ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ron21
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 6
    • פוסטים 20
    • הגבוה ביותר 2
    • קבוצות 0

ron21

@ron21

2
    מוניטין
    14
    צפיות בפרופיל
    20
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2908993 גיל 56

ron21 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי ron21

• RE: הזמנת כרטיס לילד עבור תינוק ryanair/ wizz air

@דוקטור-דו-ליטל

נקודה שלא חשבתי עליה.

ניסיתי לברר עם שירות הלקוחות של חברות התעופה הנ”ל, אך הן לא מוכנות לעשות “Pre ruling”.. רק לאחר הזמנה עם מס’ הזמנה וכו’ (אולי גם הן מבינות שיש כשל מסויים ומוכנות לפתור אותו בדיעבד)

במחיר המצחיק של הטיסה נראה לי שאזמין ואשתדל לעדכן פה לטובת ה “אובר חוכם” הבא...

פורסם בפורום אירופה
      ron21
      ron21
    • RE: אוסטריה זה כבר נדוש
      לנו היו כרטיסים לאוגוסט שעבר באוסטריאן לסן פרנסיסקו (קונקשן בוינה) כמובן שהטיסה בוטלה. ההחזרים מהם הגיעו מאוד מהר.
      פורסם בפורום אירופה
      ron21
      ron21

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ron21

• RE: סולט לייק סיטי/ פארק סיטי

תודה רבה! המוזיאון נראה נהדר אבל ראיתי שהוא סגור בראשון ושני (לפי התכנון אנחנו שם בראשון)

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ron21
      ron21
    • RE: תכנון מסלול לצפון מערב ארה"ב בספטמבר-אוקטובר -נודה לסיוע ועצות טובות:)

אנחנו מאוד נהנינו בשייט באגם פאוול צריך לקחת בחשבון שנדרש להזמין זמן רב לפני (לפחות זה היה המצב טרום הקורונה...) לגבי קניון אנטילופ, ממש לא הייתי מוותר, אם רוצים קצת לחסוך אפשר לעשות את התחתון, המחיר זול יותר והמראות די דומים לעליון (אנחנו עשינו את את התחתון עם Kens והיה בסדר גמור) Horseshoe Bend כולל ההליכה וצילומי תמונות מכל זווית אפשרית לא יותר משעה וחצי

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ron21
      ron21
    • סולט לייק סיטי/ פארק סיטי

היי,

זוג +2 מתכננים נסיעה באוגוסט. האם יש אטרקציות לילדים/ מסלול מתאים (6 ו- 2) באזור סולט לייק סיטי או פארק סיטי?

בנוסף, האם יש עצירה מומלצת בדרך מסולט לייק לגרנד טיטון (ג'קסון)?

תודה רבה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      ron21
      ron21
    • RE: כניסה לגרמניה
      לאחר שקראתי את העמוד עשרות! פעמים ואף הסתייעתי במכר מגרמניה (שלגמרי לא התפלא על הניסוח המרושל בענייני קורונה אבל זה נושא אחר) שקרא את העמוד בגרמנית בלי עזרתו האדיבה של גוגל תרגום . אני חושב שלכניסה של פחות מ24 שעות או רק מעבר בגרמניה אין צורך בבידוד (סימנתי את החלק הרלוונטי) מה שכן, לא נראה שיש אפשרות לחמוק מבידוד של חמישה ימים לילדים שמגיעים לגרמניה ליותר מ24 שעות.
      פורסם בפורום אירופה
      ron21
      ron21
    • RE: אוסטריה זה כבר נדוש
      לנו היו כרטיסים לאוגוסט שעבר באוסטריאן לסן פרנסיסקו (קונקשן בוינה) כמובן שהטיסה בוטלה. ההחזרים מהם הגיעו מאוד מהר.
      פורסם בפורום אירופה
      ron21
      ron21
    • RE: כניסה לגרמניה
      זה הלינק להגבלות https://www.auswaertiges-amt.de/en/einreiseundaufenthalt/coronavirus אני לא זוכר הרבה זמן מצב שלא הצלחתי להבין מהטקסט מה מתייחס למה- ילדים בני פחות מ12 להורים מחוסנים, שהייה של פחות מ24 שעות בגרמניה (אנחנו מיד עוברים לאוסטריה) לא מתאים לגרמנים להוציא מסמך מנוסח כ”כ ברישול..
      פורסם בפורום אירופה
      ron21
      ron21
    • כניסה לגרמניה

היי,

טסים מחר לגרמניה זוג (מחוסנים) ושני ילדים קטנים (לא מחוסנים כמובן) ראיתי שגרמניה הכניסה את ישראל לרשימת המדינות “אדומות” בהגדרה המקומית החל מאמש בחצות. האם מעבר לבדיקת קורונה למבוגרים (ותעודת מתחסן) נדרש משהו נוסף? בטופס כניסה אותו אני מנסה למלא כתוב שישראל אינה מדינה בסיכון ולכן לא ניתן להשלים את מילוי הטופס. (https://www.einreiseanmeldung.de/#/) אשמח לעזרה

פורסם בפורום אירופה
      ron21
      ron21
    • RE: אתרים למידע עדכני על הגבלות ומעברים בין מדינות
      תודה רבה. נתעדכן ונקווה שלא יהיו עוד שינויים הן פה והן שם...
      פורסם בפורום אירופה
      ron21
      ron21
    • RE: אתרים למידע עדכני על הגבלות ומעברים בין מדינות

@יונית

תודה. יש דוגמה לאתר כזה של תיירות/ בריאות? האתרים שראיתי מעודכנים ל 22.7 (נצח בתקופה שלנו...) אולי אני פשוט לא מחפש נכון

פורסם בפורום אירופה
      ron21
      ron21
    • אתרים למידע עדכני על הגבלות ומעברים בין מדינות

שלום,

לאור השינויים התכופים בהגבלות, האם יש אתר אמין עם מידע מעודכן על מעברי גבול והגבלות באירופה? (בדגש על אוסטריה,גרמניה ושוויץ) הן לבאים מבחוץ (ישראל) והן למעבר בין המדינות. 

אני יודע שהיו כאן מספר שירשורים בנושא (פחות או יותר) אך לא הצלחתי למצוא אתר אמין ומסודר.

פורסם בפורום אירופה
      ron21
      ron21