מצטרפת לדעתה של לימור, יש כל כך הרבה מה לעשות באזור האלפים הצרפתיים ובאמת שאין צורך להוסיף עוד אזורים. בין אם אתם אוהבים לטייל בניחותא ובין אם אתם ממלאים את כל היום בטיולים ובפעילויות, אזור אנסי- שאמוני יספק לכם המון אפשרויות.
איילת
מצטרפת לדעתה של לימור, יש כל כך הרבה מה לעשות באזור האלפים הצרפתיים ובאמת שאין צורך להוסיף עוד אזורים. בין אם אתם אוהבים לטייל בניחותא ובין אם אתם ממלאים את כל היום בטיולים ובפעילויות, אזור אנסי- שאמוני יספק לכם המון אפשרויות.
איילת
אני הייתי עם הבנות שלי בבלגיה בחודש יולי, ישנו בגנט ונסענו פעמיים לברוז׳. לדעתנו ברוז׳ הרבה יותר יפה ומיוחדת מגנט ( שיפה גם היא) בשתי הערים יש שפע של מסעדות וחנויות.
הי
אני ישראלית המתגוררת בסין, מחר אני אמורה לטוס לארץ דרך פרנקפורט עם לופטהאנזה אך הטיסה שלי בוטלה. ידוע לי שיש טיסת אל על מפריז אך הסוכנת נסיעות אומרת שאין אפשרות לעשות יותר מטרנזיט אחד באירופה ולא אוכל לטוס מפרנקפורט לפריז. אני לא רוצה לנסוע ברכבת מכיון שיש החלפת רכבת בבריסל ואני נוסעת עם הבת שלי, קצת מפחיד אותי לנסוע ברכבת בימים אלה. ידוע לכם האם יש מגבלה כזו , או שהיא בוטלה ?
תודה רבה
איילת בירן
תודה גדולה על ההסברים המרתקים והעזרה, אנחנו גרים בקונמינג ואת המיעוטים הגרים באזור שילין פגשנו בטיולים באזור. לעיתים קרובות אני רואה קשישות בלבוש מסורתי מטיילות עם הנכדים בקומפאונד שלנו או בשוק. מקווה שנהנה בגווילין ויאנגשו למרות הצפיפות הצפויה והמחירים היקרים .
איילת
תודה על התשובה , אכן הזהירו אותנו שבפברואר המחיר כפול ואף משולש מכיון שזהו ראש השנה הסיני . כשכתבת על מיעוטים , האם התכוונת לשבט ארוכות השיער ? כמה ימים היית מקדיש לאזור ?
תודה
איילת
הי, אנחנו מתכננים לנסוע לגווילין ויאנגשו בפברואר, במהלך ראש השנה הסיני (אנחנו גרים בסין) . אני מתלבטת כמה ימים כדאי להקדיש לאזור ואיך לחלק את הימים בין גווילין ליאנגשו . בסוף דצמבר אנחנו נוסעים לטרסות האורז ביונאן ככה שאני לא חושבת שיש צורך לראות את טרסות האורז ביאנגשו, אלא אפ כן, יש בהן משהו מיוחד שאין ביונאן.
תודה רבה לעונים
אנחנו גרים בסין, בקונמינג . בסוף דצמבר אנחנו רוצים לנסוע לחופשה קצרה של כ 5 ימים. אנחנו לא אוהבים קור ולא נהנים לטייל במקומות קרים ולכן צפון סין בכלל וצפון יונאן בפרט ירדו מהפרק. חשבנו על הונג קונג אבל אנחנו חוששים שההפגנות יהרסו לנו את הטיול. כרטיסים מקונמינג לסינגפור יקרים מאוד כך שגם היא לא באה בחשבון . בסוף ינואר אנחנו נוסעים לתאילנד ונהיה בפוקט ובבנקוק אבל לא פוסלים נסיעה ליעד אחר בתאילנד. נשמח לרעיונות והצעות.
תודה
איילת
אולי למישהו בפורום הזה יש רעיון או ניסיון כיצד ניתן לחסוך כסף כאשר משנים תאריכים של כרטיס טיסה. הזמנתי דרך אתר kiwi כרטיס טיסה מביג׳יין לקונמינג וחזרה בחברת צ׳יינה איסטרן, עלות הכרטיס היתה 400 דולר. אני מעוניינת לשנות את התאריכים בכמה ימים, ניסיתי לשנות דרך kiwi והם רוצים 900 ש״ח עבור שינוי , חשבתי לבטל ולרכוש כרטיס חדש אבל ההחזר עבור הכרטיס עומד על דולרים בודדים. שוחחתי עם סוכנת נסיעות והיא אמרה שבמידה והייתי מזמינה דרכה עלות השינוי היתה 10 דולר. אשמח לשמוע מניסיונכם האם יש דרך להוזיל את עלות השינוי.
תודה רבה
איילת
איילת
אני נמצאת בסין כבר שבוע ומצליחה לגלוש, לקבל ולשלוח וואטסאפ ומיילים . משתמשת ב ExpressVPN . זה לא פיתרון מושלם, לפעמים הוא מתנתק וצריך לחבר אותו מחדש אבל בינתיים זה עובד לא רע. ה vpn עבד עם סים ישראלי וחבילת גלישה וגם עם סים סיני .
מנסה פה את מזלי. אנחנו גרים במודיעין וטסים בתחילת אוגוסט לרילוקיישן. אנחנו מחפשים לשכור דירה לכ 10-14 ימים מכיון שעלינו לשלוח את הציוד שלנו בסוף יולי . אם זה מתאים למישהו כאן , אשמח אם תיצרו איתי קשר בפרטי
תודה
איילת
בסופו של דבר שכרנו טלפון ממגנוס, המחיר שלהם דומה למחיר של עולם קטן, הטלפון עם סוללות רגילות ללא צורך בהטענה, והם חברת חילוץ של פספורט כארד, בה עשינו ביטוח. הבן שלי טס הלילה ונקווה שהטלפון יהיה מועיל עבורו ועבורנו ושיעשה בו שימוש רק בשגרה.
תודה למי שעזר וענה.
איילת