jrw welmornd. אני גם ילד ושהיתי בו. מאוד קרוב לחוף הים ואחלה של ארוחת בוקר. לא נראה לי שיש שם בריכה.
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Nav bar
-
RE: מלון בבטומי המתאים לילדיםפורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
-
RE: צירוף בני משפחה לבריטישפורסם בפורום צפון אמריקה
אתה רשמת אותם לחשבון משותף אתכם, לא ניתן לרשום ילדים למועדון. ניסיתי לרשום את עצמי והדבר לא התאפשר
-
טרקלינים מומלצים בT3 בהית'רושלום לכולם. חברים קרובים עתידים לטוס מהית’רו ללוס אנג’לס ביום שני בטיסת AA107 הממריאה מT3. הם נוהגים להגיע מוקדם לטיסות(5 שעות, כדי לנסות מספיק זמן את הטרקלינים שהם רוצים לבלות בהם). מה המלצתכם?פורסם בפורום אירופה
-
RE: התלבטות בין מלונות בלאס וגאספורסם בפורום צפון אמריקה
אבל בחרתי ווין. המדשאות הענקיות מאחוריו, מה זה?
-
מחיר כן חשוב, כמובן. אבל חשוב לי למצוא שני מלונות לפחות שאוכל להשוות ביניהם ולהניח אותם על השולחן. בינתיים המועמדים הם בלאג’יו, ווין ופלאצו.
-
טוב נראה לי שאני אקח את הווין. המדשאה הענקית עם הבריכות מאחוריו זה אזור הגולף שלו? או שזה אזור נפרד?
-
2 חדרים נפרדים. כן, אני מתכנן להיות הרבה בבריכה, גולף/טניס, חנייה חינם, חדרים מאובזרים היטב, אוכל טוב(בופה או מסעדה, לא באמת משנה) בתכלס זהו.
לגבי מה אני מתכנן לעשות חמישה ימים: כנראה לשוטט באזור הסטריפ והרבה ספורט(ריצה, חדר כושר)
-
אני מאוד מודה לכם על הדאגה, אבל הכל בסדר. אני מברר כי אני המבין במשפחה. ברשותכם בואו נחזור לנושא ההתחלתי.