הדרך פתוחה, לפי מה שפורסם ב”פרפראות רומניה” של אילן – שרשור מצויין שמומלץ בחום לקריאה לפני הנסיעה ![]()
הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי gohike
-
RE: האם דרך הנוף TRANSFAGARASAN פתוחה?פורסם בפורום טיולי משפחות
-
RE: האגדה היפנית שלי - מתחילתה ועד סופה !!!פורסם בפורום טיולי משפחות
רחל היקרה,
תודה רבה על השיתוף. הבלוגים שלך מהנים, מרתקים ומועילים מאד. העלית בי זיכרונות רבים מביקור (קצר מדי
) שערכתי בטוקיו… ועכשיו, יותר מתמיד, רוצה לחזור לשם, והפעם עם המשפחה...שבת שלום, הילה
-
RE: האגדה היפנית שלי - מתחילתה ועד סופה !!!פורסם בפורום טיולי משפחות
רחל,
איזה יופי של תיאור ואיזה יופי של תמונות. כשהייתי בטוקיו הזדמן לי להיכנס למרכז קניות באזור שאינו תיירותי מובהק ונתקלתי שם ברכבת הרים שעוברת בתוך קירות הקניון עצמו…
רחל, אני מצרפת לך תמונה שצילמתי מביקור ביום ראשון (בניסיון לצפות בהכנות לחתונות מסורתיות) ב- Meiji Shrine
הילה
-
RE: מחפשת המלצות לטיול כוכב ברומניה עם פעוט בן 2.5פורסם בפורום טיולי משפחות
הי
ממליצה בחום גם על אזור קניון זרנשטי. יש אפשרויות למסלולי הליכה בדרגות קושי שונות, כולל אחד קליל ומישורי בו הילדון יוכל לרוץ להנאתו

תיהנו,
הילה
-
RE: מתכננים טיול עם בני נוער לפורטוגל - נשמח להמלצותפורסם בפורום טיולי משפחות
הי רחל,
גילוי נאות – כמו תמיד, קראתי את הכתבות הנפלאות שלך בהנאה רבה, ולמעשה היה להן משקל רב בבחירת פורטוגל כיעד הטיול לקיץ הקרוב (במקור תיכננתי להתמקד באיים האזוריים, ותוך כדי קריאת בלוגים שיניתי תכניות)
תודה רבה לך על התשובה ועל הכתיבה באתר,
הילה
-
RE: טיול חורפי ללונדוןפורסם בפורום טיולי משפחות
הי
מצודת לונדון נהדרת – היינו עם שני ילדים בני 10 ו-13 וכולנו מאד נהנינו
בנוסף – לא הייתי ומתכננת לדצמבר – סיור גרפיטי בשכונת שרדיץ’
תיהנו!
-
RE: איסלנד - מחירי לינהפורסם בפורום אירופה
המחירים יקרים, וחשוב מאד לשים לב שבאיסלנד שירותים ומקלחת צמודים הם לחלוטין לא מובנים מאליהם…
אני הזמנתי טיסות רק אחרי שסגרתי את מקומות הלינה…
כדאי גם להקדים ולהזמין רכב
-
RE: מסלול ל-3.5 ימים מסיביו רומניהפורסם בפורום אירופה
הי
הייתי שוקלת את סינאיה ובושטני – תבדקו האם הרכבלים פתוחים, הנוף מבושטני מרהיב. ארמון סינאיה גם הוא מרשים מאד לפי מה שהבנתי (לא נכנסתי) וחברה נהנתה בזמנו גם מהרכבל העולה מסינאיה. אפשר גם לשקול מסלול קצר בקניון זרנשטי, כתלות במזג האויר.
בנוסף, פורסם בשנים האחרונות בלוג בלמטייל של זוג שנסע גם לחופשה של כמה ימים בסיביו – אם אני לא טועה הם נסעו בדצמבר – שווה לקרוא ולהתרשם.
מקווה שגם אילן יענה לכם, יש לו ידע שלא יסולא בפז על רומניה.
תיהנו,
הילה
-
RE: שבוע ברומניה המראה ונחיתה סיביופורסם בפורום אירופה
הי
מציעה לכם לחלק ימים לפי פעילויות מתוכננות, תוך התמקדות באזור בראשוב ולהחליט מה להוסיף לזה. הייתי שוקלת להוסיף את אזור סינאיה ובושטני (אל הרכבל בבושטני מומלץ להגיע מוקדם בבוקר, עוד טרם הפתיחה, הנוף מהפסגה בבושטני מקסים). האגם האדום מיוחד, אך יגזול זמן נסיעה רב. קניון זרנשטי בעיניי הוא תחליף מצויין ולא ממוסחר לקניון ביקאז. כדאי מאד להתעדכן בפרפראות על המלצות של אילן לכפרים, נופים ומסלולים בכפרים באזור – פונדטה, מג’ורה, פשטרה וכו. בטורדה יש מסלול טיול שאמור להיות נחמד ולא מורכב (אבל לא עשיתי אותו אישית). במכרה נהנינו – שוב מומלץ באוגוסט להגיע מוקדם ככל הניתן ולהתחיל בשיט.
תיהנו,
הילה
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי gohike
-
RE: טיולי טבע בקרבת לונדוןפורסם בפורום אירופה
הי
הבנתי שיש ספר מומלץ, במעורפל זוכרת משהו כמו “שעה מלונדון” של דני קרמן
מקווה שזיכרוני לא בוגד בי (לנו זה לא היה רלבנטי אז הכל מעדות שמיעה :-))…
תיהנו
-
RE: טיול חורפי ללונדוןפורסם בפורום טיולי משפחות
הי
מצודת לונדון נהדרת – היינו עם שני ילדים בני 10 ו-13 וכולנו מאד נהנינו
בנוסף – לא הייתי ומתכננת לדצמבר – סיור גרפיטי בשכונת שרדיץ’
תיהנו!
-
RE: התייעצות לגבי מסלול טיול בפורטוגל - שבועיים באוקטוברפורסם בפורום אירופה
הי מיכל
אנחנו בשלב התיכנון ואם כולם ירגישו טוב בעזרת השם נטוס לפורטוגל מחר אחה”צ ואשמח לשתף בחוויות (אנחנו משפחה עם שני בני נוער שאוהבים טיולים מגוונים).
המלצות משלב התיכנון – הבלוגים של רחל לבון נהדרים.
ליד אובידוש יש את האתר הבא, נראה מקסים:
buddha eden
תיהנו,
הילה
-
RE: כמה מזוודות אפשר להכניס לפזו 308 עם 4 נוסעים?פורסם בפורום אירופה
תיכנס לאתרים של חברות ההשכרה הגדולות (גם אם אתה לא מתכוון לשכור מהן), חלקן ממש מפרט את כמות וגדלי המזוודות לרכבים השונים במפרט הרכב
-
RE: היי מחפש טרק בפורטוגל שמסתיים בכמה ימים בליסבון (3-4). הטיול יהיה 10-12 ימים בפורטוגל אך לצערי אין לי או לחבר שלי רישיון. אם משהו יכול לעזור לנו למצוא טרקים בלי רכב אשמח מאוד תודה מראש :)פורסם בפורום אירופה
הי
תנסה לפרסם בקבוצות פייסבוק כמו פורטוגל למטיילים והאתר שמנהל אריק זארה, יש הרבה חבר’ה צעירים שגרים בפורטוגל ועונים
הילה
-
RE: פורטוגל-יצאנו לדרך.פורסם בפורום אירופה
יופי של טיול ותמונות.
שאלה – אם היית צריכה לבחור בין Batalha לבין tomar – על מה היית ממליצה?
אגב – אם אתם ממשיכים ל-obidos – שימי לב למקום הזה ליד: Bacalhoa Buddha Eden
המשך טיול מהנה,
הילה
-
RE: פורטוגל-יצאנו לדרך.פורסם בפורום אירופה
יופי של טיול !
על בית המכס קראתי פה לראשונה,
גיגלתי ומצאתי שיש בו לא מעט תערוכות שוות (שלצערי נראה שרובן רלבנטיות רק עד סוף אפריל)
תמשיכו להינות,
הילה