קרוב משפחה שלי תכנן בעבר טיול של שבוע רק בליסבון והסביבה לפי המלצות שהוא מצא באינטרנט (כאן הקישור למי שרוצה), וחברות מאוד טובות שלי עשו שבוע של ליסבון-פורטו ומאוד התאכזבו מכל הדברים שהן פספסו. בקיצור, אני מצטרף להמלצות לצמצם את האזור.
פורסם בפורום אירופה
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי איתן 101
-
RE: שבוע ברוטו בפורטוגל- כן או לא?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי איתן 101
-
RE: אזהרה חמורהתודה על האזהרה ובהצלחה עם המקרה שעורר את הצורך לדבר עם הביטוח.פורסם בפורום ציוד טיולים
-
RE: יפן, מסלול טיול, דעתכם?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
מצטרף למה שאמרו על נארה- אפשר לצמצם, והייתי אולי ממליץ להוריד יום מטוקיו כדי לעשות טיול כמו שצריך באזור הר פוג'י וללון בהאקונה.
-
RE: שבוע ברוטו בפורטוגל- כן או לא?קרוב משפחה שלי תכנן בעבר טיול של שבוע רק בליסבון והסביבה לפי המלצות שהוא מצא באינטרנט (כאן הקישור למי שרוצה), וחברות מאוד טובות שלי עשו שבוע של ליסבון-פורטו ומאוד התאכזבו מכל הדברים שהן פספסו. בקיצור, אני מצטרף להמלצות לצמצם את האזור.פורסם בפורום אירופה
-
RE: טיול לניו-זילנדפורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
מניסיון עבר של כמה שנים טובות, הדבר היחיד שזכור לי הוא קווי אוטובוס של חברות מיוחדות שעושים מסלולים בין האטרקציות המובילות. ממה שאני זוכר השרות מיועד בעיקר לתרמילאים, ואפשר לעלות ולרדת בכל תחנה שרוצים לאורך המסלול ולהישאר באזור כמה זמן שרוצים (במגבלות הכרטיס). זה אמנם רחוק מלהיות טיול מאורגן, אבל זה בהחלט מקל על ההתניידות.