שלום לכולם,
אני מתכוונת לעשות טרק מנלון ביוון בחודש מאי....
מחפשת מקומות לינה בכפר ELATI...באתר של הטרק כתוב רק CHALET ELATI שרושם לי שהוא לא זמין..שאלתי במייל של הטרק. אך לא עונים...
תודה על כל מידע
שלום לכולם,
אני מתכוונת לעשות טרק מנלון ביוון בחודש מאי....
מחפשת מקומות לינה בכפר ELATI...באתר של הטרק כתוב רק CHALET ELATI שרושם לי שהוא לא זמין..שאלתי במייל של הטרק. אך לא עונים...
תודה על כל מידע
שלום,
למישהו יש קישור לקובץ KML של הטרק?
ולקיצור מDOBERDOL לBABIE POLIE?
מחפשת באינטרנט ולא מוצאת קובץ למסלול הנכון(הקלאסי) שאפשר להשתמש בו באפליקציות ניווט
תודה רבה מראש
תודה רבה על התגובה המפורטת והמושקעת!
כן, בשלב זה לומדת על המסלול כל מה שאפשר, הוא באיזור הררי עם הרבה ירידות ועליות וכ-15-20 ק"מ ביום...אם יהיה לי אומץ בסוף, כמובן שלא אעשה את כל הטרק , שהוא 10 ימים..בינתיים מתכננת להתחיל ללכת לבד בארץ לצבור קצת ביטחון וידע...
מבחינת מסלולים שמושכים אותי...זה צריך להיות באיזור קצת פחות מפותח ועם אופציה לחוויה אנטרופולוגית מבחינת אנשים מקומיים, קצת אתגר פיזי/נפשי....(מבינה שכל זה פחות מסתדר עם הנתונים שלי כרגע, ובכל זאת...)
אשמח לקרוא בבלוג שלך, אפשר לינק?
תודה על התגובה.
"מאוד קשה מבחינה טופוגרפית"-הכוונה קשה מאוד להליכה או לניווט בגלל הפרשי גבהים, או גם וגם...
כי ממה שקראתי במקורות שונים-כתוב שם שרמת המסלולים בטרק היא "בינונית"....
החששות הן בעיקר ללכת לאיבוד ולא להצליח לנווט, כי אני פשוט לא רגילה לזה ולא יודעת לקרוא מפות. וכמובן, שכשאני לבד לגמרי , אני צריכה לסמוך רק על עצמי. ושיקרה לי משהו במהלך הטרק ולא אצליח להשיג עזרה. אלה החששות. לגבי האפשרות שמשהו יקרה הבנתי שצריך לשכור או לקנות מכשיר לווין כזה עם אפשרות לשלוח מיקום כשאין קליטה וגם SMS.
הנסיון שלי-אני בדרך כלל מטיילת עם קבוצות, בלי הרבה משקל על הגב ובלי שאני צריכה לנווט ולחשוב על הכל, בגדול רק ללכת וזהו..טרקים ממש של כמה ימים לא עשיתי, מקסימום יומיים-שלושה...בלי קבוצה עשיתי טרק רק פעם אחת, עם עוד חברה, זה היה טרק מסטיה-אושגולי בגיאורגיה, שבסך הכל הוא קליל יחסית ומתוייר. שם הסתדרנו טוב, הלכנו עם אפליקציה שעזרה מאוד, בלי מפה בכלל.
שלום,
אני רוצה לעשות את הטרק פסגות הבלקן לבד בתחילת יוני שנה הבאה (2024)
מתכננת לקצר את המסלול ל-6-7 ימים,(מעגל קטן יותר) להתחיל ולסיים בטאט', להיות בלי אוהל(לישון רק בגסטהאוסים)
העניין הוא שאין לי הרבה נסיון בטרקים ואין לי בכלל נסיון בטרקים לבד.
האם זה נשמע קשה מידי למצב שלי? אם כן, תוכלו להמליץ טרק אחר באירופה שיותר מתאים להתחלה של טרקים לבד?
תודה מראש על התשובות
בטיול קצר ליפן(13 יום נטו) בנובמבר מתלבטת אם להקדיש להקונה יומיים(מעניין אותי בעיקר עמק הגייזרים) או לוותר על הקונה לטובת עוד יומיים בקיוטו והאיזור?
האם עמק הגייזרים שווה ביקור?מה הסיכוי שהרכבל יהיה סגור בנובמבר?
תודה.
שלום לכולם,
מתכננות טיול של שבועיים בסוף אוקטובר-תחילת נובמבר , (עם לתפוס את חג המתים),
אנחנו שתיים, רוצות טיול בדגש טבע ותרבות מקומית, לאן מומלץ להגיע?
תודה
כן, כבר החלטתי וקניתי טיסה להולגין….אולי מישהו יודע:
האם אפשר להמיר כסף בשדה תעופה שם?(כתוב באתר של שדה תעופה שכן..)האם יש מה לעשות בהולגין עצמה וכדאי להתעכב שם קצת או עדיף להמשיך ישר לביאמו(מתכננת לעשות פיקו טורקינו משם)...כמה כסף אמורים לקחת במונית להולגין וכמה לביאמו(לפי המרחק הולגין קרובה ממש, וגם ביאמו לא רחוקה אבל מתוך היכרות קודמת עם קובה , הם ינסו לקחת מחיר מופקע...)
תודה.