ויזה לניו זילנד
-
האם מישהו יודע להסביר במילים פשוטות היכן מגישים בקשה לקבלת ויזה. כמה זמן לפני הנסיעה ניתן להגיש בקשה לויזה לכמה זמן היא תקפה האם זמן תפוגת התוקף מתחיל מרגע קבת הויזה או מרגע הכניסה לניו זילנד -
-
אתם לא צריכים ויזה אלא NZeTA.באינטרנט זה עולה NZ$12, אם מורידים את האפליקציה באתר ההגירה זה עולה רק NZ$9.
זה לא חסכון גדול. (כ-7 ש”ח לאדם).
-
על פי הבנתי לאחר קריאת החומר ששלחת אני מבין שאפשר להגיש בקשה רק שלשה ימים לפני הטיסה. ומקבלים את הויזה באופן אוטומטי מיידית העניין היחיד זה התשלום. האם הבנתי נכון? האם התשלום יכול להתבצע בכרטיס אשראי. בתום התשלום האם צריך להדפיס משהו? כל הרחבה בנושא מכאלה שכבר ביצעו זאת יתקבל בברכה
-
-
אפשר לשלם בכרטיס אשראי בעת בקשת NZeTA . בנוסף למחיר הויזה יש לשלם NZ$35 – אגרת שימור הסביבה ותיירות IVL. -
מוסיף שאלה קשורה – אם רכשתי NZeTA לפני הגעתי לניו זילנד, מהרגע שנחתתי בניו זילנד כמה זמן ניתן להישאר במדינה? לא הצלחתי להבין מתוך האתר שלהם… תודה!
-
90 יום (ניתן להארכה).עד שנה שעברה ניתן היה להגיע ולקבל חותמת בכניסה ל-90 יום.
מהתאריך שמופיע באתר חובה NZETA למעט תושבי ניו זילנד ואוסטרליה.
-
ויודע במקרה איך עושים את ההארכה? אם אני יודע מראש אני מגיע ל-94 יוםת את ההארכה צריך לעשות לפני הכניסה לניו זילנד או אפשר גם בכניסה?
-
עדיף לבקש ויזה בתשלום מראש לתקופת הטיול בתוספת כמה ימים במקרה של בעיות בטיסה חזרה.אני לא ביקשתי הארכה, היה לי כרטיס חזור לאוסטרליה בדיוק בסוף 90 יום.
-
יודע להסביר על הפרוצדורה כיצד מבקשים מראש?
-
פעם היה צריך להגיש בקשה בשגרירות אוסטרליה, המיצגת בארץ את האינטרסים של ניו זילנד.היום אפשר באינטרנט, במקום ויזה בהגעה לוחצים על VISITOR ואפשר לבקש ויזה עד חדשים.
-
תודה על האינפורמציה.
יש לשים לב שלוקח מעל חודש להנפיק את הויזה.
כמו כן אני תוהה אם בשביל ארבעה ימים זה שווה את המאמץ אבל כל אחד ושיקוליו.
-
אם 94 ימים נובעים מאילוץ, עדיף מראש מאשר לבזבז יום או יומיים שם על ביורוקרטיה.אם אין אילוץ עדיף לצמצם ל90 יום.