כל הצעה יותר ממקובלת.. נצטרך לכנס נציגות של כל שכבת גיל ולשרטט מסלול מוסכם.. ככל שיהיה יותר רעיונות ומיפוי זה ממש יעזור.. וממש המון תודה מראש!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי asaf_s
-
RE: טיול שלכתפורסם בפורום צפון אמריקה
-
אוקי, חלוקה מעניינית שבאמת מצמצת את הנסיעות. לגביי הסיקס פלגס לא ממש הצלחתי להבין אם הוא פתוח בכלל ומתי.. כיוונת ליום ראשון כי יש יותר סיכוי שהוא יהיה פתוח? מוני - אם זה לא טרחה, אשמח למיפוי ובכלל להצעות באזור. תודה!
-
תודה על כל ההתייחסויות.. אנסה להסביר את המסגרת ואשמח לכל תגובה! מוני - האם החלוקה שהצעת לשני הימים לא מייצרת יומיים רצופים של נסיעה ארוכה מדי? איך לדעתך נכון לחלק את הימים?
אנשים טובים - אנחנו מגיעים לבפאלו בטיסה ממדיסון לאחר ביקור משפחתי של שבוע. לאחר הטיול שלכת.. מסיימים ב 4 ימים בניו יורק. הסיפור של "היום קניות בסוף" זה ניסיון להתמודד עם רכב עמוס של 6 אנשים + מזוודות.. אז להשתדל לרכז את הקניות לקטע הדרך האחרון... בתקווה שזה יצליח, אגב, יש מצב ששעת ההגעה יכולה להיות גם 18:00, קצת תלוי בכוח. בנוסף, הניסיון להעביר 2 לילות בכל מקום אמור להתמודד עם יום עם נסיעה ארוכה ויום של הסתובבות "באזור"
הצועד בנעליו - אנחנו 2 לילות במפלים - בעצם יש לנו יום מלא וערב מלא להעביר שם. לגביי מה כלת השמחה רוצה.. היא קיבלה משימה לחשוב על זה ולמצוא את הדברים.. ולא רק בניו יורק..
באופן כללי אני אגיד שהאזור ממש מושך להיות בכל מקום.. ולכן צריך לחתוך ולהחליט עד כמה מצפינים ועד כמה נוסעים מזרחה.. אז אם למי מכם יש הצעה למסלול, אני ממש אשמח לעוד הצעות
תודה!
-
טיול שלכתפורסם בפורום צפון אמריקה
היי, אשמח להצעות לגביי מסלול שלכת.. ההתחלה והסוף ידועים ומוזמנים..
השאלה איך לעשות את החלוקה בשאר הימים -
ההרכב המטייל, סבא וסבתא, זוג הורים ובן 16 וכלת השמחה בת 12..
כרגע זה הלו"ז:
29/9 - בלילה מגיעים למפלי הניאגרה.
30/9 - מפלי הניאגרה - לינה במפלים
1/10 - נסיעה לליק פלאסיד - לינה לייק פלאסיד.
2/10 - לייק פלאסיד - לינה לייק פלאסיד
3/10 - נסיעה ל stowe - לינה - stowe
4/10 - stowe - לינה - stowe
5/10 - נסיעה ל נורת' קונוואי - לינה - נורת' קונוואי
6/10 - נורת' קונוואי - לינה - נורת' קונוואי
7/10 - תחילת הדרך לניו יורק - לינה איפשהו בדרך??
8/10 - רוצים וודברי לקניות.. ואז להגיע עד אזור 16:00 לניו יורק..
חלוקה הגיונית? מעדיפים לא לעבור מלון כל יום..
עדיף לעצור ללילה של ה 1/10 איפשהו בדרך לליק פלאסייד?
המלצה למקום לינה וביקור נחמד ב 7/10 בדרך לאזור וודברי?
ובכלל נשמח לכל המלצה לגילאים המדוברים..
תודה!

-
RE: קליפורניה - אוגוסט 22פורסם בפורום צפון אמריקה
קודם כל תודה לכל מי שהגיב והביע את דעתו, זה מאפשר להכיר נק’ מבט חדשות ושונות על הדילמה.
מה שאני מבין מאוסף התגובות שאני דיי צריך להחליט על מסגרת הטיסות.. ורק אז להתחיל לתכנן בפירוט כל יום.. לפי עושר האתרים בגדול אפשר בכל מקום לטייל בין יומיים לשבועיים..
אני מעריך שבסוף הטיול יתבצע בין 12-14 יום כך שביקור בכל אתר יהיה כ3-4 ימים.. סן פרנסיסקו, יוסמיטי, כביש 1 ולוס אנג’לס.
לאחר שנסגור את הטיסות אז נתחיל לצלול לאתרים בכל אזור.. ולהחליט על מה מוותרים בכל מקום..
-
אני גם בספק לגבי מס’ הימים בסן פרנסיסקו.. אנחנו בכלל מתלבטים באיזו טיסה להגיע.. כרגע אפשר רק טיסה ישירה.. אומרים שזה ישתנה.. אבל מי יודע מה יהיה בקיץ הבא.
לגביי מונטריי – הכוונה לעבור בכמה אתרים בסביבה הקרובה… לפי מה שקראתי, סוג של יומיים וחצי אמורים לאפשר לנו היכנס לכמה שמורות וכמה עיירות בדרך.
-
הרצון לשמור את אזור שיקאגו לסוף זה בשביל לאפשר לנו גם קצת “מנוחה” לפני החזרה לארץ.. לעבודה ולבית הספר.. זמן משפחה הוא קצת יותר נינוח מאשר טיול בו אתה מנסה “להשיג” דברים..
כרגע התוכנית היא להתנייד בשני רכבים.. ויש מצב שבסוף יהיה לו”ז שונה לכל קב’ גיל.. למרות שאולי נגלה שגם סבתא וסבא רוצים לפגוש את אלזה ואנה..
השאלה המרכזית מבחינתי היא אם 12 יום טיול בפועל יתנו מענה טוב לאתרים השונים או שכדאי להימתח ולנסות להוסיף עוד יומיים.. כמובן שאין גבול למס’ הימים שניתן לטייל.. אבל צריך לשים איזשהו גבול.
לגביי AIRBNB, באיזה אזור כדאי לחפש? משהו שיתן מענה גם לדיסני וגם להוליווד?
-
קליפורניה - אוגוסט 22פורסם בפורום צפון אמריקה
אם הכול יעבוד כמו שצריך.. אז באוגוסט נצא לטיול בר מצוה..
הרכב המשתתפים – זוג הורים, בן 13, בת 8 וסבתא וסבא.
התוכנית היא לנחות בסן פרנסיסקו, לאחר ביקור בעיר להמשיך ליוסמיטי, כביש 1, לוס אנג’לס בדגש על דיסנילנד..
כרגע הוזמנו 2 לילות ביוסמיטי.. לא הצלחנו למצוא 2 לילות באותו מלון, אז לילה אחד יהיה בעמק ולילה שני באזור Wawona בפארק
כרגע תכנית הטיול נראית כך:
30/7 – טיסה לסן פרנסיסקו (אם זו טיסה ישירה אז אולי אפשר להקדים את הלו”ז ביום ולספור את היום הזה כיום בסן פרנסיסקו)
31/7 – סן פרנסיסקו, לינה בסן פרנסיסקו
1/8 – סן פרנסיסקו, לינה בסן פרנסיסקו
2/8 – סן פרנסיסקו, לינה בסן פרנסיסקו
3/8 – נסיעה ליוסמיטי, לינה בעמק יוסמיטי
4/8 – יוסמיטי, לינה בWawona יוסמיטי
5/8 – יוסמיטי, לינה בדרך לכביש 1
6/8 – מונטריי, לינה במונטריי
7/8 – כביש 1, לינה במורו ביי,
8/8 – כבש 1 +צפון LA, לינה באנהיים
9/8 – דיסנילנד1, לינה באנהיים
10/8 – יום ביקור ב LA, לינה באנהיים,
11/8 – דיסנילנד 2, לינה באנהיים
12/8 – טיסה לשיקאגו – ביקורי משפחה.
סה”כ אני מעריך שבהרכב המטיילים לא נרוץ ממקום למקום וגם לא נעשה מסלולים ארוכים.. כרגע התוכנית היא ל-12 ימי טיול בקליפורניה.
אשמח לעזרה בדילמות הבאות:
– 3 ימים בסן פרנסיסקו – האם זה יותר מדי? עדיף להעביר יום למקום אחר?
- כביש 1 – האם נכון להוסיף עוד יום? אם כן, איפה?
LA – זה הגיוני באותו היום לצאת ממורו ביי, לבקר קצת בעיירות שצמודות לLA ואז להמשיך ללינה באנהיים? (דיי קורץ לנו להיות באותו מלון 4 לילות בלי לזוז..)
LA – יום טיול בין הימים של דיסני – הגיוני מאנהיים לעשות קצת הוליווד ואולי חוף כלשהו?
אשמח לכל התייחסות.. ורעיונות נוספים..
תודה מראש..
אסף
-
RE: פסח - יורו דיסני ומה עוד?פורסם בפורום טיולי משפחות
אכן, לפני קניית כרטיסים.. מתלבט על איך למלא שבועיים באירופה..