פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ma052320
-
RE: איזור מתאים למלון במינכןהינו באזור Moosach , מלון Leonardo Hotel Munich North. מלון קטן, שקט ובסיסי, האיזור לא במרכז, אבל מאוד נוח מבחינת תחבורה ציבורית: כל הסוגים ליד או קרוב למלון. סופרמרקט ממש צמוד למלון. מסעדות. מרכז מסחרי 4 דקות הליכה. אהבתי. רואים מדי פעם מהגרים באיזור, אבל התנהגותם נורמאלית לגמרי, שונים רק בלבוש שלהם.פורסם בפורום אירופה
-
RE: טיול במינכןפורסם בפורום אירופה
Englischer Garten – פארק ענק ומדהים בתוך העיר .שטח ענק של טבע, יותר גדול מהייד פארק לונדון. מגיעים פשוט ביותר, ברכבת תחתית. אהבתי מאוד!
נסענו גם ל Garmisch-Partenkirchen, שעה ברכבת, יש רכבלים להרים (אלפים בוואריים) – מאוד מאוד יפה! אבל לא יודעת לגבי חודש נובמבר (היתי בספטמבר).
-
RE: טיול בית הספר לפוליןפורסם בפורום אירופה
לפני שנתיים הבן שלי לקח 600 זלוטי, חזר עם 200 או יותר הביתה. נתנו להם פעם אחד של שעתיים להסתובב בקניון. -
RE: המלצה לברלין בספטבר עם ילדיםפורסם בפורום אירופה
באמת הרבה תלוי במזג אויר. ממליצה לקנות טיסה יומיים-שלושה לפני כדי לדעת את התחזית. ברלין עיר מאוד ירוקה עם פארקים מעולים. לבן הגדול שלך יש את גן החיות ענק ויפה שכולל גם גן שעשועים גדול. -
RE: מונית מטגל לעיראנחנו פשוט לקחנו אחת מהמוניות שהיו ביציאה מהשדה. 20 יורו לאיזור קודאם ל2 איש. ביולי לפני שנה.פורסם בפורום אירופה
-
RE: שאלה לגבי ביקור בדרזדןפורסם בפורום אירופה
יש כמה אפשרויות, תחפשו מידע עליהם ותבחרו מה מעניין אותכם:Zwinger – מקום היסטורי מפורסם ויפה.
מוזיאון מפעל Volkswagen.
שייט בנהר Elbe.
אני אהבתי את דרזדן.
-
RE: GERMANIA חברת תעופה אמינה?פורסם בפורום אירופה
לא יודעת על תופעה כזו. טסתי ב GERMANIA לפני חודש, את הכרטיסים קניתי 10 ימים לפני הטיסה במחיר טוב, באתר שלהם. הטיסות והשירות היו בסדר גמור.
-
RE: טיסות UP לברלין- האם עדיפה על חברת GERMANIA ?פורסם בפורום אירופה
הלילה חזרתי מברלין, טסתי בGERMANIA. שירות מצויין, כולל מזוודה 20 ק , אוכל ושתיה בטיסה. שדה תעופה טגל קרוב למרכז (זו שכונה של ברלין, מאוד יפה ורגוע, עם אגם וטיילת), מונית 20 יורו, יש כמה אוטובוסים. אבל לא אהבתי את שדה התעופה עצמו – ישן וקטן.
גם עם אל על אפ היה לי ניסיון מוצלח מאוד בטיסות לפראג ולרנקה.