התלבטות בין מלונות בלאס וגאס
-
-
זה לא רק הימורים, זה גם מסיבות ומועדונים. או אפילו לשבת ליד הבר לא תוכל.
ואגב, קשה לי להאמין שתוכל לקבל חדר במלון אם אתה עוד לא בן 21, לפחות במלונות הגדולים, אז אני מקווה שיש איתך מישהו מבוגר.
-
@מטייל_4066966
מן הסתם המשפחה, זה טיול שחסכנו הרבה זמן אליו
-
אני מאוד מודה לכם על הדאגה, אבל הכל בסדר. אני מברר כי אני המבין במשפחה. ברשותכם בואו נחזור לנושא ההתחלתי.
-
אז תחזור לבסיס,
מה חשוב לך במלון.
מבחינת צורת החדר, איך אתם רוצים שהוא יראה?
3 מיטות בודדות? מיטה זוגית ומיטה בודדת? סוויטה עם 2 חדרים? 2 חדרים נפרדים?
מבחינת השטחים הציבוריים במלון, מה מעניין אותך?
אני מניח שקזינו לא חשוב, מה כן חשוב לך?
תהיה הרבה בבריכה?
אתם כן או לא עם רכב? איך אתם מתכוונים להתנייד בוגאס?
מה אתם מתכוונים לראות בוגאס? חשוב לכם ביחס למיקום של המלון?
מכיוון שלא הגעת להחלטה כללית של המלון הכי שווה, אתה צריך לבדוק מה המלון הכי מתאים לכם.
ואם בכל זאת נותרת עם כמה מלונות ברמה דומה, לך לפי המחיר.
-
@Nav bar
- מה אתם מתכננים לעשות 5 ימים בוגאס ?
- לגבי עלויות נוספות: בחלק מהמלונות יש עלות חניה, ברוב המלונות יש resort fee, שזה עוד 40-50$ דולר לחדר
-
2 חדרים נפרדים. כן, אני מתכנן להיות הרבה בבריכה, גולף/טניס, חנייה חינם, חדרים מאובזרים היטב, אוכל טוב(בופה או מסעדה, לא באמת משנה) בתכלס זהו.
לגבי מה אני מתכנן לעשות חמישה ימים: כנראה לשוטט באזור הסטריפ והרבה ספורט(ריצה, חדר כושר)
-
-
טוב נראה לי שאני אקח את הווין. המדשאה הענקית עם הבריכות מאחוריו זה אזור הגולף שלו? או שזה אזור נפרד?
-
@Nav-bar אמר:
2 חדרים נפרדים. כן, אני מתכנן להיות הרבה בבריכה, גולף/טניס, חנייה חינם, חדרים מאובזרים היטב, אוכל טוב(בופה או מסעדה, לא באמת משנה) בתכלס זהו.
לגבי מה אני מתכנן לעשות חמישה ימים: כנראה לשוטט באזור הסטריפ והרבה ספורט(ריצה, חדר כושר)
לא ממש מבין את השיקולים.מחיר חדר לא חשוב אבל חשוב שהחניה תהיה חינם?
זאת אומרת שאם מציעים לך שני מחירים על אותו חדר, 200$ וחניה חינם או 150$ וחניה ב 10$ אתה תעדיף לשלם 200$ ולא 160?
לא נראה לי סביר.
תכלס כל החדרים במלונות האלו מאובזרים, ברובם הגדול יש אוכל טוב, ולא היה לי כוח לבדוק את כולם אבל מה שבדקתי מתאים לסיורים על הסטריפ.
תכנס לאתר האינטרנט של המלון, תציץ בתמונות של חדר הכושר של המלון ושל הבריכה תראה מה נראה לך הכי מושך ואתה מסודר.
ואם בכל זאת המחיר חשוב לך, תתחשב גם בו.
-
מחיר כן חשוב, כמובן. אבל חשוב לי למצוא שני מלונות לפחות שאוכל להשוות ביניהם ולהניח אותם על השולחן. בינתיים המועמדים הם בלאג’יו, ווין ופלאצו.
-
אז אם בחרת את שלושת המלונות האלו יקח לך 10-15 דקות גג להשוות מחירים ולסגור הזמנה. -
חכה שהוא יגיע לזה שהוא צריךלהשוות בין הווין לאנקור ובין הפלאצו לונאציאין
-
@hil המועמדים הם ווין ופחאצו
-
אבל בחרתי ווין. המדשאות הענקיות מאחוריו, מה זה?
-
בלאגו מרכזי יותר,בופה נפלא
-
זו הודעה מלפני חודשיים..רצוי לבדוק את התאריך לפני ההודעה