ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. רוניג
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 17
    • פוסטים 93
    • הגבוה ביותר 2
    • קבוצות 0

רוניג

@רוניג

3
    מוניטין
    17
    צפיות בפרופיל
    93
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 2931252 גיל 56

רוניג הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי רוניג

• RE: התייעצות דחופה - עזיבת צימר לפני התאריך שנקבע

@הזברה

תודה רבה לכולם על התגובות - הייתה לי גישה מוגבלת לאינטרנט. 

אני מסכים שהרמאות כאן הייתה לבנה, אבל היה יפויי של מציאות שכמותו לא נתקלתי במערב אירופה וזו ממש לא הפעם הראשונה שלי. 

בסוף אחרי שמצאנו מקום אחר, שיתפנו את בעלת הבית בקושי שלנו ושהחלטנו שאנחנו חייבים לעזוב. היא מאד הצטערה, הייתה אמפטית וסגרנו ברוח טובה + שילמנו יום אחד נוסף. 

למסקנה, שווה להיות כנה ולא למהר לריב. 

תודה וחופשה נעימה לכולם! 

פורסם בפורום טיולי משפחות
      רוניג
      רוניג
    • RE: שבת באוסטריה וגרמניה

הי,

היינו בעבר בשבת במינכן והשתתפנו בסעודות שבת אצל הרב המקומי של חב”ד. אם אתן מעוניינות נראה לי שצריך להזמין מקום מראש וגם נהוג לתת תרומה כדי לסייע לרב בעול החזקת המקום.

באופן כללי החוויה נעימה מאד ומומלץ גם לבית הכנסת שמקומי.

פורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
      רוניג
      רוניג

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רוניג

@הזברה

תודה רבה לכולם על התגובות - הייתה לי גישה מוגבלת לאינטרנט. 

אני מסכים שהרמאות כאן הייתה לבנה, אבל היה יפויי של מציאות שכמותו לא נתקלתי במערב אירופה וזו ממש לא הפעם הראשונה שלי. 

בסוף אחרי שמצאנו מקום אחר, שיתפנו את בעלת הבית בקושי שלנו ושהחלטנו שאנחנו חייבים לעזוב. היא מאד הצטערה, הייתה אמפטית וסגרנו ברוח טובה + שילמנו יום אחד נוסף. 

למסקנה, שווה להיות כנה ולא למהר לריב. 

תודה וחופשה נעימה לכולם! 

רוניג
      רוניג

@אנשיםטובים

מדובר כאן על הטעיה מוחלטת. מכל רשימת בעלי החיים נותרו הפרות "העצובות". מתחם המשחקים מרוחק מאד מהבית( 300 מטר) וכלל לא נגיש וכמובן שלא ניתן לשלוח את הילדים לשם. נמצא באזור המרעה הסגור של הפרות. אין שום חצר ושום משחקים. הילדים ישנים בחדר נפרד, דבר שכלל לא הוזכר ובטח לא הגודל של הדירה שהוא ממש קטן ביותר. 

רוניג
      רוניג

@אנשיםטובים

עד עכשיו שתקנו, אבל פתאום הבנו שזה גרוע ממה שחשבנו. וגם אין סיבה שכזה טיול שחיכינו לו כה הרבה זמן והשקענו בו כה הרבה שנהיה כל כך מבואסים. אנחנו שוהים בדירה שמאד לא נוח לנו בה וטיול לא אמור להיות מסגרת מאד לא נוחה. 

רוניג
      רוניג

@telo

תודה על התשובה. 

אנחנו כמובן לא מעוניינים לשלם את כל התקופה שנותרה ( שבוע) בהנחה שזה החוק, ומצד שני אני לא רוצה לברוח. מעדיף לסגור בצורה נורמלית. 

כשעזבתם איזה פיצוי נתתם לבעל החווה? 

רוניג
      רוניג
    • התייעצות דחופה - עזיבת צימר לפני התאריך שנקבע

שבוע טוב, 

אני זקוק בדחיפות לתובנות / ניסיון של חכמי הפורום: 

אנחנו שוהים כמה ימים כבר בדירה שהייתה אמורה להיות חווה באיזור קאונרטל בטירול. כשהזמנו את החווה הסתמכנו על ההבטחות והתמונות שמופיעות באתר של בעלי החווה. בפועל המצב שונה לחלוטין: במקום דירת 70 מטר קבלנו מעט יותר ממחצית, כאשר חדר אחד מחוץ לדירה! כלומר או אנחנו או הילדים צריכים לישון חדר ליד הדירה שמשותף לו המסדרון של בעלי הדירה ( חדר ליד בעלה של בעלת החווה). בנוסף בניגוד למה שתואר איזור המשחקים היחיד נמצא במרחק 300 מטר ובלתי נגיש ולא ניתן לשחרר את הילדים. מכל החיות שדובר ישנן סך הכל 4 פרות עצובות ועוד( סליחה על החפירה ). מאחר שאנחנו שומרי שבת השהייה בדירה הייתה בלתי נסבלת - הילדים היו משועממים בטירוף ולא היה לנו כמעט איך להפיג את השעמום. 

בקיצור, החלטנו שאנו בשלים לפרידה... נשאר לנו שבוע שלם כאן ולא מתחשק לנו להמשיך איתם. 

מה דעתכם? האם זה נורמלי/אפשרי? זה לא דרך בוקינג וכדומה שיש להם אשראי שלי. 

אודה לכם מאוד על תובנות/עצות. 

שבוע מבורך ומהנה! 

רוניג
      רוניג
    • RE: אלפים באוקטובר
      מציע גם לקחת בחשבון שהנסיעה מוינה לאלפים ממושכת מאד.
      רוניג
      רוניג
    • RE: התלבטות: יער השחור בסוף אוקטובר 2019

הדאגה העיקרית - לינה. הרגעת אותי. טיסה בטוח אפשר – רק מחיר למרבה הצער שונה… 

ממש תודה!

התגובות כאן הפילו לי את האסימון שזה קצת ראש בקיר לטייל בתקופה של נובמבר… עדיף לשלם יותר וליהנות כנראה הרבה יותר…

תודה לכל המגיבים/ות כאןbroken heart. כל הכבוד!!! חורף בריא!

רוניג
      רוניג

טוב, אני מתחיל להיכנע. אחרי שיחה עם אשתי הוחלט לנסות לשנות את החופשה ליולי. מקווה שאמצא... האם מאוחר מדי בשביל היער השחור? 

רוניג
      רוניג

פסגות ממש תודה על ההתייחסות המפורטת!

כפי הידוע כרגע, אין אפשרות לתאריך אחר ושינוי בכרטיס גם לא נראה כרגע ריאלי.

תודה על הרשימה שנתת לי. רוונסבורגר סוגרים כבר באמצע אוקטובר indecision

מה לגבי מקומות שקרובים ללוצרן? יש אפשרות לטייל שם בתקופה הזו?

בהנחה שנישן נניח באיזור Todtmoos, המרחק נראה לי סביר יחסית. השאלה היא מידת הריאליות של טיול שם בתקופת סוף אוקטובר תחילת נובמבר…

רוניג
      רוניג

יונית תודה על זמנך!

האילוץ המשמעותי ביותר הוא העיתוי - אין לנו ממש אופציה אחרת. תקציבית, האילוץ קטן יותר, והוא בעיקרו רצון לא להשתולל בצורה מוגזמת.

היינו ביער השחור שבועיים לפני התקופה המדוברת (כלומר אמצע אוקטובר) והיה קר אבל בסך הכל זו הייתה חווייה נהדרת והילדים נהנו יותר מכל הפעמים האחרות.

כמו כן, השלג הוא לא מרכיב מרכזי בטיול, סתם משאלה…

אז מבחינתי אני מחפש מקומות מעניינים ונגישים גם בתקופה הזו. אם אחלק את הטיול לשני חלקים, אז בחלק הראשון עד 2/11 רוב המקומות פתוחים לפי מה שבדקתי. בחלק השני החל מ 2/11 אז כבר רוב המקומות סגורים ואני מחפש מקומות מעניינים, הרים ותצפיות יכולים להיות בהחלט אופציה נהדרת וכמובן עדיפות להיות בכוכב ככל שניתן.

יש לך רעיונות בכיוון הזה?

חנוכה שמח!

רוניג
      רוניג