אגב, אני מגיעה לשנגחאי בסוף מרץ – המלצות???
פוסטים אחרונים שנוצרו על ידי vkazu
-
RE: רעיונות לשלב יעד עם קובהפורסם בפורום מרכז אמריקה
ורדרו זה יותר בשביל נופש, אם זה מה שאתם מחפשים אז זה כנראה מתאים. אפשרי גם לנסוע ללילה בויניאליס (מספיק ללילה אחד) או לטרינידד (שזה כבר טיול שיקח כיומיים). ההתנהלות בקובה מסובכת. אנחנו התנהלנו בהוואנה באופן עצמאי- (חפשו קאזה בעיר העתיקה ולא מלון) ומחוץ לעיר נסענו עם נהג ומדריכה-חמודים מאוד. כנסו ל”קובה למטיילים” בפייסבוק
-
RE: קייפטאון והפרקים באזור לשבועיים-שלוש,באמצע נובמבר.פורסם בפורום אפריקה
קייפטאון נחמדה מאוד ולא חשנו מאויימים. בטוח שיש מקומות לא סימפטיים-תבחר מלון באזור בטוח ואתה מסודר. שבוע בקייפטאון נשמע לי ארוך מידי. יש אדם מקסים בשם סתיו שנותן סיורים פרטיים (חפש אותו בפייס בקבוצה בשם אפריקה למטיילים). אתיופיאן היו בסדר גמור. החלק עד אתיופיה היה במטוס/אוטובוס צפוף אבל מאתיופיה לקייפטאון אתה ״מלך״.
בנוגע לימי ספארי מחוץ לקפטאון אין לי מושג כי אנחנו ממשיכים הלאה מכאן… תתייעץ עם בתיו
-
RE: דלהי לשלושה לילות (מי יכול לייעץ ולעזור?)פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקדלהי לשלושה לילות (מי יכול לייעץ ולעזור?)
תודה פנינה
-
RE: טרק הסובב אנפורנה - הכל בשבועיים- אפשרי?פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקטרק הסובב אנפורנה - הכל בשבועיים- אפשרי?
אז קודם כל- לא הייתי בנפאל! אני נוסעת רק בספטמבר-אוקטובר ואהייה בנפאל 17 יום. הצלחתי למצוא דרך האינטרנט חברה שעושה טיול פרטי (לא יכולה להמליץ עדיין כי עוד לא השתמשתי בהם אבל אשתמש) אז למה אני כותבת? זה חלק ממסלול הטיול שאותו בנה לי המדריך המקומי - הרלוונטי לאיזור האנפורנה ושלפי דעתי (הלא מנוסה) יתן לכם פיתרון די מקיף:
מפוקהרה - מתחילים טיול ג'יפים:
יום 1: נסיעה לטטופני (7 שעות) ולינה בטטופני.
יום 2: טטופני - מוקטינט (7 שעות נסיעה)
יום 3: מוקטינט - גומסום (3 שעות) וטיול באיזור (עדיין במסגרת טיול גיפים)
יום 4: טיסה מוקדם בבוקר לפוקהרה ויום חופשי בפוקהרה.
יום 5: נסיעה לדמפוס (דמפוס קרובה יחסית לפוקהרה ואפשר את החלק הזה לעשות באוטובוס) והתחלת מסלול טיול קל (כשלוש שעות) דרך הכפרים לא בטוחה איפה נישן - בשטח איפה שהוא
יום 6 : מסלול הליכה (3 שעות) לקמפ האוסטרלי
יום 7: קאמפ אוסטרלי לסרנגקוט (6 שעות) לינה בסרנגקוט - בה אמורה להיות זריחה מדהימה.
אם תוסיף 3 ימים ותעשו את מסלול הפון היל (זה בעצם יומיים כי המסלול נגמר בטטופני) זה יביא אותכם לכ10 ימים. תוסיפו טיסה לפוקרה וחזרה...
תבררו אם ניתן לשלב בין יום 5 ויום 6 (כי אתם בכושר-ואני לא)
נראה לי שהסיפור אמנם יקר יותר אבל ממצה!
-
RE: דלהי לשלושה לילות (מי יכול לייעץ ולעזור?)פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוקדלהי לשלושה לילות (מי יכול לייעץ ולעזור?)
תודה, האם יש לך נסיון אישי איתו?
יש לך רעיון איך אפשר להגיע אליו במיל/אינרנט?
-
דלהי לשלושה לילות (מי יכול לייעץ ולעזור?)פורסם בפורום אסיה-המזרח הרחוק
בדרך לקטמנדו אני אוספת את בתי בדלהי. בתכנון לשהות 3 לילות.
לא מצליחה להבין מה האיזור הרצוי והמומלץ ללינה.
אשמח אם מישהו שמכיר את דלהי יוכל להמליץ לי על איזור או מלון טוב.
אם למישהו המלצה על מדריך טיולים שיקח את שתינו לסיבוב ממצה בעיר (יום או יומיים) אשמח מאוד
-
המלצה על מלון בקוסמוי, מפנק, אותנטי, על החוף...פורסם בפורום תאילנד
קרוב למרכז ושלא צריך "משכנתא" כדי לשהות בו (3000 באט ללילה?)