אחלה תגובות. תודה רבה לכולכם עזרתם לי ממש!!!!!!!
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי גלעד22
-
RE: מהו 'שביל החומוס' בדרום אמריקה?פורסם בפורום דרום אמריקה
-
RE: מהו 'שביל החומוס' בדרום אמריקה?פורסם בפורום דרום אמריקה
אם כן, תאר את הנקודות המרכזיות והאטרקציות המרכזיות שיש במסלול הגל העולה (או היורד, לא משנה)
למשל, אני יודע שכולם חייבים להצטלם עם בובת דינוזאור כשהם נראים קטנים במדבר הסלאר, זה נכון? -
מהו 'שביל החומוס' בדרום אמריקה?כמו שיש את שביל החומוס שכולם עושים בהודו, מהו אם כן המסלול שכל הישראלים עושים בדרום אמריקה?פורסם בפורום דרום אמריקה
-
קולומביה - האם זו מדינה עם תרבות קטנועים?פורסם בפורום דרום אמריקה
האם בקולומוביה קטנועים היא דרך תחבורה נפוץ?
האם זה נפוץ שתיירים/מטיילים משכירים קטנועים בקולומביה?
-
משיכה מכספומטים במזרח - saving vs. Checking accounפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
שלום
במדינות רבות במזרח אני רוצה למשוך כסף מכספומטים ואז הכספומט שואל אותי לבחור באחת מהאופציות הבאות : credit account \ saving account \ checking account
במה לבחור? יש לי חשבון בנק ישראלי עם כרטיס אשראי בינלאומי
תודה
-
בכניסה לארה"ב, האם אני צריך להראות כרטיס יציאה?פורסם בפורום צפון אמריקה
הי. 3 שאלות די פשוטות:
יש לי ויזת תייר לארה"ב B1\B2
1. האם בכניסה לארצות הברית אני צריך להתיג כרטיס טיסה יציאה מהארץ על מנת להכנס למדינה?
2. מה יכול להבטיח לי שאקבל 6 חודשי שהיה?
3. אני טס מיפן להוואי. האם בגלל שזה יעד מבודד ואתר נופש זה יכול לפגוע לי בסיכוי לקבל אשרת שהיה ל 6 חודשים?
-
מהו עמדת הצ'יינג הזולה ביותר שאתם מכירים בארץ?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
אני רוצה לקנות דולרים ויש הרבה מאוד עמדות צ’יינג,
האם יש עמדת צ’יינג שאתם ממליצים שהיא זולה משמעותית
(עדיף באיזור מרכז הארץ)
-
ביטוח נסיעות לחו"ל - כמה שאלותפורסם בפורום ציוד טיולים
הי שלום, יש לי כמה שאלות בנוגע לביטוח נסיעות לחו"ל -
1. האם יש חברה שמוכנה לבטח אותי כשאני כבר בחו"ל? כלומר, שאת הפרוצדורה אעשה כבר בחו"ל.
2. ראיתי שבכל חברות הביטוח, יש תקופת ביטוח מקסימלית והגדול ביותר שראיתי הייתה שנה. מה אעשה אם אני נוסע לחו"ל לתקופה ממושכת שמעל שנה?
3. האם אוכל להקפיא או לחדש פוליסת ביטוח כשאני בחו"ל? כלומר, בתקופות מסוימות אני כן רוצה ביטוח נסיעות ובתקופות אחרות לא (למשל, בתקופה שאני בארה"ב אינני רוצה ביטוח נסיעות כי אני אזרח אמריקאי)
4. האם אוכל לצמצם/להרחיב את פוליסת הביטוח בזמן שאני בחו"ל? כלומר, בחודשים מאי ויוני אני עושה בטן גב, לכן אין צורך בפוליסת אקסטרים. אבל בחודש יולי אני עושה טרק, לכן אני כן רוצה פוליסת אקסטרים שתכלול פינוי מוסק.
תודה מראש,
גלעד.