ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. מטייל_4205801
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 2
    • פוסטים 12
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

מטייל_4205801

@מטייל_4205801

0
    מוניטין
    4
    צפיות בפרופיל
    12
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 4205801 גיל 56

מטייל_4205801 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי מטייל_4205801

• RE: אשמח שתעזרו לחייל משחורר לתכנן חופשה קצרה לבד
      נתחיל מהבסיס,
      1. מה התקציב שלך? אם אין תקציב ראלי אין טעם להתבחבש, קודם תחסוך מספיק ואז תחליט על טיול. אם התקציב מספק אז סבבה.
      2. מה מועדי הנסיעה הבאים בחשבון?
      3. כמה אתה עצמאי? אתה תצליח לקרוא סיפורי טיול או בלוגים ולבנות לך מסלול בהתאם? לפחות שלד מסלול. אם אתה לא מסוגל אז כנראה טיול עצמאי לא מתאים לך - אם אתה מסוגל אז סבבה.
      חסכתי כסף בשירות הצבאי שלי
      יש לי כמה עשרות אלפים מספיק לטיול של חצי שנה בדרום אמריקה
      מסוגל

קשה לי להבין אותך,
      מצד אחד אתה מנסה להמנע מטיול נניח לשוויץ כי לדעתך יקר, מצד שני אתה מדבר על עשרות אלפים (שקלים? דולרים?).
      יעזור את תתן מסגרת תקציב שלך לטיול שאתה שואל עליו

תשמע אין לי מושג האמת זה טיול ראשון שאני מתכנן וטס לבד, לגבי תקציב יש לי 45 אלף לטיול .

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4205801
      מטייל_4205801
      נתחיל מהבסיס,
      1. מה התקציב שלך? אם אין תקציב ראלי אין טעם להתבחבש, קודם תחסוך מספיק ואז תחליט על טיול. אם התקציב מספק אז סבבה.
      2. מה מועדי הנסיעה הבאים בחשבון?
      3. כמה אתה עצמאי? אתה תצליח לקרוא סיפורי טיול או בלוגים ולבנות לך מסלול בהתאם? לפחות שלד מסלול. אם אתה לא מסוגל אז כנראה טיול עצמאי לא מתאים לך - אם אתה מסוגל אז סבבה.

מסוגל

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4205801
      מטייל_4205801

@imeshy2

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4205801
      מטייל_4205801
      @שקד
      כן אבל אני רוצה יעד אחר כמו ההרים האלפים

אם אתה רוצה אלפים אז תקנה כרטיס לשוויץ. בהצלחה.

שוויץ יראה בטירוף חשבתי יותר על הדולימיטים

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4205801
      מטייל_4205801

@שקד

כן אבל אני רוצה יעד אחר כמו ההרים האלפים

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4205801
      מטייל_4205801

מציע לך לפעם ראשונה לבחור נסיעה פשוטה. במתכונת של טיסה ליעד, אוטובוס\רכבת למרכז עיר, התמקמות במלון\הוסטל מרכזי, בילוי עירוני של כמה ימים (קצת שוטטות, בתי קפה\מסעדות, סיור מודרך "חינמי" (על בסיס טיפ) בעיר, מוזיאון, אטרקציה, בילוי בערבים, חזרה לשדה התעופה והביתה. יש מלא ערים שגם אם תגיע לשם עכשיו תרצה לחזור אליהן שוב ושוב בהמשך עם חברים\חברה\אישה\משפחה. אתונה, רומא, וינה, ברלין, ברצלונה, פראג, בודפשט (אפשר להמשיך עם עוד עשרות...). לגבי יציאה מהעיר - בכל הערים הגדולות יש טיולים מסודרים שאתה נרשם, הם מכיעים בבוקר למלון שלך לאסוף אותך (או יציאה ממקום מרכזי קרוב) ולוקחים אותך לטיול. היתרון הגדול באפשרות כזו, מבחינתך, הוא שבטיול כזה יהיו עוד צעירים תיירים מכל העולם וזו הזדמנות גם להכיר אנשים ולדבר קצת (מעבר לטיול עצמו).

אני רציתי יעד אחר לחלוטין

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4205801
      מטייל_4205801

@שקד

אוקיי רשמת דברים מאוד נכונים, יש מצב בגלל שאני לא מנוסה בזה עדיין אז עדיין לא מבין בזה לעומק, לגבי הארץ חרשתי את כולה הצפון בפרט,אני רוצה להעלות את זה לשלב הבא

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4205801
      מטייל_4205801

@imeshy2

אוקיי

תוכל להסביר לי קצת על איך אני מגיע לטבע? יש שם תחוברה ציבורית טובה או צריך לשכור רכב? כמה יעלה לשכור, מה לגבי מלון? אשמח להכוונה לגבי כל אלו

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4205801
      מטייל_4205801

@imeshy2

איזה עיר מביניהם היא יותר זולה?

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4205801
      מטייל_4205801
      היי חייל משוחרר

אתחיל בזה שכמעט ולא נתת פרטים על מה שהתכנון שלך השתנה פתאום להיות: מה יעד הטיסה (סלוניקי?) מתי? מה אתה מתכוון לעשות שם (לקחת רכב? לנסוע בתחבורה ציבורית לאנשהוא? להישאר בעיר ולטייל בה?)
      השאיפה הייתה לנחות משם ולקחת רכב שכור\תחבורה ציבורית ליעדים האלו אני קראתי אליהם כן
      אמשיך ואומר שבהנחה ואתה מדבר על צפון יוון , הרי שהטיסה הינה לסלוניקי ומשם נסיעה ארוכה לחבל זגוריה / צומרקה / או אולי לאיזור האולימפוס. בתוספת ההנחה הסבירה שלא תרצה (וגם לא תוכל, אתה צעיר מדי) לשכור רכב באירופה - הרי שבחרת יעד ממש לא מוצלח עבורך!
      חבלי הארץ בצפון יוון מרוחקים, כמעט נטולי תחבורה ציבורית יעילה. גם ציינת את ריבוי הישראלים - אז יש, אבל בטח שלא המון כפי שאתה חושב שיש.

אסיים ואגיד שבתור טיול ראשון , אני ממליץ לך מאוד (!) לבחור עיר אירופאית נעימה, קרובה, לא יקרה ושתוכל ממנה לנסוע בתחבורה ציבורית ליעדי טבע כלשהם ולחוות אותו שם. למשל כמה רעיונות שעולים לי לראש: ברצלונה, בודפשט, סופיה
      אוקיי, אני מוכן לשקול אופציות אחרות בהחלט, איזה יעד אחר היית ממליצה לי ממה שהמלצת אם אני רוצה בעיקרון לצאת החוצה לטבע בשעות היום ולחזור
      לקראת ערב למלון לטייל בעיר ללכת לברים או מסעדות וכאלו?

אני גם לא יודע אם להגיב או לצטט לא נראה לי שהתגובה שלי יצאה תקינה כי זה נראה שהיא נבלעה בתגובה שלך

פורסם בפורום אירופה
      מטייל_4205801
      מטייל_4205801