ראשית תודה. האם לדעתך להתחיל את הטיול ב 1/6/22 הכבישים בפארק יהיו פתוחים ? בכל המקומות שחיפשתי כתוב שניתן לבקר החל מחודש יוני, אבל הייתי רוצה לקבל מידע יותר מדוייק על האפשרות של 1/6. יש לך מושג היכן אני יכול לקבל אינפורמציה כזו ?
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי thubhr
-
RE: אינפורמציה בנושא הקורונהפורסם בפורום צפון אמריקה
-
RE: אינפורמציה בנושא קורונה בארה"בפורסם בפורום צפון אמריקה
ראשית תודה
אם חלילה מלינו בקורונה האם ימי הבידוד זהים בכל המדינות בארה"ב ? -
אינפורמציה על טיול במכונית בתקופת הקורונהפורסם בפורום צפון אמריקה
אני מתכוון לנסוע בחודש הבא לארה"ב למדינת קולורדו וקפיצות ליוטה, אריזונה וניו מקסיקו, ומבקש מאוד אינפורמציה בכל הקשור בקורונה בכניסה לניו יורק ובהמשך בטיסה לדנוור ובמעברים בין המדינות הנ"ל ברכב.
תודה מראש -
אינפורמציה בנושא קורונה בארה"בפורסם בפורום צפון אמריקה
אני מתכוון לנסוע בחודש הבא לארה"ב למדינת קולורדו וקפיצות ליוטה, אריזונה וניו מקסיקו, ומבקש מאוד אינפורמציה בכל הקשור בקורונה בכניסה לניו יורק ובהמשך בטיסה לדנוור ובמעברים בין המדינות הנ"ל ברכב.
תודה מראש -
אינפורמציה בנושא הקורונהפורסם בפורום צפון אמריקה
אני מתכוון לנסוע בחודש הבא לארה"ב למדינת קולורדו וקפיצות ליוטה, אריזונה וניו מקסיקו, ומבקש מאוד אינפורמציה בכל הקשור בקורונה בכניסה לניו יורק(מלבד בדיקת PCR או אנטיגן יום לפני הטיסה) ובהמשך בטיסה לדנוור ובמעברים בין המדינות הנ"ל ברכב ובכלל אינפורמציה ממה להיזהר, היכן לא להיכנס וכו,
תודה מראש -
RE: מספר ימי הטיול ״טנגו צפרדעים״פורסם בפורום צפון אמריקה
תודה רבה. הייתי פונה אליה אם הייתי יודע כתובת או כל דרך ליצור איתה קשר.
-
RE: מספר ימי הטיול ״טנגו צפרדעים״פורסם בפורום צפון אמריקה
@ramiav1 אמר:
אנחנו עושים טיול בדרום מזרח ארצות הברית , התחלה וסיום בשרלוט צפון קרוליינה , התיכנון הוא ל26 ימים , נמצאים ביום ה11 בנאשוויל המשגעת
יש אפשרות לקבל פרטים על המסלול והתכנון היומי ?
-
מספר ימי הטיול ״טנגו צפרדעים״אשמח אם מטיילי מסלול ״טנגו צפרדעים״ יספרו לי כמה ימים נמשך הטיול (לא כולל השיט). אני מחפש מסלום ליוני הקרוב וזה נראה לי בכיוון האהוב עלינו (הכוונה לטיול בעיקר טבע משולב בערים/עיירות.פורסם בפורום צפון אמריקה