ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים
    1. דף הבית
    2. Maria_3060835
    • פרופיל
    • עוקב אחרי 0
    • עוקבים 0
    • נושאים 1
    • פוסטים 6
    • הגבוה ביותר 0
    • קבוצות 0

Maria_3060835

@Maria_3060835

0
    מוניטין
    3
    צפיות בפרופיל
    6
    פוסטים
    0
    עוקבים
    0
    עוקב אחרי
    הצטרף ב- התחבר לאחרונה
    מיקום 3060835

Maria_3060835 הפסק לעקוב עקוב

פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי Maria_3060835

• RE: המלצות ליעדים, מסלולים ומארגנים

@רוני-סופר לא נראה לי ש 100$ זה מאוד זול. הכל יכול להשנות כמובן... אבל כמו שאמרתי יפן לא על הפרק כרגע.

פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
      Maria_3060835
      Maria_3060835

@רוני-סופר חח מאתרי השוואת מחירים כמובן! לא יודעת מאיפה אתה מביא את הרעיונות האלה. אבל זה הסדר גודל של המחירים שחיפשתי לנובמבר. וגם, אתה שם לב לזה שבכל כניסה המחירים משתנים כן?

Maria_3060835
      Maria_3060835

@הצועד-בנעליו אתה חושב שיש צפי שהמחירים יוזלו מתישהו כשהמלחמה תסתיים? השאלה היא רק מתי זה יהיה 😕 וזה מה שלצערי הופך את מסלולי הטיסה ללא הגיוניים. אני מקווה שמישהו ישבור את המונופול של אל על על הטיסות הישירות בעתיד...

נכון, אתה צודק בהחלט. זה לא יהיה מהר יותר. מישהו אמר לי שכדאי לסקור אילו מסלולים לטיול מציעות החברות השונות ועל פי זה לנסות לתכנן. נראה שזה יכול לקחת לי כמה חודשים לפחות. עם מאורגן גם אהיה תלויה באיפה המארגנים יחליטו לשכן את הקבוצה. ומניסיוני השיקול שלהם הוא תמיד הנוחות שלהם והוזלת עלויות. אז בהחלט יש סיכוי למצוא את עצמך באמצע שום מקום במלון באיזה איזור תעשייה. אבל לטיולים כאלה משום מה נראה שיעדיפו לבחור במלון מדרג יותר גבוה שאתה גם תמיד תשלם תוספת יחיד. אם אכן אפשר להאמין לפרסומים. אולי באמת שווה להשקיע חצי שנה בהכנות...

Maria_3060835
      Maria_3060835

@karnielr אין לי מושג מה יהיה התקציב שלי אם רק על הטיסה צריך לבזבז עד 10 אלף שקל. זה מה שאמרתי.

Maria_3060835
      Maria_3060835

התכנית ההתחלתית שלי הייתה לנסוע ליפן עם חברה מחו"ל. בהנחה גם שזה יכול לחסוך בהוצאות בהמשך. אבל כשהתחלתי לבדוק טיסות התאכזבתי לגלות שזה יכול לעלות לי עד 10 אלף שקל בשביל טיול של שבועיים. ומה יה יה היקף יתר ההוצאות קשה להגיד. אין לי בעיה לנסוע לבד. אבל טיילתי רק באירופה עד עכשיו. וכן מאורגן פחות אטרקטיבי מבחינתי אבל אם זה יעד שקצת קשה להתמצא בו ולתקשר בשפה שאתה יודע זה קצת מלחיץ. ומכל מדינות מזרח אסיה אני מכירה את יפן הכי טוב. לכן אם מדובר ביעד אחר לא הייתי רוצה לטייל לבד כל כך. מה גם שיש אתגרים ספציפיים שאני צריכה להתמודד איתם במקומות כאלה. אז לא נראה לי שאסע ליפן בקרוב. אבל למה לי לוותר על מקומות אחרים? אז אני כן רוצה לשמוע המלצות למאורגן.

Maria_3060835
      Maria_3060835
    • המלצות ליעדים, מסלולים ומארגנים

שלום לכולם. לאחרונה אני מתעניינת בטיולים למזרח הרחוק. ובפרט דרום מזרח אסיה. אבל יעדים כמו יפן וסין יקרים ומסובכים מבחינה לוגיסטית לטעמי. אז הייתי רוצה להתחיל במשהו קל יותר ובשאיפה בלי טיסות קונקשן. או לפחות לא משהו שיקח יותר מ 15 שעות מקסימום. אני מטיילת לבד אז נוטה יותר למאורגן כרגע. אם יש המלצות למישהו או שאולי אתם מתכננים טיול בתקופה הקרובה ואפשר להצטרף אשמח לשמוע מכם. או המלצות ליעדים קלים ובטוחים למטיילת עצמאית. 
      תודה לעונים.

Maria_3060835
      Maria_3060835