פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי caspic
-
4 ימים במיאמיפורסם בפורום צפון אמריקה
אנחנו משפחה זוג עם 3 ילדים בגילאי 20 18 14
מגיעים למיאמי ממקסיקו ב15.10 ל4 לילות , היינו כבר באורלנדו כך שהרעיון הוא אוזר מיאמי
אשמח לקבל המלצות , במיוחד למי שכנראה כבר יהיה שבע מחופים במקסיקו , מה לעשות איפה לבקר , ובעיקר באיזה אזור לישון, מעריך שנהיה עם רכב שכור , יום קניות צריך להיות בתכנית וכל השאר נשמח לדעת מה יש לראות ולעשות
תודה
-
פלאיה דל כרמןפורסם בפורום מרכז אמריקה
אנחנו מחפשים מלון בפלאיה דל כרמן , חילקנו את הזמן למלון בפלאיה דל כרמן ל4 לילות שלא חייב להיות על החוף ולא הכל כלול כי בימים שנשהה בו אנו נצא כל יום לטיול
יום אחד קוזומל
יום אחד ציצן איצה
יום אחד איסלה מוחרס
יום אחד פארק
ואז נעבור ל3 לילות למלון בקנקון בפורמט הכל כלול
אשמח לקבל המלצות על מלון בפלאיה 4-5 כוכבים
המלצה באיזה פארק לבלות ביום פארק , ראיתי שיש כמה XCARET או XEL HA או אולי עוד …
והמלצה על מלון הכל כלול בקנקון .
תודה רבה
-
RE: טיול משפחתי מקסיקו באווקטובר 2019פורסם בפורום מרכז אמריקה
בקר טוב תודה רבה
הזמנו טיסה לערב לטוקסטלה , נראה לי שנישן שם , נשכור רכב שדה תעופה, ניסע איתו למלון לישון, למחרת ניסע איתו לכפר שממנו יוצא השיט , אשמח אם תוכל לכוון אותי אליו או לומר את שמו , נישן שוב בטוקסלטה , למחרת נעשה יום טיול עם הרכב השכור לסן קריסטובל, נחזור בערב לטוקסטלה (עיירת שינה...) לישון , בבקר ניסע לאגמי מונטבלו ובערב נטוס למרידה .
זה נראה לי פשרה סבירה להכל
מה דעתך?
-
בקר טוב , אנחנו מתכנים לנחות בטוקטלה בסביבות 21:00 , האם ניתן יהיה למצוא מונית לסן קריטובל ב10 בלילה ?
זה בטוח לסוע ? עם מונית?
נגיע לסן קריסטובל ב12 בלילה .. יחכו לנו ?
-
תודה רבה , עברתי על התכנית ,
כמה שאלות ..
מה הבעיה בהשכרת רכב ? זה נראה לי הרבה יותר נוח וזול במצטבר מול תנועה עם 5 אנשים , מה גם שאנו לא משפחה שמסוגלת להתייצב ב9 בבקר בטיול ולא בטוח שיחכו לנו ..
.זו בעיה בדרך? או בכבישים ?או בבטחון ?
לגבי הטיסות , מה השמעות שזה לואו קוסט? עם איזה חברות טסתם ? או יותר נכון איך הזמנתם ? דרך האינטרנט ?
תודה
-
תודה רבה , הסתכלתי על המפה לפי הנחייתך ואכן אגווה אזול לא סביר , למרות שראיתי שיש מקום שנקרא AGUA AZUL גם ליד טוקסטלה ,
אבקש את חוות דעתך , למסלול של 3 לילות בטוסקטלה ולילה במרידה
נחיתה בטוקסטלה בערב, לינה בטוקסטלה , לשכור רכב, למחרת יום קניון סומידרו, לינה בטוקסטלה, למחרת לסוע לסן קריסטובל (זה יוצא יום ראשון), לקחת אולי סיור קצר עם מדריך לאחד הכפרים הקרובים , לחזור לישון בטוקסטלה, למחרת אגמי מונטבלו ואחר צהריים לקחת טיסה למרידה , לישון במרידה , לשכור רכב למחרת לסוע לסונטה קוזמה וציצן איצה ומשם להמשיך לפלאיה דל כרמן .
איך זה נראה מבחינת הלו”ז ?
ביום טיול ממרידה לפלאיה אנחנו עם המזוודות איתנו , האם ניתן להשאיר אותן כשיורדים לטייל בציצן איצה או בסונטה קוזמה ? יש דרך “לקנות ” שמירה ? הם הדרך הזו ביום בטוחה ?
תודה רבה
-
תודה רבה , התכנית שלי באזור הייתה לנחות בטוקסטלה גוטיירז, לקחת רכב , לישון בסן קריסטובל, לסוע יום אחד לשייט בסומידרו, לחזור לישון בסן קריסטובל, לעשות יום טיול בכפרים של סן קריסטובל , יום סונטה אזול ואגמי מונטבלו ואז לטוס למרידה , בשביל משפחה 5 נפשות שאוהבת את הקצב שלה , חישבתי שרכב זה הפתרון הטוב ביותר מבינת נוחות ומחיר .
והאמת שדי ענית לי על השאלה הבאה , חשבתי לקחת טיסת ערב ממקסיקו סיטי לטוקסטלה גוטיירז לקחת רכב ולסוע בלילה לישון בסן קירטסובל , אבל לפי מה שאתה כותב , נראה לי שזה בעייתי