נה דעתך על הלופ? ראיתי שהרבה מטיילים מהללים אותו
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי CrazyMax
-
RE: מתכנס למסלול הזה (צפון ויאטנם, אוקטובר) - דעתכם?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
מתכנס למסלול הזה (צפון ויאטנם, אוקטובר) - דעתכם?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אהלן,
אז אחרי כל המחקר אני מתכנס למסלול הבא:
האנוי – סאפא – האנוי – מאי צ’או – פו לונג – נין בין – טאם קוק – קט בה (דרך האי פונג) – האנוי
כמות הימים בכל איזור תהיה בהתאם להנאה ממנו אבל בגדול התכנון ל 20 יום ברוטו (17 נטו).
במידה ותוך כדי תנועה אני אראה שכל הסיפור מתכנס לפחות ימים, יש משהו שהייתם ממליצים בנוסף (רצוי על הרצף שציינתי)?
תודה
-
RE: שהיה באיזור הלונג ביי - halong bay או cat ba?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
תודה.
כרגע המסלול שלי נראה כך:
hanoi – sapa – hanoi – mai chau – pu luong – ninh binh – tam coc – ha long -cat ba – hanoiרוצה לוודא שאין בעיית הגעה מאיזור tam coc ל halong bay נכון (מגיע קודם להייפונג ומשם המעבורת שציינת)?
-
שהיה באיזור הלונג ביי - halong bay או cat ba?אני מתכנן להישאר לפחות לילה אחד באיזור halong bay, השאלה היא האם כדאי / עדיף ללון ב cat ba או שאין ממש חשיבות אם בכל מקרה במהלך היום אני לוקח קייק ושט לי בים?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
RE: Ha Giang או Sapa?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
יש איזור שדומה מבחינת נופיו לסאפא ומשמעותית פחות תיירותי? אולי האיזור של mu cang chai?
-
Ha Giang או Sapa?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
לאור מספר לא מבוטל של דיס-המלצות על איזור Sapa, התחלתי לשקול להחליף אותו ב Ha Giang שלפי מספר סיפורי דרך עוד לא “התקלקל” מרוב תיירים. אשמח לדעתכם.
בנוסף, מהן דרכי ההגעה העדיפות מהאנוי לאיזור Ha Giang?
-
RE: תכנון מסלול ויאטנםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי,
אני רואה שיש הרבה אנשים שעשו טיולים של 2-3 ימים (למשל באיזור סאפא) עם חברת תיירות. האם זאת דרך עדיפה בהרבה מאשר עצמאית? האם עצמאית זאת בכלל אופציה שמתחרה במאורגן?
-
RE: יפן, מסלול טיול, דעתכם?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
לא חשבתי לעשות טיולי יום מחוץ לטוקיו, יש שם משהו מיוחד מעבר לנופים? (האם אלו נופים שחוזרים על עצמם באיזור קיוטו/אוסקה)?