ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. karinka
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 6
    • פוסטים 19
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

karinka

@karinka

0
    מוניטין
    41
    צפיות בפרופיל
    19
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2860857 גיל 56

karinka הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי karinka

• RE: באיזה יעד המחייה יותר זולה - ניו יורק, וגאס או מיאמי?

@שירליץ

תודה על התגובה. אנחנו מעל 25… ממש לא מעוניינות בקזינו. 

איזה איזורי לינה היית מציעה בניו יורק?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      karinka
      karinka

@itai1111

תודה על התשובה. 

אין מניעה למען האמת, פשוט לא רוצות ממש להסתבך עם רכב. אבל כמובן שכן נישמח לנסוע למקומות באיזור שווה לראות.  חוץ מהגרנד קניון, יש לך המלצות על מקומות שווה לצאת בשבילם מהעיר?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      karinka
      karinka
    • RE: 9 ימים בוגאס, מה עושים במהלך היום?

@karnielr

זהו, זה בדיוק מה שאני חושבת גם. לא זכור לי משהו שגרם לי לרצות לחזור. אבל שאר הבנות רוצות, אז..... 

כנראה שבאמת ניסע לטייל בגרנד קניון. 

ידוע לך אם יש עוד מקומות באיזור, כמו ג'ושוע טרי או משהו כזה, ששווה לצאת בשבילו מודאג?

פורסם בפורום צפון אמריקה
      karinka
      karinka
    • 9 ימים בוגאס, מה עושים במהלך היום?
      פעם אחרונה שהייתי היתה לפני 10 שנים למשך 4 ימים, היה נחמד אבל לא זכור לי שיש משהו לעשות במהלך היום חוץ מלהסתובב בסטריפ ללא מטרה... אשמח לשמוע ממכם המלצות לדברים לעשות במהלך היום. כמו גם המלצות על מסעדות מתוחכמות (שלא מגישים בהן רק אוכל חום 😉 ), בתי קפה נחמדים וכ'ו. 
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      karinka
      karinka

@אנשיםטובים

תודה רבה על התגובה המפורטת! ותודה לכל המגיבים בפוסט 🙂 

אנחנו מעדיפות כמה שיותר להשאר במקום אחד (כלומר ללא רכב) ובעיקר מתכננות זמן איכות כייפי ושופינג .

א

פורסם בפורום צפון אמריקה
      karinka
      karinka
    • באיזה יעד המחייה יותר זולה - ניו יורק, וגאס או מיאמי?
      אנחנו 4 בנות שרוצות לטוס ל10 ימים בסוף נובמבר. מנסיונכם איפה המחייה – דיור, אוכל, שופינג – יותר זולה? או שההבדלים זניחים? ואם כבר, לאן הייתם ממליצים לנו לטוס? אנחנו די גמישות מבחינת היעד.
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      karinka
      karinka
    • עזרה!! שהייה של חצי שנה בברזיל וחזרה

שלום לכולם! אני בברזיל כבר כשלושה וחצי חודשים ומתכוונת להשאר פה משהו כמו חצי שנה ואז לבוא לבקר בארץ לחודש ולחזור חזרה לברזיל... הקטע הוא שפתאום שמעתי שאם אני חצי שנה בברזיל ויוצאת ממנה, אני יכולה לחזור רק אחרי חצי שנה...האם זה נכון או תקף רק לאירופאים? דבר שני, איזה ויזות אני יכולה להוציא על מנת לשהות פה יותר זמן? יש לי בכלל אופציות? תודה!

פורסם בפורום דרום אמריקה
      karinka
      karinka
    • איזה חוף הכי כדאי בקוסטה ריקה?
      אנחנו טסים לארוע של חברים שגרים קרוב לסמארה (הצד הפסיפי) בקוסטה ריקה. ההתלבטות שלנו היא האם לנחות בפנמה, להיות משהו כמו שבוע בסן בלאס ואז לטוס לקוסטה ריקה לחברים, או- לנחות קוסטה ריקה ולטייל בצד הקאריבי ואז לטוס לחברים. חשוב לציין שמבחינת עלות- זה יוצא אותו דבר פחות או יותר.
      השאלה שלי היא, במידה ונבחר אך ורק בקוסטה ריקה, איזה חופים מומלצים ל"נופש" כייפי בצד הקאריבי?
      פורסם בפורום מרכז אמריקה
      karinka
      karinka
    • RE: שאלה בקשר לאשרת שהייה בארצות הברית
      ככל שאני יודע ההגירה לא יכולים לתת יותר מ 6 חודשים
      טוב, אז את כנראה לא ראית כשכתבתי שהשבוע הזה ממש לא משנה לי. אין לי שום בעיה לשלם 100 דולר על שינוי תאריך חזרה בקונטיננטל.
      המסלול שלי לא מתוכנן כי הוא באמת לא מתוכנן. רק הטיול בהוואי מתוכנן...אין אצלי אף אחד במשפחה שהיה בארצות הברית ולא, לא ידעתי שעושים כאלה בעיות בכניסה לשם, עכשיו כשאני יודעת, אני אנסה לעשות מסלול.
      התכנית שלי היתה להיות בהוואי ואז בפילדפיה וניו יורק 5 חודשים, אבל אני אשנה אותה קצת.
      בכלל, פתחתי את העמוד הזה לא בשביל לשאול "איך אני מאריכה את השהות שלי משישה חודשים לשישה חודשים ושבוע" אלא כדי שיסבירו לי מה זה התהליך הזה בכלל כי באמת שלא חשבתי על זה כשקניתי כרטיס, ולכן לא איכפת לי אם יתנו לי אשרה רק לשישה חודשים, העיקר שיכניסו אותי.. 😕
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      karinka
      karinka
    • RE: שאלה בקשר לאשרת שהייה בארצות הברית
      ככל שאני יודע ההגירה לא יכולים לתת יותר מ 6 חודשים
      אני בהחלט אקח את כל העצות מכאן!
      תודה רבה לכולם!
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      karinka
      karinka