ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. yuvaln11
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 10
    • פוסטים 104
    • הגבוה ביותר 16
    • קבוצות 0

yuvaln11

@yuvaln11

20
    מוניטין
    80
    צפיות בפרופיל
    104
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 163200 גיל 56

yuvaln11 הפסק לעקוב עקוב

הפוסטים הטובים ביותר שנוצרו על ידי yuvaln11

• RE: התלבטות בקשר לפארקים ביוטה

מבחינתי ( גם עם ילדים בגילאים דומים) ברייס היה הפארק הכי מרשים מכל הרשימה שנתת. אתה גם יכול להתניע שם בקלות ויש מה לעשות יומיים בכיף . הסיפור בציון יותר מורכב כי אתה תלוי בשאטלים של הפארק בשביל הטראקים ונקודות העניין המרכזיות . מחזק את קניון אנטילופ שהוא מדהים ביופיו ובהחלט שווה את העצירה בפייג׳.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: טבע ונופים באזור פנסילבניה

שלום למוני ול hil. לפני כשבועיים ביקרתי באזור המפלים המדובר ואכן הכניסה דינגמנס פולס חסומה ותהיה כך עוד זמן בגלל הסופה הקשה שהיתה במרץ האחרון. מומלץ אבל לבקר באזור ב Raymondskill Falls הסמוכים וכמובן בכל הפארק המקסים של Bushkill Falls. יש לציין שהכניסה לבושקיל היא בתשלום (אבל שווה לדעתי כל דולר ).

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: שלום חזרנו ביום שלישי מלאס וגאס והגוף לא מתמודד עם שעות השינה השונות .שמח לעצות וטיפים מנסיון כיצד אתם

@נוסע-מתמיד

מלטונין הוא לא תרופה ורצוי לדייק בזה. שאלו מה כדאי לעשות וזו דעתי . אתה לא חייב להסכים כמובן ומוזמן להסתובב עם גט לג בזמנך הפנוי 😉

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: לינה בסן פרנסיסקו
      מתחבר להצעתו של עמיחי וממליץ על האזור שליד רציף הדייגים ועל המוטל החביב  Columbus Motor Inn. מוטל פשוט אבל נקי מסודר ויש חניה בחינם שזה מצרך די נדיר בעיר גדולה כמו סן פרנסיסקו . בונוס  – מסעדה איטלקית חמודה מאד ליד המלון : The Italian Homemade Company. מומלץ בחום.
      פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: כניסה לארה"ב

@dhz

האמת שאני עושה את הטיסה עם קונקשיין בטורונטו. לא ראיתי באתרים השונים שזה אמור להוות בעיה . אני מבין שלהבדיל מקונייקשן דרך אירופה שהוא באמת בעייתי, דרך קנדה זה בסדר.

ותודה Reuben 13 על ההבהרה .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: כניסה לארה"ב

@reuben13

וואו בכלל לא הייתי מודע לזה. פעם אחרונה שהייתי בקנדה היה מזמן ולא היה צריך. תודה רבה.

אני נכנס לארהב עם הדרכון הפולני שלי כי עליו יש esta

האם עליו אני צריך למלא גם את ה eta ? 
      איזה בירוקרטיה אלוהים 🤦‍♂️

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: Esta לארהב

@צחצח-המטייל

לפני שלושה שבועות הוצאתי פעם ראשונה. תוך 3 דקות מסיום מילוי הטופס כבר קיבלתי אישור במייל ו esta לשנתיים. ללא בעיות מיוחדות.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: Esta לארהב

@Roco

הדרכון שלי פולני וכאמור לא היתה בעיה. מעניין לשמוע שיש קשיים בנושא עכשיו. לא הייתי מודע לזה בכלל.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: קונקשיין דרך טורונטו

@ארזזים

מתוכנן לקונקשיין גם דרך טורונטו בספטמבר ( אם כי החלום מתחיל להתרחק ממני) . אפשר לעשות קונקשיין לארהב דרך קנדה . הנושא נבדק גם מול השגרירות הקנדית בישראל.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: תכנית טיול - יוטה - קליפורניה, ספטמבר 2021

בתור מי שגם מתכנן לצאת בקרוב לטיול שכולל 2 ילדים שאחד מהם לא מחוסן, דווקא התוכנית נראית לי טובה. הבחירה בהרבה אתרי טבע, גם אם היא לא הכי מושלמת עבור כל הרכב משפחתי שהוא, אז הי די כורך המציאות. נראה לי בכל אופן שמוטב להיות במקומות פתוחים בטבע מאשר בערים עם אטרקציות סגורות.

כל טיול בעידן הקורונה לא יכול ליפול 100% לפי הטעמים המקוריים של משפחה ותכל,ס גם מה שמתוכנן , צריך להבין שיכול להשתנות תוך כדי תנועה. 

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי yuvaln11

• RE: ויתור על תואר מנהל פורום צפון אמריקה

תודה רבה על המידע , הסבלנות והעזרה שנתת פה לכל כך הרבה אנשים וכמובן לי . מעריך מאד.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: התייעצת לינה מחוץ לניו יורק ומחוץ לוושינגטון

ארלינגטון , וירג׳יניה מחוץ לוושינגטון. גם קרוב לגורגטאון וגם ל DC. אני אהבתי .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: טיול סתיו למרכז ארה"ב

תודה רבה על ההשקעה והתיאור המעניין של הטיול . בהחלט אסקפיזם לתקופה הנוכחית .

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11

מקומות ממש יוצאים דופן בטח למטייל המצוי ובכלל . תודה על השיתוף המעניין נמשיך לעקוב.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11

איזור שתמיד עניין אותי וטרם הגעתי אליו ( למעט ילוסטון וגרנד טייטון אליהם הגעתי מדנבר) . תודה על השיתוף.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: מתלבטים בין וושינגטון ובוסטון

אני חושב שככל שהילדים יותר גדולים הם יכולים להינות יותר מהמוזיאונים של וושינגטון וממבני הממשל המרשימים. אם קטנים יותר אז דווקא בוסטון נראית לי מתאימה יותר עם מוזיאון ילדים מצויין, השייט שהזכרת, פארקים ובכלל היא קצת יותר קומפקטית ונוחה , לדעתי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: טיול לדרום מזרח ארה"ב - הטיסה והיום הראשון

תודה רבה , היה מעניין מאד לקרוא. ביקרנו בחגים בחלק מהמקומות שסיפרת עליהם ולמרות שרוב הישראלים פחות מגיעים אליהם , יש שם משהו מעניין מאד גם מבחינה היסטורית וגם מבחינת הטבע ואנחנו אהבנו מאד. מסכים מאד עם התיאור של אטלנטה , אשר נראתה לי כעיר מוזנחת מאד ושבורה. עם זאת שווה לציין את האקווריום המרשים וגם את המרכז של קוקה קולה , שאומנם מקבל ביקורות רעות לרוב , אבל אנחנו נהננו מאד. ועוד דבר אחד - rock city gardens בצ׳טנוגה היה אחד מהאטרקציות המרכזיות בטיול וילדים מאד נהנים שם, אז מומלץ. תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: דרך מוושינגטון למפלי ניאגרה ברכב וכמה שאלות על ניאגרה

@iragorelik הכוונה ל great falls of the Potomac . המפלים נמצאים כשעה מערבית לוושינגטון . אחרי שמגיעים לניאגרה זה יראה לכם קטן , אבל בפני עצמם אלה מפלים מכובדים מאד 😀. יש מספר נקודות תצפית וסך הכל מומלץ לדעתי.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • United - Premier Access

בוקר טוב לחברי הפורום,

לקראת טיסה ביום חמישי הבא בלילה לוושינגטון עם UNITED , ראיתי שיש אפשרות לרכוש שירות שנקרא Premier Access.

השירות של חברת UNITED אמור לקצר תור בצ'ק אין ובביטחון ולתת עדיפות במה שאמור להיות יום עמוס מאד בנתב"ג.

שאלתי , האם מישהו ניסה פעם והשתמש ? האם באמת בנתבג זה עובד, כיוון שאנחנו יודעים שהבלגן פה בדרך כלל חוגג 🙂

תודה רבה.

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11
    • RE: esim לארה"ב

איך ה esim עובד באמת , זה יציב ? איכות טובה? יש כיסוי בכל המדינות. נראה אטרקטיבי מאד יחסית לחבילות המופקעות של חברות הסלולר . תודה

פורסם בפורום צפון אמריקה
      yuvaln11
      yuvaln11