ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. baty29
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 41
    • פוסטים 116
    • הגבוה ביותר 8
    • קבוצות 0

baty29

@baty29

8
    מוניטין
    99
    צפיות בפרופיל
    116
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3065978 גיל 56

baty29 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי baty29

• RE: תל אביב-אדינבורו: טיסה ישירה ויקרה

הויכוח פה הוא לא בעד ונגד אלעל. באופן כללי גם אני מעדיף יעדים לחופשה שרחוקים מישראלים ככל האפשר ולכן מתרחקים למשל מהיער השחור. השאלה היא האם לשלם יותר בשביל טיסה ישירה או לשלם פחות עם קונקשיין. לטעמי הנוחות שווה את התוספת וכל ההצדקות של ביקור ביעד חדש בחמש שעות המתנה, מנוחה והמתנה עם קפה זה שטותי לחלוטין. אם אתה נוסע לאמסטרדם אין שום הצדקה לרדת מהמטוס בפראג לחכות כמה שעות ולעלות שוב על מטוס. בניגוד אולי לטיסות למזרח או לארצות הברית שהן ממש ארוכות וגם אז בדרך כלל הייתי עוצר כבר ליומיים שלושה. לטעמי כל מי שעושה את זה זה מטעמי חיסכון כספי נטו ואם אין ברירה אז אין ברירה אבל אם אפשר ישיר גם בתוספת עלות בטח שזה כדאי. בפרט שכל דקה בטיול יקרה בגלל הפסד ימי חופש בעבודה וכו.

פורסם בפורום טיולי משפחות
      baty29
      baty29
    • טיול עם פעוט באיסלנד? התלבטות שיש לי

אז פעם אחת ביטלתי טיול עם חבר באיסלנד בגלל בעיה בריאותית

פעם שניה ביטלתי השנה בגלל הוירוס

חשבתי קיץ 2021 לנסוע עם כל המשפחה  שיהיו בגילאי 11.5.  7.5   . 3.5 .

אני תוהה אם זה נכון ואחראי לנסוע עם פעוט לאור מזג האוויר שם והעובדה שמדובר במקום “פראי״.

חשבתי להתמקד בחלק  הדרומי וסנייפלסנס בערך 8-9 ימים . נכון שרצוי היה לדחות בכמה שנים אבל כולנו יודעים שאי אפשר לדעת מה יהיה עוד כמה שנים.

מה דעתכם? הזדמנות מבחינתי להגשים חלום ולחשוף את הילדים לפלאי הטבע הבראשיתי. 

האם סביר? או שאני מנותק מהמציאות ודי נסבול?

פורסם בפורום טיולי משפחות
      baty29
      baty29
    • RE: יעד זול (יחסית) לזוג לסוף השבוע של ה"סילבסטר"

היי

אני אציע את וינה כי ממש חזרנו ממנה.

טיסה 250 דולר לוינה באלעל או אוסטריאן ליינס. כבר 2000 ש”ח לזוג.

ישנו במלון איביס ברחוב MariaHilfer בעלות של 350 ש”ח ללילה לזוג ללא ארוחת בוקר. כבר עוד 1400 ש”ח.

תחבורה ציבורית 15 יורו לאדם לכל סוגי התחבורה פלוס 2 יורו לכיוון תוספת מהשדה תעופה לעיר. סך הכל עוד 40 יורו לזוג כולל אל/מ שדה התעופה.

הגענו ל 3550 ש”ח. עכשיו נשאר לכם בערך 1500 שח לאוכל/בילויים. 

יש פאבים, בתי קפה, מסעדות. יש מוזיאונים אבל אנחנו פחות בקטע. יש מבנים מיוחדים (כמו הונדטווסאר) שללכת לראות זה חינם. 

בטח יש השקעה שם בכיוון הסילבסטר לפחות כמו שהיה לקראת הכריסטמס שהיה ממש מושקע.

וינה לא יקרה תלוי מה מזמינים. עוגה עולה בערך 12 שח אבל קפה 20 ש”ח. אכלנו במסעדה איטלקית ממש טובה מנה ראשונה, 2 עיקריות, מים מינרליים ושתי כוסיות יין ב-250 שח. 

פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29
    • RE: האם נצליח למצוא נושאי שיחה חדשים? אני מנסה :)

@imeshy

הייתי שבע פעמים בערך בשוויץ באלפים הברנים, מזרח שוויץ, טיצינו, צרמט, בקיץ, בחורף..והייתי מוכן להיות עוד 7 פעמים. 

גם באוסטריה הייתי 4-5 פעמים.

משום מה לאנשים נראה מוזר שהייתי. רבה פעמים בשוויץ ולא נראה להם מוזר שהם מבקרים חמש פעמים בלונדון או פאריס. 

לא מרגיש צורך להיות במדינות שלא הייתי רק כדי להרגיש שהייתי בעוד מדינה.

איפה עוד מתכנן להיות? הזמנתי כבר:

איסלנד קיץ הזה

שוויץ בחורף 2022

פרובאנס מאי 2022 

שוויץ לקיץ 2022

נראה מה יצא

פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29
    • RE: אירופה -עדכונים-2021, יוצאים מהקורונה!
      קודם כל יש עוד מדינות בארופה שנפתחות למחוסנים למשל איסלנד ואני משער שעד הקיץ כל מדינה שמתבססת על תיירות תיפתח גם. בעוד ש 2021 לא ברורה הרי לגבי 2022 יש כרטיסים במחירי רצפה כך שמי שזה לא רחוק לו מדי לקנות יכול לקנות ולתכנן. שילוב של מחירי רצפה יחד עם אופציה לשינוי ללא קנס נותן די וודאות לדעתי גם בלי לעשות שום ביטוח.  ברור לכולם שאם ב 2022 הקורונה תעבור המחירים יזנקו ושוב נחזור שהכרטיסים ללא יכולת שינוי כך שעכשיו זה הזמן לקנות.
      פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29
    • RE: זיכרונות מקיץ 2019 - מהעולם שהיה לפני הקורונה
      אנחנו כמובן לא נביאים אבל יש מצב שלא באמת נחזור למה שהיה קודם. אולי כשיחליטו  שסיימנו עם הוירוס יגיע וירוס חדש ואולי לנצח ירצו בדיקות לפני/אחרי טיסות ומסכות בזמן הטיסה.  אני חושב שהגיוני מאוד שמיליון הגבלות ישארו איתנו בזמן מעבר בין מדינות.  אני מניח שגם פעם לא היו עושים מיליון בדיקות בטחוניות לפני עליה לטיסה ואולי עכשיו זה תחילת עידן בדיקות רפואיות.  השורה התחתונה זה שאולי לא נגיע בדיוק למצב בו היינו לפני הקורונה אבל העולם ימשיך לחיות ואנשים יחזרו לטייל ומגבלות שהיום אומרים שבחיים לא ניסע ככה יראו הגיוניות עוד אי אילו שנים.
      פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29
    • RE: הפוך על הפוך (פוסט התבכיינות עצבני במיוחד, עדיני נפש - מומלץ להמנע)

@IO

הדבר שהכי קרוב לחול בארץ זה רמת הגולן באביב/חורף באמצע השבוע. 

חוץ מזה כשקונים כרטיס טיסה לעוד שנה זה הופך למוחשי יותר ולא סתם עוד תוכנית באוויר. לדעתי.  שווה את ה 200-300 שח

פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי baty29

• RE: קרוז לאנטארקטיקה

לא יודע אם שטתם באוניות קרוזים הגדולות אבל לא מרגישים כלום ובטח לא מקיאים. שטנו באוניה בינונית בגודלה לא מהכי הכי גדולות והיה ים סוער כשהסיפון היה מוצף במים ואסרו לצאת החוצה מהאוניה לסיפון ובתוך האוניה לא הרגישו כלום שום תנודות, לא ראיתי אף אחד מאלפי האנשים באוניה מקיא. אם תשב בחדר אוכל לא תדע בכלל אם כרגע הספינה שטה או שהיא עומדת.

פורסם בפורום קרוזים ושייט
      baty29
      baty29
    • RE: תעודת COVID 19 דיגיטלית באירופה

@Roco

לא הבנתי מה הכוונה שהעניין ידוע לבעלי דרכונים ארופאים.

לי יש דרכון פולני וחוץ מפעם בעשר שנים להגיע לחדש את הדרכון אני לא רשום שם ולא שולחים לי הודעות. ידוע לך איך אני בעצם מבקש להצטרף לאפליקציה?

פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29
    • RE: לונדון-היעד המחוסן -קיץ 2021-הבירה האירופאיית נפתחת-עדכונים !

@Roco

מעניין אותי עכשיו היה כתוב שבוריס גונסון הזמין את בנט לביקור בבריטניה. בנט יסע על אף שהמליץ לא לנסוע או יסרב בנימוס? במיוחד עם כל התחלואה בבריטניה.

בבחינת אחד בפה ואחד בלב.

פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29
    • RE: קפריסין מכריזה: תיירים מישראלים יכולים להיכנס מה1 באפריל, כולל ילדים. מחוסנים ייכנסו ללא בדיקה, ולא מחוסנים יידרשו להציג בדיקה

@Roco

אתמול הראו בחדשות ערוץ שתיים אחת ישראלית בקפריסין שאמרה שביציאה מהמלון חייבים לשלוח sms לדווח שאתה יוצא ואז יש לך שלוש שעות להסתובב וצריך לדווח כשאתה חוזר למלון גם ב sms. נשמע לי חופשה קצת בעייתית אלא אם יושבים כל היום בבריכה אבל אז זה לא טיול

פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29
    • RE: הפוך על הפוך (פוסט התבכיינות עצבני במיוחד, עדיני נפש - מומלץ להמנע)

@IO

הדבר שהכי קרוב לחול בארץ זה רמת הגולן באביב/חורף באמצע השבוע. 

חוץ מזה כשקונים כרטיס טיסה לעוד שנה זה הופך למוחשי יותר ולא סתם עוד תוכנית באוויר. לדעתי.  שווה את ה 200-300 שח

פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29
    • RE: המשך ההתפתחויות באל על

@משה-22

אני לא מדבר על לנקום בכלל ובכל רגע נתון אני בוחר לפי המחיר והשעות.  אבל בהנחה שעולה לי אותו הדבר בערך באלעל או איזיגט  למשל אני אעדיף את איזיגט.  וגם זה רק בעידן שאין קורונה. את כל הטיסות לשנה הבאה הזמנתי באיזיגט או בלופטהנזה  ולו בגלל שמרגיש יותר ביטחון איתם. 

פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29
    • RE: המשך ההתפתחויות באל על

@משה-22

כל מי שאני מכיר החזירו לו כסף למעט אלעל

איזיגט החזירו לחברים

לי פינאייר החזירו

לופטהנזה החזירו לחברים

שאנשים יסיקו את המסקנות או שישארו פראיירים

פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29
    • RE: זיכרונות מקיץ 2019 - מהעולם שהיה לפני הקורונה
      אנחנו כמובן לא נביאים אבל יש מצב שלא באמת נחזור למה שהיה קודם. אולי כשיחליטו  שסיימנו עם הוירוס יגיע וירוס חדש ואולי לנצח ירצו בדיקות לפני/אחרי טיסות ומסכות בזמן הטיסה.  אני חושב שהגיוני מאוד שמיליון הגבלות ישארו איתנו בזמן מעבר בין מדינות.  אני מניח שגם פעם לא היו עושים מיליון בדיקות בטחוניות לפני עליה לטיסה ואולי עכשיו זה תחילת עידן בדיקות רפואיות.  השורה התחתונה זה שאולי לא נגיע בדיוק למצב בו היינו לפני הקורונה אבל העולם ימשיך לחיות ואנשים יחזרו לטייל ומגבלות שהיום אומרים שבחיים לא ניסע ככה יראו הגיוניות עוד אי אילו שנים.
      פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29

לכל מי שאומר שיקח שנים עד שנוכל לטייל ולכן לא להזמין כלום אז אני בטוח שגם הוא לא קנה מניות כשהשוק נפל חזק איפושהו בתחילת הקורונה. גם אז אמרו שיקח עשור עד שהשוק יתאושש  ולא קונים עד שהכל יתבהר. מי שקנה (כמוני) הרוויח מספיק לכמה וכמה טיולים.  גם עכשיו יש כרטיסי טיסה במחירי רצפה. כמו במניות קונים כשהמחירים זולים והמצב לא ברור ולא כשכולם מסתערים והמחירים בשמיים.

אבל זו הפילוסופיה בגרוש שלי.

פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29
      קודם כל יש עוד מדינות בארופה שנפתחות למחוסנים למשל איסלנד ואני משער שעד הקיץ כל מדינה שמתבססת על תיירות תיפתח גם. בעוד ש 2021 לא ברורה הרי לגבי 2022 יש כרטיסים במחירי רצפה כך שמי שזה לא רחוק לו מדי לקנות יכול לקנות ולתכנן. שילוב של מחירי רצפה יחד עם אופציה לשינוי ללא קנס נותן די וודאות לדעתי גם בלי לעשות שום ביטוח.  ברור לכולם שאם ב 2022 הקורונה תעבור המחירים יזנקו ושוב נחזור שהכרטיסים ללא יכולת שינוי כך שעכשיו זה הזמן לקנות.
      פורסם בפורום אירופה
      baty29
      baty29