ויודע במקרה איך עושים את ההארכה? אם אני יודע מראש אני מגיע ל-94 יוםת את ההארכה צריך לעשות לפני הכניסה לניו זילנד או אפשר גם בכניסה?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי יונתן בר-זאב
-
RE: ויזה לניו זילנדפורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
-
RE: ויזה לניו זילנדפורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
מוסיף שאלה קשורה – אם רכשתי NZeTA לפני הגעתי לניו זילנד, מהרגע שנחתתי בניו זילנד כמה זמן ניתן להישאר במדינה? לא הצלחתי להבין מתוך האתר שלהם… תודה!
-
הארכת הויזה לניו זילנד במספר ימיםפורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
היי,
נוצר מצב שבו אנחת בניו זילנד ארבעה ימים לפני התאריך המתוכנן, והדבר אומר שאשהה בניו זילנד שלושה חודשים וארבעה ימים, כלומר יותר זמן ממה שויזת התייר מאפשרת. בכוונתי להאריך את הויזה כדי ישאפשרו לי להכינס למדינה.
רכשתי NZeTA. מה עליי לעשות על מנת להאריךאת הויזה? להגיש ויזת תייר רגילה בנוסף ל-NZeTA?
תודה!
-
RE: התלבטות נסיעה לסינגפור עקב נגיף הקורונהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
@shimon amar
אנשים ששם / ביקרו לאחרונה.
-
התלבטות נסיעה לסינגפור עקב נגיף הקורונהפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
היי,
תיכננתי ביקור בסינגפור לארבעה ימים מה-20.2 עד ה-24.2. עקב התפרצות נגיף הקורונה והצהרות שונות הביקור בסינגפור לא הכי מומלץ. אני שואל כאן כדי להבין עד כמה לא כדאי לבקר שם כרגע – האם לא מומלץ להיכנס למדינה כלל או האם המצב בסדר והימנעות ממגע עם אנשים ושמירה על הגיינה גבוהה יבטיחו לי טיול מהנה גם בתקופה כזו?
תודה!
-
ניו זילנד - התלבטות לגבי עיר נחיתה באי הדרומיפורסם בפורום אוסטרליה וניו-זילנד
היי,
אני מגיע לניו זילנד באזור אמצע פברואר, והבנתי שעדיף לי לנחות באי הדרומי כי רוב הטרקים נמצאים שם והעונה מתקרבת לסיומה.
באיזו עיר הכי כדאי לנחות ומשם להתחיל את הטיול? קרייסצ’רץ’? קווינסטאון? אני מתכוון להשכיר רכב אם זה משפיע על החלטה.
תודה!