ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. ronbic
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 4
    • פוסטים 15
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

ronbic

@ronbic

0
    מוניטין
    8
    צפיות בפרופיל
    15
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3082862 גיל 56

ronbic הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי ronbic

• RE: עזרה בתכנון טיול למשפחה באפריל הקרוב

לאחר קריאה נוספת באתרים השונים ובעקבות התגובות שלכם, ולאחר שהבנתי ש”תפסת מרובה לא תפסת” שיניתי את המסלול למסלול הבא:

• צפון תאילנד (צ’אנג מאי, אולי גם צ’אנג ראי אם נמצא טיול מתאים) – 4-6 ימים. אני מאוד מתלבט אם להוסיף עוד ימים כיוון שמצד אחד שמעתי מאנשים שמדהים שם (לא הייתי בצפון מעולם), מצד שני – אני מאוד חושש מהתקופה הזו בשנה, אפריל, בה הבנתי שיש שריפות רבות וזיהום אוויר מטורף. אשמח לשמוע ממישהו שהיה בתקופה הזו כמה זה משפיע.
      • פוקט + קופיפי – 9-10 ימים (שלושה מהם כנראה בקופיפי, עוד לא סגור על זה)
      • 4-6 ימים בבנגקוק כולל טיול ליומיים לקנצ’בורי

אודה לדעתכם,

רון

פורסם בפורום תאילנד
      ronbic
      ronbic

@דוקטור-דו-ליטל

היי דוקטור,

אכן ציפיתי לטיול ג’יפים במובן הקלאסי/ישראלי של המילה.

עכשיו אני מבין ממך שזה לא המצב. התחלתי לחפש טיולי ואנים פרטיים אבל על פניו נראה שהם משמעותית יקרים יותר.

במידה ואמצא במחיר דומה לטיולי טאנה/רד בריק, אשקול בהחלט להחליף לואן לאור המלצתך.

לגבי המלצתך על פוקט – מסתמן שזה אכן היעד הנבחר.

פורסם בפורום תאילנד
      ronbic
      ronbic

@ronbic

אגב אני קורא את ההודעה שלי ומניח שיראה קצת מוזר לאור מה שכתבתי שאני חוזר פעם שלישית לתאילנד.

שתי סיבות – הראשונה והעיקרית : אשתי והילדים לא היו שם מעולם ומאוד רוצים לנסוע. זה טיול בת מצווה / בר מצווה (תאומים כך שיצא לי חסכוני יותר 🙂

שנית, בשני הטיולים הראשונים לא תכננתי יותר מדי בניגוד להרגלי מסיבות שונות ולכן ייתכן ופחות התאימו לאופי שלנו (יותר טיולים ואטרקציות, פחות טיולים הלוך וחזור ללא תכלית ברחובות). אני מאוד מקווה שהפעם, עם תכנון רב ומוקדם אתאהב בתאילנד.

פורסם בפורום תאילנד
      ronbic
      ronbic

תודה רבה לשניכם על התשובות המהירות והמפורטות.

בנוגע לשוק הצף – זה המקום לספר שהייתי פעמיים בתאילנד, פעם ראשונה בבנגקוק ופאטאיה לפני כשלוש שנים ופעם שניה בבנגקוק, קוסמוי וקופנגן לפני שנה.

בעוונותי, בשניהם לא התלהבתי יותר מדי מתאילנד. בפעם הראשונה הייתי בהלם טוטאלי מהריחות והמראות. בפעם השניה התאכזבתי מהאווירה ההמונית בקוסמוי.

שני הדברים שדווקא זכורים לי לטובה מהטיולים הם השוק הצף (ברור שהוא מסחרי ותיירותי לגמרי, אך הוא היה מיוחד בעיני) והשני הוא קופנגן (היינו במלון מצוין בשם סנתייה).

עמליה, אני רוצה לאמץ את הרעיון שלך לגבי התמקדות בצד אחד בלבד של האיים. על איזה היית ממליצה ? מצד אחד לא הייתי בפוקט, מצד שני – אני מבין שפוקט יותר גשומה באפריל (איך אגב מבחינת החום ?). כמו כן, אם אני הולך על פוקט, אני מוותר על קופנגן שמבחינתי היתה גן עדן.

כמו כן, בתחילה תכננתי לוותר על פוקט ולטוס ישירות מצ’אנג מאי לקוסמוי. הבעיה היא שכפי שרשמת מחירי הטיסות בתאריך שלי הזויים (כ-300$ לאדם) ולכן שילבתי את פוקט. יוצא שהטיסה זולה משמעותית גם אם משקללים את מחיר שתי הטיסות.

עוד שאלה – אנחנו מתכננים כפי שכתבתי טיול ג’יפים בצפון תאילנד. האם לפיכך טיול של יומיים בקנצ’בורי יהיה מעניין עבורנו, או שהנופים והאטרקציות דומות ?

שוב תודה מקרב לב על עזרתכם

פורסם בפורום תאילנד
      ronbic
      ronbic
    • עזרה בתכנון טיול למשפחה באפריל הקרוב

שלום לכולם,

אני כבר חודש שובר את הראש ומנסה לתכנן טיול שיעמוד בדרישות הבאות:

• 20 יום נטו – חודש אפריל (כבר סגרתי טיסות)
      • טיול שיתאים לילדים (גילאי 14, 12, 12)
      • מירב האטרקציות האפשרי, כמובן במסגרת התקציב שלנו

המסלול עליו חשבתי כרגע הוא:

4 ימים בצ’אנג מאי, מהם יום אחד נחיתה רכה  ושלושה ימים טיול ג’יפים של טאנה/רד בריק.

4 ימים בפוקט כולל שיט אחד (לא הצלחתי להחליט איזה עדיף), המופע פנטזיה, אומגות

4-5 ימים בקוסמוי כולל רכיבה על פילים

3 ימים בקופנגן (בטן – גב)

4 ימים בבנגקוק (יום טיול כולל ארמון המלך, בודהה שוכב), קוואסן, מוזיאון השעווה ועוד.

הבעיה שלי – מצד אחד ברוב הפורומים לא ממליצים על יותר מ-3-4 ימים בבנגקוק, מצד שני – אני מאוד רוצה לנסוע לשוק הצף ואולי גם יום אחד לקנצ’בורי.

אם אני הולך על יותר ימים בבנגקוק, לא הצלחתי להסכים על מה לוותר.

אשמח לכל הצעה / כיוון.

תודה רבה

פורסם בפורום תאילנד
      ronbic
      ronbic
    • RE: 17 יום - איטליה ואוסטריה או רק איטליה ?

תודה רבה לכל העונים.

הטיול מתוכנן מה-07.09 ועד ל-24.09.

בחרנו להתחיל דווקא בגרדה כדי שהילדים יצליחו להספיק כמה שיותר מהאטרקציות בימים יפים. בדקתי וסטטיסטית, החצי הראשון של ספטמבר הרבה פחות גשום מהחצי השני באזורים הללו.

לגבי הטיולים עצמם – אני ואשתי כבר היינו ברוב האתרים שהזכרתי בטיול.

את הטיול הזה אנחנו מקדישים בעיקר לילדים. זאת הסיבה שאת עיקר הדגש בטיול אני שם על האטרקציות שיעניינו אותם בעיקר.

הסיבה לכך שחשבתי על אוסטריה – גם קצת גיוון וגם בגלל העלויות שקראתי בפורומים השונים פה שהפערים הם 30% לטובת אוסטריה. כך חשבתי שנוכל להרשות לעצמנו להתפנק קצת יותר מבחינת אטרקציות ומסעדות.

בנוגע לנסיעות – אני באופן אישי אוהב מאוד לנהוג.

גם לילדים בסה”כ זו חוויה מה גם שאני מנסה להשיג רכב גדול ככל האפשר כך שיהיה להם מרווח ונוח. אנחנו גם ננסה לעשות עצירות רבות ככל האפשר ומרווחים גדולים בין נסיעה ארוכה אחת לשנייה.

יחד עם זאת, לאור תמימות הדעים פה בפורום – אחשב מסלול מחדש.

תודה רבה לכולכם

פורסם בפורום אירופה
      ronbic
      ronbic
    • RE: 17 יום - איטליה ואוסטריה או רק איטליה ?

המשך לשאלה – 

להלן המסלול שתכננתי. כדי לעזור לי לקבל החלטה, אשמח לשמוע דעות על התכנון ועל כמה הוא ישים ומתאים למשפחה:

נחיתה במילאנו , יום בקומו, יום במילאנו, 5 ימים באזור גארדה כולל כל האטרקציות לילדים, נסיעה לאינסברוק דרך הדולומיטים עם טיול קטן בדולומיטים, 6 ימים באינסברוק עם אטרקציות שונות לילדים, חזרה לורונה, נסיעה ברכבת לונציה ליום אחד וחזרה לאזור מילאנו לטיסה הביתה.

דעתכם ?

פורסם בפורום אירופה
      ronbic
      ronbic
    • 17 יום - איטליה ואוסטריה או רק איטליה ?

היי לכולם,

סגרנו 17 יום לספטמבר 2018 – טיסות הלוך וחזור למילאנו.

אנחנו זוג + 3 ילדים בגילאי 10-13. 

מתלבטים האם להעביר את כל ה-17 יום באיטליה (יש המון מה לעשות), או 10 ימים באיטליה + 7 באוסטריה. 

אודה להמלצות וטיפים.

תודה רבה,

רון

פורסם בפורום אירופה
      ronbic
      ronbic
    • RE: כמה שאלות בודפשט וויזאיר
      סיבוב בחשמלית 2

תודה.

לי, את שלך קראתי וכבר רשמתי לעצמי נקודות מהבלוג. עזר לי מאוד.

פורסם בפורום טיולי משפחות
      ronbic
      ronbic
    • RE: כמה שאלות בודפשט וויזאיר
      סיבוב בחשמלית 2

חיפשתי בבלוגים את ה"מטייל מתמיד" ולא מצאתי בלוג ממשתמש בשם זה.

יכול להיות שמופיע תחת שם אחר ?

פורסם בפורום טיולי משפחות
      ronbic
      ronbic