ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. eliezas
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 78
    • פוסטים 146
    • הגבוה ביותר 9
    • קבוצות 0

eliezas

@eliezas

11
    מוניטין
    63
    צפיות בפרופיל
    146
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3070456 גיל 56

eliezas הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי eliezas

• סים מקומי 1.7.18 מוסקבה סנט פטרסבורג

סים מוקומי ברחוב ארבט של חברת מגפון 600 רובל זה כולל גם את סנט פטרסבורג . 400 רובל זה רק מוסקבה. שיחות בתוך רוסיה ואינטרנט פשוט עובד מדהים . הדיחות זה מאוד נוח להזמין נסיעה מאינדקס. תורידו אפליקציה של  y.taxi מזמינים זוהי חברה מתחרה לאובר.  מחירים טובים מאוד אפשר לראות את המחיר לאשר ומופיע טלפון של הנהג ומבפר רכב. אפשרר לבטל בלי בעיה. בהצלחה 

פורסם בפורום אירופה
      eliezas
      eliezas
    • החלפת כסף סנט פטרסבורג 5.7.18

שלום השער הכי טוב שראיתי נמצאה צמוד למלון Grand hotel nevsky  

100 יורו 7350 רובל   ברחוב ניבסקי כתוב ketobckuu kommepyeckuu bank.  בהצלחה 

פורסם בפורום אירופה
      eliezas
      eliezas
    • RE: אוטובוס תיירים בניו יורק , מומלץ ?

שלום רב. האוטובוס לא נוח  לקחנו את האוטובוס מהטיים סקואר מאוד יקר  ובנוסף צריך לתת טיפ אם כי לא חובה. בנוסף הייתי ממליץ לקנות כרטיס במלון ולא בחוץ . ואם כבר קניתם בחוץ תבדקו טוב שמה שביקשתם להזמין כלול בקבלה שקיבלתם ולא לזרוק את הקבלה כל עליה לאוטובוס בודקים את הקבלה. דוגמא אני קניתי בחוץ שלושה כרטיסים אומנם אם הנחה מנהטן כולל ברוקלין התברר שהנציג של החברה מחר לי רק מנהטן . ולא היינו לבד בנושא היו עוד תיירים שהתלולנו אבל לא עזר להם כלום. הם הוסיפו כסף . ולכן הייתי ממליץ לקנות במלון שם ניתן לקבל הסבר ועוד. ואם כבר קונים תבדקו טוב את הקבלה. בהצלחה. אני אישית פתחתי תלונה בטריפ אדווזר החברה התנצלה. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • RE: חברת השכרת רכב מומלצת

תבדוק ב national אני השכרתי מבוסטון לניו יורק לנסיעה מקרובה. בהצלחה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • RE: מסלול מסן פרנסיסקו לוגאס באפריל

היי שנה שעברה הייתי בתקופה זו היה מזג אויר נפלא . היינו שלושה חילות בסן פרנסיסקו לקחתי רכב מסן פרנסיסקו ביום האחרון . קשה לנהוג בסן פרנסיסקו. תבדוק היכן אתה לוקח את הרכב לדוגמא אצלי sixt היו ליד פיר 39 והמלון היה בעיר. משם דרך כביש מספר 1 . בדרך היפה אם כי לדעתי ניתן לחתוך קצת לדרך מהירה אלא אם כן בא לכם לנסוע כל הדרך ויותר איתי . עצרנו ללילה בסן סימיון ליד יש מושבה של אריות ים מדהים . זו לא עיר הייערה שאין בא כלום רק כמה מוטלים לפי ההמלצות חשבתי שאני מגיע ליד שיש מה לעשות אבל לא. ישנו במוטל 6 . ללא ארוחת בוקר. אם אתם אם ילדים לא ממליץ על לינה במוטל 6.  בערב אכלנו במסעדה היחידה שהייתה במקום. לא יקרה לא זוכר את שמה אבל מהמלון ידכו אותכם. למחרת נסענו ל טירה הראט קסטל Hearts castel אני נהנתי אשתי והבת פחות. משם נסענו ללוס אנגלס כ 4 שעות בערך העיר מדהימה 3 לילות. השארתי את הרכב במלון והכל עשינו בתחבורה ציבורית . הכל דרך ד”ר גוגל. משם נסענו ללאס ואגס בערך 5 שעות בדרך עצרתי באווטלט טוב ומחירים טובים איני זוכר את שמו אבל אם בבדוק בגוגל בודאי תמצא. המקום יותר טוב מבחינה זו מואגס. בואגס היינו 4 לילות הואיל ובית חבד לא רצה לקבל מזומן ביום הארוע ויתרנו על ליל הסדר. ישנו מלון excalibur יחסית זול . אכלנו גם בבופה של המלון בתשלום נוסף . המלון רחוק יחסית ממרכז הסטריפ. עד בלזו לפחות 40 דקות הליכה. בהצלחה . 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • טיפ מיאמי תחבורה
      שלום רב לאחר שששכרתי רכב במיאמי והמתנתי בשדה תעופה זמן רב לקבלת הרכב. התברר לי שהחניה מאוד יקרה במיאמי המלון היה במרחק 5 דקות הליכה מהאושיין דרייב. Marlin hotel מלון מצויין. אני רוצה להמליץ לקנות כרטיס חופשי יומי ב5.5 דולר. וניתן לנסוע חופשי בתחבורה ציבורית לא צריך לשבור את הראש בחניה ובעיות גרירה. ראיתי שם גוררים חופשי. אני שמתי את האוטו בחניה של המלון 35 דולר ליממה.  אוטובוס מהשדה 150 עוצר ליד המלון. ביום השני שלי לא הוצאתי את הרכב מהחניה של המלון אלא פשוט הלכתי וקניתי כרטיס ימי חופשי מחנות שנמצאת בלינקון רואד 1300.  בהצלחה
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • RE: טיול יום לוינה או ברטיסלבה?

וינה מדהימה ויפה הייתי בוינה משם יום בברצסלבה אין שם מה לעשות רחוב עתיק עם מסעדות לעומת וינה שהיא פאר. בהצלחה 

פורסם בפורום אירופה
      eliezas
      eliezas
    • RE: קניון ניו גרסי 7.8.17

היי לא ידוע לי על שמירת חפצים באזור אבל אם את באה עם רכב את יכולה לחנות קרוב לקניון ולהיכנס עם מזוודות  שחשובות לך . או לשאול בכניסה לקניון. ראיתי ישראלים באים עם מזוודות ריקות. בדיעבד הם צדקו יש מה לקנות וטוב לקחת מזוודה ריקה. בהצלחה. חשבנו שהקניון בהרים הלבנים יותר טוב מתברר שלא . קניון זה בניו גרסי מאוד מומלץ. יש שם בר מסעדה ספורט בכיוון היציאה לא זוכר מאיזה צד ניתן לאכול שם מנה טעימה ומחיר בהחלט סביר. בהצלחה. אני הגעתי מקניון עם אוטובוס פשוט כי הייתי בניו בניו יורק 4 חילות משם טסנו לואגס. מואגס לטורונו מטורונטו אלף איים. אחרכך מונטריאול אחר כך קיובק משם טסנו לבוסטון מבוסטון הרים לבנים מהרים לבנים בוסטון 2 חילות וחזרה הביתה מjfk הכביש מבוסטון לניו יורק הוא כביש אגרה. עכשיו הגיע לי חשבון 22 דולר. שלוש וחצי שעות ללא עצירות בהצלחה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • RE: מסלול מסן פרנסיסקו לוגאס באפריל

שכחתי לציין שסן פרנסיסקו יפה ומדהימה. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי eliezas

• RE: התלבטות בין מלונות בלאס וגאס

@Nav-bar

שלום הייתי בפלמינגו מלון טוב מאוד מרכזי. לקחת חדר לכיוון הבריכה ספא מדהים. הייתי גם באקסקליבר. מלון טוב אך רחוק. הייתי גם בבילגיו. מלון מדהים. הצוות לא כל כך ידודותי. לגבי הבופה הכי טוב זה ארוחת בוקר.  אכלנו גם בוקר וגם ערב. שווה כל פעם ללכת למלון אחר לאכול.  בהצלחה. לגבי מונית מהמלון לשדה המוניות לא לוקחים מהיר גבוה הם לפי דעתי מפחדים .לעומת זאת  מהשדה למלון המונית לוקח את הכביש המהיר וזה מעלה את המחיר. לשם השווה מהמלון לשדה עלה לנו 17 דולר. מהשדה למלון 30 דולר. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • אלסקה
      שלום לכולם אפשר לקבל עזרה מאיפה מתחילים תכנון לאלסקה. הייתי כבר בהרי הרוקי כולל ונקובר אבל לא הייתי באלסקה.  מי יכול לתת טיפים מאיפה מתחילים.  נקודות חשובות. היעד הוא לשבועיים. תודה.  אני בגיל 50 תודה. 
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • Hotel boulevard hotel baku
      שלום לכולם משהו יודע אם יש במלון שירותי המרת כספים או להחליף בשדה תעופה באקו תודה רבה 
      פורסם בפורום אירופה
      eliezas
      eliezas
    • RE: סן פרנסיסקו - כן או לא רכב

@mirti

אין צורך ברכב בעיר. הכי טוב תחבורה ציבורית וגוגל . קשה לנהוג בעיר וצריך למצוא חניה. את הרכב צריך רק ביום שיוצאים מהעיר לדוגמא נסיעה לכיוון לוס אנגלס או יעד אחר. הרכב מאוד מגביל בעיר. בהצלחה 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • טיפ מיאמי תחבורה
      שלום רב לאחר שששכרתי רכב במיאמי והמתנתי בשדה תעופה זמן רב לקבלת הרכב. התברר לי שהחניה מאוד יקרה במיאמי המלון היה במרחק 5 דקות הליכה מהאושיין דרייב. Marlin hotel מלון מצויין. אני רוצה להמליץ לקנות כרטיס חופשי יומי ב5.5 דולר. וניתן לנסוע חופשי בתחבורה ציבורית לא צריך לשבור את הראש בחניה ובעיות גרירה. ראיתי שם גוררים חופשי. אני שמתי את האוטו בחניה של המלון 35 דולר ליממה.  אוטובוס מהשדה 150 עוצר ליד המלון. ביום השני שלי לא הוצאתי את הרכב מהחניה של המלון אלא פשוט הלכתי וקניתי כרטיס ימי חופשי מחנות שנמצאת בלינקון רואד 1300.  בהצלחה
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • RE: שלום לכולם יש למשהו ניסיון עם קניית סים מממסי ? תודה

@karnielr

היי הם משווקים את הוט מובייל 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • שלום לכולם יש למשהו ניסיון עם קניית סים מממסי ? תודה
      שלום יש למשהו ניסיון עם קניית סים ממסי? תודה רבה. אני טס לארהב וקנדה
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • ניו יורק
      שלום לכולם יש למשבו המלצה על הדרכה בעברית בחינם בניו יורק . שבסוף נותנים טיפ . תודה 
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • RE: ההרים הלבנים

@galhu

שלום הרים לבנים מקום מדהים , לקח לי ברכב להגיע כשלוש וחצי שעות , עשיתי את המסלול ממנורת׳ קונווי ללינקולן.

לגבי מה לראות והמסלול הכי נכון וטוב זה לקבל את המפה בצימר או במלון בו לנים יש להם  מפות עם נקודות ציון. אני גם קיבלתי הסבר מבעל הצימר.

מלון מומלץ ומרכזי HOTEL-COPLEY SQURE

הבעיה היא שהחניה בבוסטון מאוד יקרה  יחסית כמובן.

הייתי בהרים הלבנים 3 לילות . פשוט מדהים.  בהצלחה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas
    • Banff jaspar vancover
      שלום לכולם מבקש לשאול מספר שאלות 1. האם יש חניה מסודרת בפארקים בתשלום . 2. מה כלול במחיר של כניסה לפארקים. 3. הזמנתי נסיעה ברכבת מונקובר לסיאטל אבל בכרטיס לא מצויין מספר הכיסא והקרון  האם זה רק בהגעה לרכבת הם אומרים איזה קרון ואיזה כיסא. תודה. 
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      eliezas
      eliezas