרנסיסקו.פורסם בפורום צפון אמריקה
ערב טוב,
שוב מבקש את עזרתכם.
אנחנו נוחתים (אשתי ואנוכי) בווגאס ב15.05 ויוצאים מייד מערבה אל הפארקים.
חוזרים אל לאס ווגאס ליומיים של מנוחה ויוצאים לכיוון סן פרנסיסקו.
התכנית הראשונית והבתולית ממתינה מטה להערותיכם.
ביוסמיטי אני מבין שנכון להכנס מהכניסה מזרחית Tioga Road אבל לא ברור לי האם ניתן להגיע ישירות את Dawn Wall, Half Dome מבלי לעשות עיקוף.
Date Day Trip Nights Thursday, May 14, 2020 Landing at Las Vegas Las Vegas Friday, May 15, 2020 Heading to Grand Canyon Williams Saturday, May 16, 2020 Grand Canyon Tusayan - Grand Canyon Sunday, May 17, 2020 Antelope Canyon, Powel Lake, Glen Canyon Dam, Page Page Monday, May 18, 2020 Bryce Bryce Canyon Tuesday, May 19, 2020 Zion Springdail Wednesday, May 20, 2020 Vegas Las Vegas Thursday, May 21, 2020 Vegas Las Vegas Friday, May 22, 2020 Vegas Las Vegas Saturday, May 23, 2020 Bishop, Lee Vining Lee Vining Sunday, May 24, 2020 Yosemite ? Monday, May 25, 2020 Yosemite ? Tuesday, May 26, 2020 San Francisco San Francisco Wednesday, May 27, 2020 San Francisco San Francisco Thursday, May 28, 2020 Taking Off from San Francisco San Francisco תודה מראש
צחי