טסים כזוג, פעם ראשונה בחו”ל, מתכננים בעיקר לנוח במלון אולי מידי פעם לצאת למשהו קצר. חשוב לנו שיהיה אוכל טוב.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי רוני מרטן_4083366
-
RE: מלון כשר VS מסעדות כשרותפורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
-
RE: מלון כשר VS מסעדות כשרותפורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
@רוני-מרטן_4083366 אמר:
בוקר טוב! אנחנו מתכננים חופשה זוגית חורפית(סוף ינואר). אנחנו שומרי כשרות לא רוצים להתעסק בבישולים(מקסימום הכנת סנדוויצ’ים לא מעבר) ורוצים לאכול רק במקומות עם תעודת כשרות מסודרת. מתלבטים בין ללכת על מלון כשר עם חצי פנסיון לבין ללכת על מלון לא כשר ולאכול במסעדות כשרות את כל הסעודות. נשמח לעצתכם, מה עדיף? (מבחינת מחיר, אווירה, מגוון, סרבול וכד’) ואם יש לכם המלצות למלונות כשרים או מסעדות כשרים אז נשמח גם כן. מבחינת יעד, בעיקרון תכננו מערב או מזרח אירופה אבל אנחנו לגמרי פתוחים בשאלה הזאת. תודה רבה!
תודה רבה!
אנחנו קצת מפחדים מהמזג אוויר ולא רוצים להסחב בנסיעות כל היום רק כדי לאכול. לכן אם נלך לאופציה של מסעדות כשרות זה צריך להיות ממש באזור של המלון. לגבי המחירים את יודעת להגיד לי? יש אזורים שטיילת בהם ואת יודעת להגיד פחות או יותר כמה יעלה לאכול שם כשר?
תודה רבה!
-
מלון כשר VS מסעדות כשרותפורסם בפורום טיולים לשומרי מסורת ודתיים
בוקר טוב!
אנחנו מתכננים חופשה זוגית חורפית(סוף ינואר). אנחנו שומרי כשרות לא רוצים להתעסק בבישולים(מקסימום הכנת סנדוויצ’ים לא מעבר) ורוצים לאכול רק במקומות עם תעודת כשרות מסודרת.
מתלבטים בין ללכת על מלון כשר עם חצי פנסיון לבין ללכת על מלון לא כשר ולאכול במסעדות כשרות את כל הסעודות.
נשמח לעצתכם, מה עדיף? (מבחינת מחיר, אווירה, מגוון, סרבול וכד’) ואם יש לכם המלצות למלונות כשרים או מסעדות כשרים אז נשמח גם כן.
מבחינת יעד, בעיקרון תכננו מערב או מזרח אירופה אבל אנחנו לגמרי פתוחים בשאלה הזאת.
תודה רבה!
רוני