תודה רבה לשניכם על התשובות המהירות והמפורטות.
בנוגע לשוק הצף – זה המקום לספר שהייתי פעמיים בתאילנד, פעם ראשונה בבנגקוק ופאטאיה לפני כשלוש שנים ופעם שניה בבנגקוק, קוסמוי וקופנגן לפני שנה.
בעוונותי, בשניהם לא התלהבתי יותר מדי מתאילנד. בפעם הראשונה הייתי בהלם טוטאלי מהריחות והמראות. בפעם השניה התאכזבתי מהאווירה ההמונית בקוסמוי.
שני הדברים שדווקא זכורים לי לטובה מהטיולים הם השוק הצף (ברור שהוא מסחרי ותיירותי לגמרי, אך הוא היה מיוחד בעיני) והשני הוא קופנגן (היינו במלון מצוין בשם סנתייה).
עמליה, אני רוצה לאמץ את הרעיון שלך לגבי התמקדות בצד אחד בלבד של האיים. על איזה היית ממליצה ? מצד אחד לא הייתי בפוקט, מצד שני – אני מבין שפוקט יותר גשומה באפריל (איך אגב מבחינת החום ?). כמו כן, אם אני הולך על פוקט, אני מוותר על קופנגן שמבחינתי היתה גן עדן.
כמו כן, בתחילה תכננתי לוותר על פוקט ולטוס ישירות מצ’אנג מאי לקוסמוי. הבעיה היא שכפי שרשמת מחירי הטיסות בתאריך שלי הזויים (כ-300$ לאדם) ולכן שילבתי את פוקט. יוצא שהטיסה זולה משמעותית גם אם משקללים את מחיר שתי הטיסות.
עוד שאלה – אנחנו מתכננים כפי שכתבתי טיול ג’יפים בצפון תאילנד. האם לפיכך טיול של יומיים בקנצ’בורי יהיה מעניין עבורנו, או שהנופים והאטרקציות דומות ?
שוב תודה מקרב לב על עזרתכם