הי,
אני בדרך כלל לא מגיבה כאן אלא בעיקר קוראת ולומדת מאחרים אבל הפעם אני חייבת לשתף מהתנסות אישית שלנו. יש לך טעות כי קאר-רנט הוא אתר ישראלי ואין לו קשר לרנטלקרס הבינלאומית. זה לא אותו חברה בוודאות ואתר קאר-רנט הוא עוד דילר שלהם כמו הרבה אתרים אחרים. אני יודעת זאת כי בעבר בדקנו הצעות דרכם ולא לקחנו מהם בסופו של דבר כי החסרון שלהם שאתר קאר-רנט לא מציעים את תכנית החזר ההשתתפות העצמית המורחבת של רנטלקרס אלא מציעים תכנית הרבה פחות טובה משלהם, שהיא אמנם זולה יותר אבל פחות טובה ופחות מקיפה ואנחנו הלקוחות לא תמיד שמים לב לזה אם לא מתעמקים ומשווים. הם לוקחים מרנטלקרס רק את הרכבים בלי תכנית השתתפות עצמית. אני יודעת זאת משום שהיתה פעם שבחיפושים באינטרט הגענו אליהם ובעלי ביקש הצעה לרכב לעשרה ימים בספרד וכששאלנו, הם אמרו שזה מרנטלקרס וכאשר פנינו ישירות לקבל הצעה מרנטלקרס לאותו סוג רכב, המחיר ברנטלקרס היה גבוה יותר בכמאה או מאה חמישים שקלים יותר והתפלאנו איך זה אפשרי, אז ברנטלקרס הסבירו לנו שהמחיר של קאר-רנט זול יותר כי הם מציעים ללקוחות תכנית יותר זולה ופחות טובה של כיסויי החזר השתתפות עצמית ושהם לוקחים מרנטלקרס אך ורק את הרכבים ללא תכנית ההגנה של רנטלקרס וככה לקוחות חושבים שקיבלו מחיר טוב יותר דרך קאר-רנט בהשוואה לרנטלקרס, אבל זה לא מדויק כי הם בעצם קיבלו תכנית החזר השתתפות עצמית פחות טובה ופחות מקיפה ממה שיש ברנטלקרס ואם יש בעיות, אז הלקוחות צריכים לפנות לקאר-רנט ולא לרנטלקרס וזה הבדל גדול.
אני זוכרת שכשחזרנו טלפונית לקאר-רנט לבדוק את הדברים, הם אמרו שאכן הם מציעים רק את הרכב מרנטלקרס אבל זו תכנית השתתפות עצמית משלהם כי הם עובדים עם עוד ספקים חוץ מרנטלקרס ולכן מציעים תכנית משל עצמם ואם יש בעיות, הם הכתובת ולא רנטלקרס. בסוף לקחנו רכב ישירות מרנטלקרס עם תכנית החזר ההשתתפות העצמית המלאה של רנטלקרס. נעזרנו אז באורן מאתר טוריפליי שקראנו עליו המון המלצות טובות וחברים גם המליצו. אני זוכרת שהמחיר שלו היה באמצע – יותר יקר מקאר-רנט אבל יותר זול מהמחיר הרגיל באתר רנטלקרס ומה שהיה חשוב לנו אז שזה היה עם התכנית המלאה של רנטלקרס. השירות שלו היה טוב מאוד וקיבלנו ממנו את כל המידע והכל היה ברור ושקוף והוא תמיד היה זמין לנו והעדפנו ככה לשקט הנפשי שלנו. היה לנו עניין של שירות לקוחות מול חברת ההשכרה בספרד לאחר ההשכרה והענין טופל במהירות ובאופן מיטבי על ידי רנטלקרס בסיועו וקישורו. מאז הזמנו דרכו רכב מרנטלקרס עוד פעם בטיול אחר וגם היה בסדר גמור ההשכרה השניה דרכו.
גילה