ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. סיון רביבו
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 3
    • נושאים 49
    • פוסטים 685
    • הגבוה ביותר 82
    • קבוצות 0

סיון רביבו

@סיון רביבו

93
    מוניטין
    235
    צפיות בפרופיל
    685
    פוסטים
    3
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3061432 גיל 56

סיון רביבו הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי סיון רביבו

• RE: היער השחור ומינכן - טיול משפחתי מושלם...

כרטיסי הנחות -
      היו לנו את האדום והשחור, בעזרתם חסכנו 1900 ש"ח ! וממש לא עשינו מסלול טירונות, להיפך - כל יום יצאנו רק ב- 10:00  blush
      זה לא אומר שצריך לרוץ לרכוש את הכרטיס השחור או לחפש מקום לינה שמספק את הכרטיס האדום, אלא לעשות חישוב מקדים האם הם רלוונטיים בהרכב המשפחתי שלכם ולנוכח האטרקציות שאתם מתכננים לעשות.
      במקרה שלנו הם ממש השתלמו !

זהו, על קצה המזלג.
      פירוט של התוכנית המלאה, כולל המסלולים שעשינו כל יום, אטרקציות, טיפים נוספים והמון מידע, תוכלו למצאו בפוסט סיכום הטיול שלנו.

** ליד כל אטרקציה גם רשמתי באיזה כרטיס השתמשנו **

מקווה שתיעזרו בסיכום, ומאחלת שיהיה לכם טיול מהנה לפחות כמו שלנו !

פורסם בפורום טיולי משפחות
      סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: טיסות LOW COST לטיול בקיץ

אז כמו שהבטחתי, חוזרת לעדכן. במידה ואתם מעוניינים בגירסא הארוכה של הסאגה, תמשיכו לקרוא. במידה ואתם מעוניינים בשורה התחתונה, תדלגו לפיסקה האחרונה wink

אז ככה.  התקשרתי כדי לנסות לשנות את טיסת החזור על מנת להאריך את זמן הקונקשיין שקוצר ע"י חברת התעופה ל- 50 דקות (מספר ימים לאחר קניית הכרטיסים).   הסיבוך הנוסף הוא, שמטעמים כאלו ואחרים, בעוד שאני רכשתי את הכרטיס לי ולילדים מטלטוס (עיסקה אינטרנטית) בעלי רכש את אותו כרטיס דרך אופקים,  ולכן הייתי צריכה להתנהל אל מול שני ספקים.

תחילה התקשרתי לאופקים, תיארתי לסוכנת את הבעיה, והיא אמרה שרק במידה ויש טיסת סוויס באותו היום, שמגיעה ממינכן לת"א דרך ציריך, סביר להניח שהשינוי יהיה ללא עלות.  כל רכישה של כרטיס אחר, למשל טיסת brussels airlines (שהם אלו שהנפיקו את הכרטיס המקורי) ממינכן דרך בריסל לת"א, תעלה עוד כ- 100-150$  לאדם, עקב ביטול הכרטיס הקיים והוצאה מחדש,  ברור שזה לא היווה מבחינתי פתרון ריאלי...

היא מצאה טיסה של סוויס באותו היום, שיוצאת ממינכן ב- 17:00 ונוחתת בציריך ב- 18:00, ואז וממשיכה עם הטיסה המקורית שלי שיוצאת ב- 22:40 לת"א.  יופי...זה כבר יוצר זמן הקונקשיין הגיוני יותר.  "עכשיו", היא אמרה, "אני רק צריכה להרים טלפון לנציגות של סוויס, ולוודא שיש מקום על הטיסה ושזה אפשרי ללא עלות".

חזרה אלי אחרי רבע שעה, ואכן אישרה שהשינוי יהיה ללא עלות, אבל - היא לא יכולה להגיד לי כמה זמן ייקח להם לאשר שיש מקום על הטיסה smiley...לטענתה זה יכול להיות שעה, שעתיים, יומיים או שבוע, בקיצור - אין לדעת.  נשמע קצת תמוה, איך לא יודעים להגיד מייד אם יש מקום בטיסה, אבל לא חפרתי על זה, כי גם אם יהיה מקום לבעלי, מי אמר שיהיה מקום לי ולילדים, שהרי אנחנו ארבעה...

אז צריך לוודא קודם מול טלטוס. 

אליהם אי אפשר להתקשר...שולחים מייל ומקווים שיחזרו מהר yes.  אז עברו 24 שעות, והם חזרו.  ברגע שהתחלתי להסביר לנציגה את המצב, מייד התחילה לצעוק (!) עלי למה אני בכלל מעלה על דעתי שמישהו יחליף לי את הטיסה ללא תשלום, ומי זו בכלל הסוכנת שאמרה שיש טיסה כזו, כי היא לא רואה אותה בכלל על המחשב...ואולי היא לא מקצועית וכו'.  בעודי נדהמת מרמת "השירות" והצעקות , ניסיתי לבקש ממנה שוב להתקשר לנציגות סוויס ולברר.... לא עזר כלום... היא בשלה "גם אם יש טיסה כזו זה יעלה 50$ לכרטיס כי זה הנוהל לגבי כל שינוי כרטיס".  אחרי דין ודברים, הציעה שאתקשר בעצמי לברר מול סוויס, "ואם מישהו יאמר לך שזה ללא עלות, תיידעי אותי...אין מצב".  צחקה הנציגה.

אז ברור שלא נכנעתי, והתקשרתי לנציגות סוויס.  הבחורה שענתה ממש באדיבות ובנחמדות, בדקה את הכרטיסים ומייד אמרה שזה אפשרי, ושיש מקום לארבעה , ואם אני מאשרת לה היא מעבירה אותנו ושולחת כרטיסים חדשים.
      "מה? ככה?  כ"כ פשוט?" smiley – "כן", היא עונה.  "אין בעיה".
      "וטלטוס לא יבקשו ממני תשלום על ביטול כמו שהנציגה שלהם חזרה ואמרה" – "לא, היא לא יכולה.  הכרטיסים יעברו לניהול שלנו".
      "ויש עוד מקום לבעלי?" – "כן, רק תאשרי לי ואני משנה את הטיסה שלכם, והכל מסתדר". no

שורה תחתונה – נציגת סוויס העבירה אותנו לטיסה שיוצאת ממינכן ב- 17:00, נחיתה בציריך ב- 18:00, ולהפתעתי הכפולה אף הציעה להעביר אותנו לטיסת אל-על חזרה מציריך לארץ, בכדי שלא נצטרך לחכות לסוויס ונהיה בקונקשיין של 3 שעות בלבד.  היא גם שיריינה לנו מושבים בטיסה.  זה שירות !  broken heart

מסקנות – שכל אחד יסיק לעצמו.  קיבלנו את הכרטיסים החדשים, ועכשיו אנחנו רק מחזיקים אצבעות שלא יהיו יותר שינויים עד הקיץ yes    
      תודה לכל אלה שהאירו את עיניי בזמן.

פורסם בפורום אירופה
      סיון רביבו
      סיון רביבו
    • צפון איטליה - סיכום טיול ותוכנית יומית
      לקח זמן, אבל סוף סוף סיימתי לכתוב את סיכום הטיול שלנו בצפון איטליה.
      אז מה היה לנו? לונה פארק אחד מעולה, רכבלים, מפלים, אגמים, מגלשות הרים, נופים, בריכות טרמיות, עיירות מקסימות, שייט, שופינג ואפילו משחקי שלג.
      כמו תמיד הכנתי תוכנית עשירה ומפורטת, אבל גם אני לא יכולתי לצפות את הטוויסט המפתיע שהיה לנו בסוף הטיול.
      מוזמנים לקרוא ולקבל השראה..https://bit.ly/32oQwnp

פורסם בפורום אירופה
      סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: המלצה לטיול משפחה לפסח 2018

שני יעדים מוצלחים שהיינו בהם בפסח (בטיולים נפרדים) הם :

רומא

בודפשט

בשתיהן אטרקציות לילדים, וקניות.
      בודפשט זולה מרומא.
      נהננו מאוד (!) בשני הטיולים.

אפשרויות נוספות לטיול משפחתי הן ברצלונה (בה היינו במאי) ומדריד.

אם בטן גב זה must , אז תוכלו לשקול את טנריף.  היינו לפני הרבה שנים בטיול זוגי דווקא, אבל יש שם המון מה לעשות עם הילדים, וגם עונה על הצורך שלכם בשופינג.

סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: בודפשט הגירסה המשפחתית - אפריל (פסח) 2017

תודה רבה לכם !

ו-לי, לפחות תרוויחו את האי, שכבר לא יהיה בשיפוצים… blush

פורסם בפורום אירופה
      סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: כמה שאלות על רומא

תודה לי על ההפנייה לסיכום שלי. הטיול המשפחתי ברומא היה בהחלט מוצלח ,והתוספות של הלונה פארק מג’יקלאנד וה -zoomarine היו כמובן ההיילייט לילדים.

לדעתי ממש לא כדאי לוותר על הקוליסאום ! ואם הילדים בקטע של כדורגל כדאי לבדוק אם יש משחק בתאריכים שתהיו בעיר.

אפשר גם להוסיף סיור סאגווי או חדר בריחה אם אתם בעניין. על מעלית הזמן החלטנו לוותר לאור הביקורות הפושרות שקראתי.

סיכום הטיול שלנו מופיע בבלוג 

http://www.lametayel.co.il/%D7%94%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%92+%D 7%A9%D7%9C+smile4u?archive=52016

סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: טיול עם ילדים בסלובקיה או רומניה

היינו שבוע בסלובקיה באוגוסט האחרון (זוג +3) ומאוד מאוד נהננו.

מזג האוויר היה מצויין (קריר) ויש מגוון גדול של אטרקציות – רכבלים, מפלים, מגלשות הרים, מערות קרח ונטיפים, ראפטינג משפחתי, פארקי מים וחבלים...ועוד.

שילבנו את הטיול עם ביקור בוינה (שם נחתנו, שכרנו רכב ונסענו לטטרה, וגם חזרנו אליה בסוף הטיול ל- 3 וחצי ימים) – מה שענה על הצורך בפארק שעשועים (פארטר המצויין), ארמונות, שופינג וסיום עם ניחוח עירוני.

אם תרצי להתרשם מהמסלולים שעשינו, את מוזמנת לקרוא את כל הפרטים בבלוג שלי.  בקיצור – סלובקיה יעד מעולה למשפחות.

גילוי נאות – ברומניה לא היינו Smile

סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: איך להכין טיול מצויין מא'-ת' !!!!

רחל ,

הפוסט מקסים broken heart והתמונות מרהיבות...עושות חשק לארוז את המזוודה ולצאת לעולם הגדול ! 

הטיפ שלי לגבי טיול עם ילדים הוא לתכנן לפרטי פרטים את ימי הטיול – ברמה של לדעת את ימי ושעות הפעילות של כל אטרקציה, להכין רשימה מפורטת של המסלול היומי, להכיר היטב את האזור כך שתמיד יש תוכנית גיבוי  (למשל למקרה שיורד גשם, או שהאתר סגור).  כך היה בטיול האחרון שלנו בבודפשט שנפל בדיוק על הפסחא, ואילץ אותי לתכנן את סדר הימים בהתאם לחג.

אני יודעת שיש כאלה שאוהבים יותר לזרום, זה מצליח לנו יותר בטיולים זוגיים אבל עם הילדים אני לא משאירה מקום ל”אז מה עושים עכשיו”?..אצלי, לא הם ולא הבעל מעורבים במשימת התכנון, הם מעדיפים שאני אתכנן והם יופתעו wink, ולכן יש לי יד חופשית. אני משתדלת תמיד שתהיה לפחות אטרקציה אחת ביום לילדים, וכמובן שמשאירה מספיק מרווח וזמן תימרון בין אטרקציה אחת לשנייה כל יום, כי בכל זאת ההתנהלות עם הילדים איטית יותר (לוקחת בחשבון הפסקות צהריים ארוכות, זמן למציאת חנייה, קניית כרטיסים וכדומה).  

ובעניין המסעדות – למדתי שהכי טוב להכין רשימה של 2-3 מסעדות ידידותיות לילדים באזור שאנחנו צפויים להיות בו בצהריים (למשל מסעדה איטלקית, בורגר בר ואפילו מקדונלדס), כדי לא להתחיל להתעסק בחיפושים בזמן הטיול…אמנם אני משאירה מקום לגמישות לפי החשק, אבל במקרה הצורך תמיד יש לי בשלוף את הרשימה laugh

ושוב, תודה על הפוסט הנפלא והמועיל !

סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: מחפשת רעיון לטיול בהרכב משפחה מורחבת בפסח

ניצבנו בפני התלבטות דומה שנה שעברה, ולבסוף בחרתי ברומא.

טיסה קצרה וישירה, מלון טוב, אתרים נגישים במטרו והרבה ברגל.  
      2 נסיעות מחוץ לעיר עם שאטל של פחות מחצי שעה (ניתן גם בתחבורה ציבורית, אבל לנו היה נוח יותר כך כי היינו 7).
      היה טיול מוצלח מאוד, ששילב גם אתרי חובה בעיר וגם אטרקציות לילדים.
      מזג האוויר היה קריר וכייפי.  

סיכום הטיול שלנו (סבא,סבתא, זוג + 3 ילדים) --- רומא בפסח

סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: סלובקיה או צ'כיה?

הקיץ היינו בטיול משפחתי בסלובקיה.  על בסיס החוויה שלנו, יעד מאוד מומלץ למשפחות no.  מזג האוויר היה מצויין (יש לקחת בחשבון שהוא יכול להיות הפכפך, אבל בשבוע שאנחנו היינו היה נעים מאוד).  אין צפיפות ותורים, נוף מרהיב, מגוון אטרקציות, וזול יחסית.  בקיצור – כיף אמיתי !

מבחינת לינה, התלבטתי אם לפצל לשני כוכבים, ולבסוף החלטתי על כוכב אחד בטטרה הנמוכים, בכדי שתהיה לנו הגמישות לבחור את היציאות לפי מזג האוויר.

שהינו במשך 6 לילות במלון הדירות RIVERSIDE ומאוד מאוד נהנינו. יש שם מגוון דירות.  אנחנו היינו בדירה בת 2 חדרים גדולים, סלון עם מיטה זוגית נפתחת ופינת אוכל, מטבחון ומפרסת קטנה שמשקיפה לנוף מהמם. המקום חדש, נקי מאוד ופסטורלי. יש wifi וחנייה צמודה. החיסרון היחיד, שלנו ממש לא הפריע, הוא שאין מעלית (למלון 3 קומות).

האירוח כולל גם ארוחת בוקר טובה.  מבחינתו, מקום מומלץ ביותר.

בסביבת המלון אטרקציות – הר חופוק, פארק חבלים, מערת קרח, מערת נטיפים.   שאר האטרקציות במרחק של כשעה עד שעה וחצי נסיעה.

אחרי השבוע בסלובקיה, המשכנו לוינה. 

מוזמנים לקרוא על מסלול הטיול שלנו בפוסטים שהעלתי השבוע.

תהנו ! wink

סיון רביבו
      סיון רביבו

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי סיון רביבו

• RE: לינה בלונדון

@יניב_3936740

היינו 10 ימים בלונדון (זוג פלוס 3 מתבגרים) וחילקנו את השהות למלון ולדירה.
      במלון שני חדרים עם דלת מקשרת כולל שני חדרי אמבטיה. ארוחת בוקר טובה מאוד.
      בדירה יש שני חדרים שינה ושני חדרי אמבטיה. סלון גדול עם ספה שנפתחת למיטה ומטבח גדול ומאובזר.
      שני מקומות הלינה מומלצים מאוד, ליד הטיוב, באזורים מצויינים. ממליצה בחום.
      הנה הפירוט כולל מסלול הטיול שלנו – https://bit.ly/2vxQz4w

פורסם בפורום אירופה
      סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: המלצה למקום לינה בלונדון למשפחה לשבוע

@n-tzoref

פיצלנו את השהות לדירה – The Hay - St Pancras Luxury Apt  ולמלון - Novotel Tower Bridge  . שניהם מומלצים מאוד.

כל הפרטים בסיכום שלי, כולל המסלול המפורט. היינו עם 3 מתבגרים באוגוסט https://bit.ly/2vxQz4w

סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: **לונדון** עם ילדים

@Tal1968

טל – איזה כיף לשמוע שאהבת את הסיכום 😊 בטוחה שתהנו, כי לונדון מעולה עם מתבגרים (ובעצם בכל הרכב). יש בה שלל דברים מעניינים, אטרקציות ואתרים, שכל אחד יכול להתחבר אליה בקלות (שלא לומר להתאהב).

משפחה בהכנה בטיול – מקווה שהצלחת להיכנס לקישור, ואם לא, אפשר להיכנס לבלוג שלי ולהגיע עצמאית לסיכום.

לילך – קינג קרוס אזור מצויין אם הדירה בקרבת הטיוב, רוב הקווים עוברים שם. תהנו בלונדון !
      אלעד – שמחה שאהבת את הצילומים, תודה 🙏

עדי – תודה על המחמאות 😍 אכן שמעתי שציורים רבים מתחלפים בשורדיץ’ בכל כמה חודשים (חלקם כאמור מוזמנים). השכונה נפלאה, והסיור נתן המון ערך מוסף. ממליצה עליו מאוד גם עם ילדים. לגבי חברת התעופה של אוקראינה, באמת שזה הזוי. בהחלט שניסיתי לסרב, אבל הנציג נתן לי להבין שאם אני מתעקשת להישאר על הטיסה המקורית, אגיע לשדה התעופה ושם כבר אבין שאין מקום, ואז זה סיוט של ממש – פשוט לחכות בשדה התעופה עד הטיסה הבאה שיהיו בה 5 מקומות פנויים...מה שלא סביר כ”כ בשיא אוגוסט, אז העדפתי להתפשר על הפיתרון הפחות נורא. בדיעבד, היו לנו מספיק ימים בעיר, כך שהספקנו את כל התוכנית המקורית, ואפילו טסנו בביזנס (שוב...) אז לפחות זה 🙂  

סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: עיר מוארת טרום כריסמס

@rd505050

היינו בשני טיולי טרום כריסמס נפלאים –

לפני שנתיים בפארג - היא מהממת ורומנטית מאוד.
      לפני שנה בוורשה – היא מקושטת וזולה מאוד.
      הסיכומים המפורטים עם תוכנית יומית מסודרת נמצאים בבלוג שלי – https://bit.ly/2Dnfkkf
      כך שתוכלו להתרשם אם הכיוון מתאים. תהנו !!

פורסם בפורום אירופה
      סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: האם רשיון נהיגה בינלאומי נדרש ב- CICAR בטנריף?

@דוביהו

לא מכירה את החברה הספציפית הזו, אבל בכל הפעמים שאנחנו שוכרים רכב אנחנו מגיעים עם רישיון בינלאומי. גם אם חברת ההשכרה לא מבקשת, במקרה ששוטר עוצר אותך (תאונה חלילה, ואפילו בדיקה שיגרתית) רוב הסיכויים שיבקש את הרישיון הבינלאומי. בשביל כ- 20 שח לא הייתי לוקחת סיכון.

פורסם בפורום אירופה
      סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: השכרת רכב בסיקאר טנריף

@מטייל_4028368

חלק גדול מהמטיילים בטנריף שוכרים מחברה זו, והביקורות מעולות. כל הביקורות שקראתי מציינות שלא נתבקשו לתת פרטי אשראי ושקיבלו את הרכב שהזמינו (מעטים  אפילו שודרגו).

פורסם בפורום אירופה
      סיון רביבו
      סיון רביבו

@סיון-רביבו

.
      .

סיון רביבו
      סיון רביבו

@סיון-רביבו

.
      .

.

.

.
      .

.
      .

.
      .

סיון רביבו
      סיון רביבו
    • **לונדון** עם ילדים

לונדון. זוג פלוס שלושה ילדים (10, 12 וחצי, 15).

8 ימים מלאים בעיר המושלמת מכולן (לפחות באירופה).

טיול מוצלח ששילב בין אתרי החובה לבין אטרקציות מגניבות.

על קצה המזלג:

* לינה - פיצלתי לשניים - חמישה לילות בדירה מהממת בקרבת תחנת הטיוב קינגס קרוס, ועוד ארבעה לילות במלון Novotel (שני חדרים עם דלת מקושרת).

* לא להחמיץ - תצפית סקיי גארדן, קמדן מרקט, גשר מצודת לונדון, ריג'נטס פארק, כיכר לסטר ופיקדילי, פארק סנט ג'יימס, חילופי משמרות (אבל לא בחלק שצמוד לארמון בקינגהם, אלא ברחבת משמר הסוסים)

* אטרקציות - speed boat על התמזה, מחזמר, רצפת הזכוכית בטאואר ברידג', מגלשת אורביט (מגלשת ה- tunnel הגבוהה והמהירה בעולם), רכבל לונדון, סיור גרפיטי למשפחות - בעברית של arternative , קרנבל הקיץ בנוטינג היל.

* שופינג - רחוב אוקספורד, אאוטלט ICON, קניון Westfield Stratford, רחוב Carnaby

למעוניינים בפירוט, הנה הקישור לתוכנית היומית המפורטת, כולל המון מידע והמלצות:
      https://bit.ly/2KOK9m5

סיון רביבו
      סיון רביבו
    • RE: צפון איטליה - למשפחה

@michalnadler

הקישור לקבוצה מופיע בסיכום הטיול שלי. צירפתי לך אותו פה למעלה. תיכנסי דרך הנייד ותגיעי לקבוצה.

פורסם בפורום אירופה
      סיון רביבו
      סיון רביבו